Megadeth/Kvelertak live 20/06/2012 @ Entertainment Stage (Ιερά Οδός 7-13)

Για αυτο που ειπα τιποτα ε? αναγκη xD

Δεν πήγα στο live αλλά με μερικά σχόλια που διαβάζω για το countdown, high speed dirt τραβάω τα μαλλιά μου από απόγνωση. Μερικοί δεν νιώθεται μια μου φαίνεται και δεν εννοώ το live.

Μου αρεσε πολυ το σκηνικο στο Poison Was The Cure και στο Holy Wars… Εγω τα εζησα πολυ εντονα αυτα τα κομματια (και οχι μονο, απλα επειδη ρωτας για πιτ και ξυλο…)

Τι λες τωρα? Εμενα αυτο μου αρεσει πολυ και ειναι παραδοση να γινεται σε αυτα τα κομματια σε ολες τις συναυλιες των Megadeth…

Ελεος… Γουστα ειναι αυτα αλλα οχι και “αθλιο εμπορικο κατασκευασμα” η δισκαρα Countdown To Extinction… Και επισης τα Youthanasia και Cryptic Writings ειναι μεγαλοι δισκοι, δεν γινεται να μην σου αρεσουν κομματια απο εκει αν γουσταρεις Megadeth.

Οσο αφορα το High Speed Dirt για εμενα ειναι ενα μετριο κομματι. Απλα μετριο Megadeth κομματι, μονο το Psychotron μου αρεσει λιγοτερο απο το δισκο, αντε και το Captive Honour. Οποτε θα προτιμουσα καποιο αλλο.

Countdown μεγαλη δισκαρα αυτο μονο!οποιος διαφωνει να του καει το pc :lol:

Kvelertak: βαρεθηκα τη ζωη μου!πηγε να με παρει ο υπνος σε καποια φαση! :stuck_out_tongue:

MEGADETH: γαματη συναυλια!τα mosh οπως ειπε και ο cynic ηταν καπως ακυρα φασεις-φασεις!αλλα θα συμφωνησω περι του high speed dirt!δεν γινεται να μην γουσταρεις οταν το παιζουν εκτος του οτι ειναι γαματο τραγουδι ειχαν να το παιξουν και καμια 15αρια χρονια και να μην νιωθεις και να κοπανιεσαι στο public enemy no.1 :stuck_out_tongue:
αλλο τραγικο σημειο ειναι ολοι οι τυποι που ητανε μπροστα και ειχαν συνεχως σηκωμενο το χερι για να τραβανε video.ελεος οκ να το δεχτω να τραβησεις ενα απο τα αγαπημενα σου κομματια αλλα οχι ολο το live!και εκτος αυτου πηγαινε πισω οχι μπροστα που γινοταν της πουτανας!τεσπα στα περι του συγκροτηματος επαιξαν πολυ καλα οι θεοι και ελπιζω να τους ξαναδω συντομα!! :stuck_out_tongue:

PS: Ξεχασα να πω οτι ενας φιλος μου ελεγε για το high speed dirt οτι θα προτιμουσε να το επαιζαν αυτο παρα το foreclosure που επαιξαν σε αλλα live και το ποσο το γουσταρει το κομματι!ε καλα περιττο να πω οτι τρομαξα χθες! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=5UWpkENW4Wc[SIZE=“5”]One look in her lusting eyes
Savage fear in you will rise
Teeth of terror sinking in
The bite of the she-wolf
[/SIZE][SIZE=“6”]DAVE EM ALL[/SIZE]

Ελεος με την καρμοιροσυνη ρεεεε…του κοντου ελληνα του φταινε οι τριχες…Δεν πειραζει οταν ξαναερθουν θα κανουμε τις ιδιες κουβεντες!Στην υγεια σου Ντειβ! 8)

ουτε το ψευτοτραγουδο δεν ειχε ε?:stuck_out_tongue:

ελπιζω να ερθουν οσο πιο γρηγορα γινεται

Xαχαχα, ρε κι εγω εκανα συζητηση για το high Speed Dirt πριν το live. Mε τρομαζεις και συ 8O :lol:

χαχαχα πολυς τρομος τελικα σε live Megadeth! :lol:
ετσι αυτα ειναι γαμω! :stuck_out_tongue:

εγω εσκασα μυτη παροτι γενικα πσιλομισω τους μεγκαντεθ, αλλα το χα υποσχεθει σε ενα φιλο. Ντακς καλοι ητανε κσερωγω, καλη αποδοση, καλο σετλιστ, χαλια ηχος, καλο κοινο. Κ παλικαρι τρελο ο Ρατλχεντ.

κανεις δεν γουσταρε kvelertak?

ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΣΤΆΙΝ ΤΑ ΣΟΛΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ NA ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ.

ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ΡΕ

Σου χει φαει γκομενα?

το εισιτήριο από πίσω περισσότερο για κουτί προφυλακτικού θύμιζε.

Παλι απο το επισημο φμπ του Ελλεφσον ενα 13λεπτο παρακαλω βιδεο (ναι σταξτε και αλλη χολη-Haters gonna hate) με παρασκηνιο κατα την διαρκεια του Peace sells k Vic Rattlehead και μετα τουρ σε ξενοδοχειο,πανεπιστημιου και σεφ.Live your myth in Greece λοιπον by David Ellefson για το υπουργειο τουρισμου!!!

[B][I]Elefsina? A town full of bass players and Megadeth fans…I wanna live there![/I][/B]

:lol2::lol2::lol2:

ποσο κοσμο να ειχε τελικα;κανα 3.500;

ΚΑΒΛΑ ΤΡΕΛΗ ΤΟ LIVE! Ευτυχώς που βρήκαμε πρόσκληση γιατί αλλιώς…αρρώστησα με Poison Was The Cure!

Θελω να πιστευω 5.000 παρα!!! :D:D:D

25 ρε, απορω που δεν το κανανε Μαλακασα