…Megadeth στο μέρος που έχει παίξει ο Χόρχε:p…νομίζω κιεγώ ότι θα πάει σε πιο μεγάλο χώρο:):!:
Μας βολευει και η ημερομηνια, αλλαξα και τιτλο, αναμενουμε! Διπλα στο σπιτι μου Megadeth ρε, αυτα ειναι
Στο ιδιο μέρος που παίζει και ο Σφακιανακης;
σ αυτο ειναι οντως?
θα πεταμε κ πανερια στον dave?
Θα έχει και λουλουδούδες
Πάντως όσοι δεν είμαστε και πρώτα ύψη θα έχουμε πρόβλημα, ελπίζω να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο.
Αυτό το μαγαζί πρέπει να χωράει περίπου 2000 καθιστούς…
αν ειναι το ιδιο που επαιξαν οι sister περυσι τοτε ειναι μια χαρα χωρος
Ναι αυτό είναι.
Είναι ο ίδιος χώρος και δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη αρνητικότητα για αυτό το χώρο, είναι πραγματικά πολύ ωραίος και με όμορφο ήχο!!
Καμια αρνητικότητα! Δεν έχω παέι κιολας ωστε να εκφτέρω κάποια! Απλά αναφέρω οτι εγω το ξέρω απο τον μπουζουκόβιο αδελφό μου! :p:p:p
Είνα όντως μέρος συνδεδεμένο με αυτό τον τύπο μουσικής αλλά πήγα εκεί πρώτη φορά για twisted sister και με εξέπληξε ευχάριστα ο χώρος και ανρωτιέμαι γιατί δεν τον καθιερώνουν για τέτοιες συναυλίες. πάντως αν γίνει κάνα σολντ αουτ απ’ ότι ακούγεται θα αλλάξει ο χώρος…
το πιο λογικο ειναι να γινει,αναλογα κ με την τιμη
Όλα τα μωρά στην πίστα. Βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα…
:lol::lol::lol::lol: Ω ρε τοξικέ τα σπασες! Πέρα από τη πλάκα αμα ο χώρος είναι όντως τόσο καλός θα περάσουμε ζάχαρη! Αρκεί να μην αρχίσει καμια στραβή του Mustaine για τα support.
Ε φέτος δε θα’χει Rotting Christ… Θα του βάλουν Septic Flesh
οκ ο χωρος μπορει να ειναι καλος αλλα ρε παιδια που θα χωρεσουμε??
2.000 νομιζω ειναι πολυ λιγα για megadeth και αν δεν γινει σολντ ουτ ειμαστε για κλαματα…
να ειμαστε και σε ενα χωρο που να μπορουμε και να κουνηθουμε…
xaxaxaxa!!! Πέρα από τη πλάκα, ήταν μία ηλίθια κόντρα.
Λεφτά πού θα βρούμε??? Τόσες συναυλίες και τόσες κυκλοφορίες!!! Γαμώ το ΔΝΤ
μα…[B]ΑΚΟΜΑ δεν το καταλάβατε;;;[/B]Λεπόν, ήρθε το ΔΝΤ-Ε.Ε.- Ε.Κ.Τ. στο φτωχοελλαδιστάν…
Μας είπαν "[COLOR=“DimGray”]ρε μαλάκες, χρωστάτε το θυμάστε ε; Δεν έχει δάνειο αν δεν σας τα πάρουμε[/COLOR]!"
Λεπόν, ως φραπεδομάγκες και πονηροκαλοπερασάκηδες που’μαστε ο λαός, τους λέμε ([I]κάθε φορά που’ρχονται οι τροϊκανοί[/I]) “[COLOR=“DimGray”]σορυ παίδες, τα δώσαμε όλα στα χαράτσια κ λοιπούς φόρους και δεν έχουμε άλλα, μόνο κάτι @@ μας αν τα θέλετε[/COLOR]”!
Και εκεί ελπίζαμε να τέλειωνε το πράγμα και θα’φευγαν απογοητευμένοι.
Έλα όμως, που και εκείνοι οι Τροϊκανοί πονηρεύονται και ξέρουν πως ως -[I]ως στο κόκαλο στη πόρωση[/I]- λαός καλοπερασάκηδων ως είμαστε, φυλάμε κάμποσα στην άκρη για διασκέδαση, κρυφά από εφορίες και λοιπά αρπακτικά. Λένε το λοιπόν "ε δεν μας δίνουν αυτά που χρωστάνε, θα τους τα πάρουμε αλλιώς!"
Και [U]βρήκαν τη λύση[/U]: πήγαν στις δισκογραφικές εταιρείες, στους μάνατζερ τιτανοτεράστιων μπάντων, κοκ. και τους λένε το και το. “Για πάρτη σας θα τα σκάσουν και εμείς παίρνουμε προμήθεια” και τα συμφωνούνε…
Το λεπόν, να ο λόγος που πλάκωσαν τόσα λαιβ εφέτος και απορούμε: μα δεν ξέρουν πως έχουμε κρίση;
[COLOR=“DimGray”]υ.γ. Δεν είμαι και γαμώ με τις συνωμοσιολογίες του κ***υ;;; Α μα δεν πιάνομαι με τπτ!
Και ΝΑΙ -αυτό είναι 100% τρολλάρισμα. Κάποιος από σας με “κόλλησε” τρολ-ιο![/COLOR]:p:lol: