Megadeth - Th1rt3en

Μιας και έχουμε εξώφυλλο, tracklist αλλά ακόμα και καινούργιο κομμάτια ήρθε και η ώρα για το thread. :stuck_out_tongue:

1η Νοεμβρίου λοιπόν η παρέα του Mustaine ξαναχτυπά.

…και δεν ξέρω αν θα είναι για τελευταία φορά. Η παραπάνω εικόνα με έβαλε σε λίγες υποψίες.

Για να δούμε τι θα ακούσουμε, το εξώφυλλο έτσι κι έτσι πάντως.

Dead κομματάρα το The Puzzle!!!

Οχ όντως…μέσα στο φέρετρο…βρε λές;

Μαλλον παμε για πολυ καλο δισκο απο τον Dave.

Πολύ μέτριο το single. Ίδωμεν.

oh yes :smiley:

Mustaine γερά! Αρρώστησε μας άλλη μια φορά!:drunk:

αν κ ειχα πει καποιες αποψεις σε αλλα θρεντ να πω οτι απο το reunion κ μετα το μονο δισκο που θα ακουσω/λιωσω/κτυπηθω ειναι το the system has failed!το UA οταν το πρωτακουσα ενθουσιαστηκα με τα σολο κτλ αλλα μετα απλα βαρεθηκα δεν μου κανει κλικ πλεον!το endgame ωραιο αλμπουμακι εχει 4-5 killer tracks απλως αυτο που με χαλαει (νομιζω το ειπα κ πολυ παλια καπου δεν θυμαμαι) ειναι τα couple πλεον των Megadeth…ο τροπος που τα λεει στα τελευταια αλμπουμ κατανταει βαρετος δυστυχως κ επισης ο Shawn Drover πιστευω κραταει πισω την μπαντα με το παιξιμο του θα ηθελα λιγο πιο ‘‘αγρια’’ ντραμς!!!αλλα οκ επειδη ειμαι αρρωστουλης αφου ειναι κ η αγαπημενη μου μπαντα εχω κανει preorder το αλμπουμ (πακετο cd+vinyl μαζι)!κ εχω περιεργεια τα 3 παλιοτερα κομματια πως θα τα εκανε ο Mustaine (millenium of the blind,new world order,black swan)ιδωμεν!!!:stuck_out_tongue:

Δεν ειναι η αγαπημενη μου μπαντα, αλλα ακουγα φανατικα μεχρι πριν 7-8 χρονια και συμφωνω 100% με τον αποπανω. Απο τοτε που διαλυθηκαν προσωρινα και ξαναφτιαχτηκαν, μονο το The System Has Failed ακουω, τα δυο πιο προσφατα δεν τα εχω ακουσει καν 10 φορες το καθενα, δεν εχουν σχεδον τιποτα να μου πουν. Απο τα δειγματα του καινουριου ευελπιστω ομως

Εγώ δεν έχω πολλές ελπίδες για το καινούργιο αλμπουμ… εξάλλου έχουμε φτάσει σε σημείο που ακόμα και οι Dream Theater εξαντλούν μουσικά αυτά που μπορούν να παίξουν-συνθέσουν και να ακούγονται “φρέσκα”, πόσο μάλλον οι Megadeth που ακολουθούν συγκεκριμένες φόρμες.

Ίσως θα πρέπε ο Mustaine να αφήσει τον Broderick να παίξει με 7χορδη; Κάτι καινούργιο τέλος πάντων

Εμένα αυτό που με χαλάει πλέον είναι τα ατελείωτα σόλο στην κιθάρα.Όχι γιατί δεν μου αρέσει να σολάρει ο κιθαρίστας αλλά παίζουν όλο τα ίδια και τα ίδια,χωρίς συναίσθημα χωρίς πρωτοτυπία,σε φάση ε ας κάνουμε ένα σόλο.Και ο Broderick δεν με ενθουσιάζει γενικά,όλο τεχνική και απο ουσία τίποτα

Και γω συμφωνω για System has Failed, παρα πολυ καλος δισκος, χαρακτηριστικος Megadeth!!

Παντως τα δυο κομματια που ταν μπονους στο youthanasia, ειναι αρκετα καλα. Να δουμε πως θα τα χει σουλουπωσει ο Mustaine!

Καλά το The System Has Failed ήταν όντως ΔΙΣΚΑΡΑ!!!

εμενα μ’αρεσε!! για πειτε!! αντε ρε μπανταρα βγαλτε κατι καλο!!

Μόνο σε εμένα φάνηκε η όντως ο μπροντερηκ σε κάποια σημεία έπαιζε αυτο το κλασικό στυλ θρας σόλου, χωρίς να του βγαίνει πηγαίο; Γιατί μου φάνηκε ότι απλά προσπάθησε να μπλέξει τις νότες και τίποτα άλλο…

sudden death:http://www.youtube.com/watch?v=cljOGQQjdHs&feature=related
και black swan:http://www.youtube.com/watch?v=jI5YfTwHl2g&feature=related

Το black swan ειναι ακριβως το ιδιο οπως παλιοτερα!!!μαλλον θα πηρε το παλιο τραγουδι ο uploader κ εβαλε το εξωφυλλο του νεου δισκου για να παρει views!sudden death τπτ σπουδαιο!

Εγω παντως ειμαι πολυ αισιοδοξος. Το Public Enemy No.1 μου αρεσε πολυ, το Sudden Death το ξεραμε απο περυσι και ειναι πολυ καλο, απλα τωρα ειναι λιγο πιο δουλεμενη η παραγωγη εχω την εντυπωση. Το Black Swan ηταν Bonus για το United Abominations, απλα καλουτσικο. Το New World Order ειναι αρρωστια, παντα το γουσταρα τρελα και παντα ελεγα κριμα που ηταν απλα bonus και σε demo μορφη, πολυ δυνατη συνθεση. Να δουμε πως θα το κανει τωρα ο Dave. Το εξωφυλλο αν και δεν μου αρεσε στην αρχη, οσο το βλεπω μου αρεσει. Το κακο ειναι οτι ολα τα σχεδια του John Lorenzi μοιαζουν καπως, αλλα ειναι ωραιο οπως εβαλε τα κερια.

Οσο για τους δισκους απο The System Has Failed και μετα, το The System ειναι το αγαπημενο μου, αλλα και το Endgame ειναι μπομπα δισκος. Οσοι δεν το εχετε ψηλα, δωστε του μια αυτια τωρα περιμενοντας το καινουριο, εξαιρετικο riffing αυτος ο δισκος.

Καλο :lol: αν και διαφωνω γιατι το Endgame ειναι και γαμω τους δισκους.

Ελιωσα ειδικα με αυτο

“It all started with that piece of crap Risk, I listened to it for 5 minutes, I would rather give a blowjob to Stalin…”:lol3: