Megadeth @Release Athens 14/06/24

Τo Release Athens 2024 υποδέχεται τους Megadeth, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού 🔥

Ένα από τα κορυφαία & πιο επιτυχημένα ονόματα του σκληρού ήχου, επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια για να παρουσιάσουν ένα show γεμάτο τραγούδια-ύμνους!

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει τη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 12:00, προς 50€ & για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 150€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμο & το πρώτο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2024, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ επωφελούμενοι από μία σημαντική έκπτωση:

Megadeth & more tba (14/6/24, Πλατεία Νερού) + Judas Priest, Bruce Dickinson & more tba (21/7/24, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)

Εισιτήρια / Προσφορές: https://bit.ly/megadeth-24

Περισσότερα ονόματα για την συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

#releaseathens24 #megadeth #makingmemoriestogether

5 Likes

Όσοι βιαστήκαμε και πήραμε ήδη priest, θα παιχτεί πάλι μόντα με κωδικό για αναβάθμιση σε διήμερο;

Ναι θα εχει για διήμερο.

Το θεμα ειναι ποσα θα μας πληρωσουν για να (μην) ακούσουμε τον Πρόεδρο.

4 Likes

Ο τελευταίος τους δίσκος ήταν ψιλομάπα (σε αντίθεση με τη Dystopia δισκάρα) αλλά δύσκολο να παίζουν οι Megadeth και να μην πας.

3 Likes

Νομιζω πέρσι στέλναμε mail και επικοινωνούσαν αυτοί μαζί μας.

1 Like

αλησπέρα σας.

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριο σας στο διήμερο. Να μας στείλετε τον αριθμό παραγγελίας του εισιτηρίου που έχετε βγάλει και όταν ανοίξει η προπώληση θα σας κάνουμε την αλλαγή και θα σας στείλουμε ένα link για να προχωρήσετε στην πληρωμή και να παραλάβετε τα καινούργια σας εισιτήρια.

Με εκτίμηση,

η ομάδα του Release Athens Festival

2 Likes

Προσφορουλες Release μια ζωή

Θέλει υπομονή το release

Θα βγάλει κι άλλη μεταλ μέρα οπότε τσιμπάω τριήμερο

2 Likes

Release Pass, μας έκανε ο Κούλης αθρώπους

Εγώ που πήρα για πριστ να κάνω τώρα αναβάθμιση ή να περιμένω για τριπλή αναβάθμιση;

2 Likes

Α και μη ξεχνάτε, το release μας γαμάει με τα σαπορτ

Θα φέρει κάτι σε headliner που δεν ψήνεσαι αλλά δεν θες να το χάσεις με τίποτα ( βλέπε Μπρους )

1 Like

Ποιον θα θέλατε κάτω απο Megadeth?

Metallica…θα ήθελε ο Mustaine να παιζουν απο κατω του αλλά… :stuck_out_tongue_closed_eyes:

13 Likes

Το βλεπω το Anthrax/Suicidal Angels να ερχεται

3 Likes

Ναι αλλα εγω θελω alestorm!

2 Likes

Με τον τρόπο που σκέφτεται το Release,πιο πιθανό είναι Alestorm παρά Anthrax.
Απ οσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον,συνήθως το Release,οταν δεν ανακοινώνει 2 μπάντες μαζί…όπως πχ Judas/Bruce ή Sabaton/Guardian,το πιο πιθανό είναι το 2ο όνομα να είναι ψιλοάσχετο με το 1ο.
Θέλουν το 2ο όνομα να φέρει εξτρα κόσμο…
Οι Anthrax δε θα φέρουν εξτρα κόσμο…όπως πχ δε θα έφερναν ούτε οι Hammerfall πέρσι,τη μέρα των Helloween.
Δύσκολο το βλέπω να αλλάζουν φέτος,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ισως το φιάσκο με In Flames τους έκανε να το ξανασκεφτουν.

2 Likes

Σύμφωνα με την λογική των προηγούμενων ετών θα φέρουν κάτι πιο μοντέρνο για να πιάσουν και άλλο κοινό. Μακάρι όμως να φέρουν Anthrax, Saxon, Testament.

