Το θέμα είναι ότι οι Metallica όταν έφυγε ο Mustaine είχαν ήδη πάρει το δρόμο τους,ενώ ο Mustaine ξεκίνησε αργότερα τους Megadeth απο το μηδέν…φυσιολογικό είναι λοιπόν τα αριστουργήματα των Megadeth να έπονται χρονικά των αντιστοίχων των Metallica.
Πολύ μπροστά το Master of Puppets…Progressive metal κιετσ…
Το θεμα ειναι οτι το ολο τοπικ ξεκινησε για “να την πουνε” οι οπαδοι των Megadeth στους Metallica. Δεν καταλαβαινω το λογο ειλικρινα. Οποιος τρελαινεται με το Rust In Peace πολυ καλα κανει. Ποιος ο λογος να ομως να το συγκρινει με εναν αλλο κολοσσο σαν το Master Of Puppets. Να προσπαθησει να υποβαθμισει το 2ο? Ελεος δηλαδη. Ακουστε μουσικη χωρις να γινεστε οπαδοι. Δεν θα παρετε το αιμα του Mustaine εσεις πισω…
λοιπον αυτο ειναι το τελευταιο μου ποστ σε αυτο το thread (και στα @@ μου γραφτε οτι σκατα θελετε μετα) .
ακουστε ολοι που ειστε κομπλεξικοι με αυτο το θεμα metallica vs megdeth και το βλεπετε σαν μια ευκαιρια να τη πειτε ο ενας στον αλλο . ΟΙ METALLICA εχουν μια καριερα που οσο και να την αμφισβητουν μερικοι δεν τους μειωει ισα ισα το αντιθετο συμβαινει . τωρα επειδη και εγω αισθανομαι μαλακας με ολη τη σημασια της λεξης που μπηκα στη διαδικασια να απανταω σε γραφικα ατομα , καταντησα και εγω γραφικος και κουραστικος .
ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM :
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ . AYTOI ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ SITE
αυτα και τελος απο αυτο το thread .:offtopic: :offtopic: :offtopic:
σοβαρα τι κερδιζεις λεγοντας αυτα που λες.
λιγα επιχειριματα δεν σκοτωσαν κανεναν. και ειλικρινα δεν μπηκα εδω μεσα για να προκαλεσω. κανεις δεν ξερει τα παντα απο μουσικη. να ανταλλαξω γνωμες με ατομα με αποψη θελω. ευχαριστω
χχχμμ. βασικα δεν ειμαι φαν του κλασσικου σηματος κατατεθεν και ποτε δεν συμπαθησα τον εντι απο maiden. αλλα ο ratlhead μου αρεσει. επισης πιστευω οτι τα εξωφυλλα των megadeth ειναι ι εικονοποιηση των αρκετα πολιτικοποιημενων στιχων τους. οποτε σε εξωφυλλα παλι ριχνω στον κυριο mustaine την ψηφο μου
P.S. chrisp ειλικρινα περιμενω μια σοβαρη απαντηση αμα διατιθεσαι
Kαι η Britney Spears πουλάει περισσότερο από τους Jethro Tull. Αυτό σημαίνει ότι αξίζει περισσότερο? Στο κάτω κάτω οι Metallica είχαν και έχουν πολύ καλύτερο promotion από Megadeth
Εγώ όχι μόνο τους παραδέχομαι, αλλά οι παλιοί Μetallica είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. !!!
Όσο για τα εξώφυλλα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Και τα δύο είναι κορυφαία.
B. το θέμα αυτό θα αναλύεται στους αιώνες των αιώνων. Ο φίλος που έγραψε για “μέτρια metallica riff” πρέπει να αυτομπαναριστεί. Είναι πολύ άκυρη θέση, τόσο που δεν χωράνε επιχειρήματα. Μόνο συμπόνια
Γ. Οι “παλιοί” γιατί ψαρώνετε τόσο ? Οι νέοι γιατί μπαίνετε στον κόπο να την λέτε σε αλλήλους ?
λαθος δικο μου. 1ον μετρια οταν συγκρινω με rust in peace. 2ον εχωεπιρεαστει αρνητικα απο τιν '00 και μετα εποχη των κυριων metallica. οπως ειπωθηκε και απο αλλους, η pre-'90 metallica ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες. απλα κρινω ολοκληρη την πορειων των 2 μπαντων.
1ον. διορθωσα ηδη την φραση που απο οτι φαινεται μονο παρεξηγηση εφερε. 2ον. τι να πω, τελικα αν ετσι ξερεις να συζητας, εσυ ξερεις. γαμανε οι metallica. σοβαρα παντως, εχεις δει το rust in piece στο youtube? απλα επειδη το ανεφερες. τι να πω δηλαδη. plz κρεμαστε με, εχω γνωμη και αυτη ειναι οτι οι megadeth ειναι απλα καλυτεροι απο τους metallica. συγγνωμη.