δεν χρειαζεται να τα σκασεις για golden circle,με 44 ευρω πιανεις κερκιδα:p
Το τσιμπησα και εγω το τικετακι μου. Πονεσε ο πωπουδακος μου βεβαια με τα 42 γιουργια, αλλα δε γαμει. Πουστη Mustaine παιξε ενα 2ωρο για να δικαιολογησεις το εισιτηριο.
Τώρα, κατέφτασε το δίωρό σου.
Περασαν ηδη 2 ωρες και ακομα τιποτα. Θα περιμενω πολυ ακομα?
Θα σου πω μετά το λάιβ :)!
Ρε μη πας με τίποτα μεγάλες προσδοκίες, μιάμιση ώρα θα παίξει ο Mustaine.
και γω σαββατο λογικα θα παρω εισητηριο.και κατι αλλο…μη περιμενουμε φωνη απο Ντειβ.κακα τα ψεματα…κυριως για να κλεισει το κεφαλαιο θα παω.
45e για έναν τύπο που δε θα μπορεί να τραγουδήσει, χωρίς support ? Sure. Όσο κι αν μας αρέσει έχουμε ξαναδεί.
Eίδα τη μπάντα χθες στο Βερολίνο και πέρασα ένα πολύ ευχάριστο βράδυ! Setlist με πολλά κομμάτια από το [I]Dystopia[/I], τα οποία ενσωματώθηκαν μια χαρά στα κλασικά κομμάτια της μπάντας.
Μην περιμένετε να ακούσετε καλή φωνή από τον Mustaine ή να δείτε μια μπάντα να θερίζει τα πάντα στο πέρασμά της, να περιμένετε όμως μια καλή συναυλία, με άρτιους τεχνικά παίχτες, ωραία τραγούδια και φυσικά με καυστικά σχόλια από τον Dave!
(Η συναυλία άρχισε εδώ με τους Havok στις 8 ακριβώς και τελείωσε περίπου στις 10.30. Μακάρι τα ωράρια να τηρούνταν και στην Ελλάδα, θα βόλευε τόσο πολύ).
Τηρούνται τις περισσότερες φορές ρε.
Η συναυλία στάνταρ θα είναι πολύ καλή οπως και ο χώρος είναι λένε πολυ καλός. Το μόνο που με απασχολεί ειναι αν θα βάλουν κλιματισμό ή θα μας αφήσουν να κάνουμε σάουνα εκεί μέσα. Και δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει τελικά με το support.
Ο χωρος ειναι στανταρ τρομερος. Η συναυλια τωρα…
εσσο ετοιμος για το λαιβ.42ε πηρα σημερα.και v.i.p…αν και προβλεπω να παιζουμε και λιγο μπαλα μεσα.λεω εγω τωρα.
δεν πάει καλά η προπώληση?
ε κανα 2χιλιαρο το βλεπω.εδω δε κανανε sold out οι anthrax με 28ε εισητηριο.μη λεμε τα ιδια παλι.παντως πιο πολυ πηρα το vip γιατι θελω τη συναντηση με την μπαντα.για να μην εχω το αγχος ποτε θα τους πετυχω σε ξενοδοχειο.και συν οτι θα τους ψαξει πολυς κοσμος.και αντε να πετυχεις το μεγαλο μετα.
οκ αλλά οι megs είναι μεγαλύτερο μέγεθος απο τους anthrax.
αν έχει οσο κόσμο λες καλά θα είναι
Τι παιζει με το V.I.P.; μπορείς να μας πεις πως μπορει να το προμηθευτει κανεις και πόσο κάνει; Το αγοράζεις extra από το κανονικό εισητήριο των 42 ευρώ;
http://megadeth.wun.io/events/368143 γραφεσαι στο σαιτ.και μετα ακολουθας τα βηματα.στο τελος τυπωνεις ενα χαρτι με barcode.και σε ειδοποιουνε αυτοι 1-2 μερες πριν το live.(χρειαζετε να εχεις ηδη κανονικο εισητηριο,γιατι μπαινεις νωριτερα μεσα.πριν ανοιξουν οι πορτες)
Δηλαδη ο Μαστειν χρεωνει 115 δολλαρια το μιτ + γκριτ, χωρις σε αυτα τα χρηματα να περιλαμβανεται εισιτηριο; Θες κι αλλα 40-45 ευρω; Μαλιστα.
Και μετά ήταν ακριβός ο Κάρπεντερ γατάκια.
Καλά το πακέτο των 115 ευρώ και αυτά που περιλαμβάνει είναι κάτι τελείως διαφορετικό από την τιμή του εισιτηρίου της συναυλίας. Πήρα το Φλεβάρη εισιτήριο με 40 ευρώ και ανυπομονούμε για τη συναυλιάρα της Τρίτης!