1 Like

Παίζει και Gloryhammer, αν και το καινούριο τους αλμπουμ με το καινούριο τραγουδιστή δεν έχει κάνει τόσο γκελ στο κοινό. Ο Thomas ήταν κορυφή όπως και να το κάνουμε.

1 Like

Μπορεί να έχω ξαναρωτήσει και να γίνομαι κουραστικός, αλλά ήθελα να γνωρίζω αν στην πλατεία Νερού υπάρχει καλή ορατότητα για εμάς που είμαστε κάτω από 1.80 :crazy_face:
Δηλαδή, υπάρχει κάποια κλίση στο έδαφος ή είναι ίσιωμα; Ο πύργος του ηχολήπτη καλύπτει όλο το πλάτος του χώρου, στερώντας μεγάλη ορατότητα της σκηνής ή όχι;
Επίσης, τα όσα αναφέρει αυτό το άρθρο του 2019, εξακολουθούν να ισχύουν;

Όσον αφορά το άρθρο και το release συγκεκριμένα, είναι ίσως το μόνο ο φεστιβάλ που δεν έχω ταλαιπωρηθεί ποτέ στο να πάρω νερό ή μπύρα . Παίρνω κυριολεκτικά σε ένα λεπτό μάρκα και σε ένα λεπτό το νερό μου

Ο χώρος έχει κλίση και μάλιστα συνηθίζω να βλέπω λάιβ στο ύψος του πύργου για αυτό το λόγο ή στις άκρες

Δεν υπήρξε ούτε μια φορά που να μην είχα επαφή με τη σκηνή και το συγκρότημα

Ο χώρος είναι όμορφος αλλά είναι όντως στενός και μικρός. Αν τυχόν μαζευτούν πάνω από 15.000 όπως αναφέρει το άρθρο τότε ναι , ζοριζει η φάση και αν στέκεσαι πίσω από τον πύργο σίγουρα δεν θα βλέπεις καλά ή και καθόλου ( αυτό το νούμερο δεν έπαιξε ποτέ σε μέταλ συναυλία πλην Slipknot, μια φορά δλδ εζησα γεμάτη Πλ. Νερού )

Η έξοδος είναι πράγματι βασανιστήριο , όχι πάντα αλλά δεν ανοίγουν και τις εξόδους κινδύνου ( πχ πίσω από δεξί μπαρ )

Το πάρκινγκ δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Απορώ με την υπομονή όσων το κάνουν

2 Likes

Cure και Muse είχαν τον πιο πολύ κόσμο που έχω δει ποτέ στην Πλατεία Νερού, οπότε δεν αποτελούν μέτρο σύγκρισης. Για το πάρκινγκ το ξέρουμε εδώ και 15 χρόνια ότι είναι σάπιο :stuck_out_tongue:. Ο πύργος είναι πολύ μεγάλος και όντως πίσω από αυτόν δε βλέπεις καλά, αλλά στους Megadeth ο χώρος μπροστά από τον πύργο πιστεύω ότι θα είναι υπερ-αρκετός. Κουπόνια παίρνεις γρήγορα, εκτός αν πας και περιμένεις στο περίπτερο που είναι δίπλα στο μερτς ας πούμε.

για κάτω από 1,70 που είμαι εγώ, μου έχει τύχει να μη βλέπω :stuck_out_tongue_winking_eye:

το πάρκινγκ δεν το έχω δοκιμάσει γιατί είναι λογικό να κολλάει, ειδικά σε μέρες με πολύ κόσμο. συνήθως παρκάρω πέριξ του ΚΠΙΣΝ ή και στο πάρκινγκ του ΚΠΙΣΝ με κανα 10€ συνολικά, πηγαίνοντας βέβαια για να δώ και την πρώτη μπάντα.

με τα μπαρ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, πολύ γρήγορα και μάρκες (αν και συνήθως παίρνω κάποιες μπαίνοντας) αλλά και εξυπηρέτηση σε μπαρ. πρόβλημα ίσως με τις τουαλέτες που είναι πολύ πίσω και όταν έχει πάρα πολύ κόσμο (πχ Florence πέρσι) κάνεις άπειρο χρόνο να πας και να έρθεις (για την ανάγκη σου ξεμπερδεύεις γρήγορα όμως :stuck_out_tongue: )

3 Likes