Αν ειναι οι εκπλήξεις να ειναι τύπου high speed dirt , να λείπουν . Να έπαιζαν π.χ το devil´s island η κάτι απο το πρώτο τους άλμπουμ, μάλιστα θα ήταν ευχάριστη έκπληξη .
Ξεχασα το Sweating, ναι :Ρ
Δεν εχεις αδικο, αλλα ειναι το High Speed Dirt ρε. Δηλαδη και να μην το ξερεις, δεν γινεται να μενεις απαθης.
Συμφωνω και σε καταλαβαινω, γτ και μενα απο αλλες μπαντες δε μ αρεσουν τα πιο μετα αλμπουμ τους, αλλα με τους Megadeth ειμαι καμμενος και γουσταρω οσο δε παει Countdown και προφανως το High speed Dirt.
Επισης εγω εκει που στεκομαι ειναι οτι καποιοι χτυπιουνται στο She-Wolf η στο Symphony of Destruction και στο High Speed Dirt μενουν απαθεις.
ΥΓ. Καλα αμα παιζανε κατι απο το πρωτο δε με εβλεπα να γραφω σημερα
Αυτο το ρυθμικό “Megadeth - Megadeth” του κόσμου στο “Symphony of Destruction” και το σκηνικό που o κόσμος τραγουδούσε το riff (!) στο “Hangar18” μου γάμησαν και τα 2 τραγούδια. [-X
Κατά τ’άλλα ήταν ένα πολύ ωραίο live , μόνο ο ήχος ήταν λίγο άθλιος στους Kvelertak και έφτιαξε αρκετά μετά τα 2 πρώτα τραγούδια Megadeth. Κρίμα που δεν έπαιξαν Wake up Dead , Tornado of Souls αλλά τι να λέμε για Megadeth , 10+ τραγούδια μου ρχονται στο μυαλό που θα θελα να έπαιζαν.
Μακάρι να ξαναρθουν.
killing is my business ειχε?
Καλά μην τρελενόσαστε ένα μέτριο κομμάτι είναι, φυσιολογική θεωρώ την συμπερυφορά του κόσμου. Αs παίζαν κανά Black friday-Take no prisoners-Ratttlehead και θα βλέπατε τι θα γινόταν!
Σε λιγο θα ακουσω οτι το Countdown ειναι μετριος δισκος.
Δηλαδή τι ήθελεs να μην τραγουδάμε για να ακούs εσύ!
Ξεκολάτε οι MEGADETH ΠΑΙΖΑΝ!!!
Οποιόs θέλει ησυχία στην όπερα.
Οχι το High speed dirt ειναι μέτριο τραγούδι.
εγω τι να πω που ο διπλανος μου χοροπηδαγε πανω μου και τραγουδουσε
και αντι να ακουω τον Dave ακουγα τον διπλανο μου?
Καμένος/η και συ ε?
Δυστυχώς όχι. Από την εποχή των 3 πρώτων, μόνο Peace Sells και In my darkest hour.
Θα ήθελα να μην αντιγράφει ο κόσμος ό,τι παπαριά δει στο youtube , να τραγουδάει τους στίχους κ όχι τα ριφ , να ρίχνει καμιά αγκωνιά - τέτοια πράγματα.
δεν νομιζω οτι το ανεφερε κανενας ακομα αλλα
επαιξε κινητο μεχρι αηδιας εχθες
εβλεπες την συναυλια μεσω κινητου αφου ολοι το ειχαν ψηλα και δεν εβλεπα τιποτα
[SPOILER]και ειμαι και 1,92[/SPOILER]
Όχι ειναι άθλιο εμπορικό κατασκεύασμα, προσπάθεια του munstain να μιμηθεί την επιτυχία των Metallica . Ας μην μιλήσω για τα 2-3 μετέπειτα του countdown άλμπουμς , που επίσης μας φλομωσαν.
Για μένα μακάρι να έπαιζαν πιο πολλά απο endtime, που το θεωρώ ότι πιο δυνατο έχουν βγάλει απο το rust in peace και μετα .
Η σκηνή πολύ χαμηλά . Αρένα κάτω αριστερά ο ήχος χάλια στα 3 πρώτα . Από το In My Darkest Hour και μετά κάπως έφτιαξε. Στο πρώτο εξώστη ο ήχος πολύ καλός , ο Mustaine δεν ακουγόταν καλά , για αυτό μάλλον δεν φταίει ο χώρος
Υπερβολή…
Απίστευτη βραδιά η χτεσινή. Τρομερή ενέργεια από κόσμο, ξελαρυγγιασμα και χτύπημα.
Οι Megadeth στα καλά τους, με εντυπωσίασε ο Broderick που έπαιξε παπαδές… Σταθερή αξία ο Ellefson, ο Dave μια χαρά τα πήγε.
Τεράστια μπάντα, καταπληκτικό κοινό, a night to remember…
Και εις άλλα…
Η κουβεντα ληγει εδω, ακρη δεν προκειται ποτε να βρεθει. Ουτε εσυ θα με πεισεις για κατι, ουτε εγω εσενα.
Γελαω λιγο βεβαια με το “αθλιο εμπορικο κατασκευασμα” αλλα εστω.
ευχαριστηθηκα το λαιβ χθες,καλος ο χωρος αν κ χωραγε πιο πολλους στον εξωστη κ νομιζαμε οτι θα μας πλακωσει!τα φωνητικα δεν ακουγονταν καλα
Λοιπόν όποιο ΠΑΠΑΡΙ ακούσω να ξαναβρίζει ως φόλα το Countdown θα τον πάω γαμιώντας μέχρι τη Κοζάνη! Μιλάμε για υπέρτατη δισκάρα από τα αγαπημένα μου Megadeth. Πάμε στα της συναυλίας.
[B]Kvelertak:[/B] Ανάμεικτα συναισθήματα ρε παιδιά. Όχι τόσο συγκεκριμένοι σε αυτό που θέλουνε να περάσουνε μιας κι εμένα ο συνδυασμός punk, Black metal κι Sabbath-ικού riffing σε σημεία εμένα δεν με κέρδισε παρότι χώθηκα σε πιτ στο σετ τους αλλά ντάξει κάπου ξενέρωνα με τις ξέμπαρκες αλλαγές τους. Τους αναγνωρίζω ότι ξεσηκώνουν το κοινό τους αλλά εμένα δε μου φάνηκαν κάτι ιδιαίτερο. Καλό ζέσταμα για τους…
[B]MEGADETH:[/B] Χαμός!! Ορεξάτοι όλοι τους εμπα με Never Dead, Hangar 18, Headcrusher, Trust, She-Wolf, Dawn Patrol/Poison Was The Cure (τρελό pit), Peace Sells, In My Darkest Hour (τι riffάρες είναι αυτές ρε Dave!), High Speed Dirt (15 χρόνια μετά το ξαναπαίζουν! Αλλες riffάρες από κει), Whose Life Is It Anyways?, Public Enemy No 1, Holy Wars. Μόνο σημείο που δε πρόσεξα πραγματικά ήταν το Drugs Guns And Money που μου φάνηκε αδιάφορο. Επίσης ειδική αναφορά στο A Tout Le Monde που είναι το κομμάτι που δε βαριέμαι ποτέ να τραγουδάω κι να λιώνω κάθε φορά που το ακούω.
Cheers σε martian μέσα στο κοινό!!