Megadeth vs metallica (rip line up vs original line up)

[ol]
[li]Οντως οι Metallica γαμανε…
[/li][li]Το Rust In Peace ειναι δισκαρα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το συγκρινουμε με μια αλλη δισκαρα οπως το Master…
[/li][li]Σε φορουμ εισαι. Γραφεις κατι, οι αλλοι απο κατω σχολιαζουν και παει λεγοντας. Δεν σε προσεβαλλε κανεις, ουτε σου απαγορεψε να λες τη γνωμη σου…
[/li][/ol]

Φιλικα…

1. τετοια post τα εκτιμω
  2. συγκρινουμε τα αλμπουμ κυριως λογω του Poll υποθετω.
  3. ειμουν admin σε forum για dota. σεβαστη η κριτικη παντως, καταλαβαινω.
  4. τελικα ο mustaine τα σπαει… χεχεχε παντα κολλημενος θα ειμαι :smiley: :smiley: :smiley:

Προσωπικη αποψη παντα, οι Megadeth ειναι ανωτεροι των Metallica.

Τα μονα κομματια που μου αρέσουν απο Metallica ειναι το Four Horsemen και το Master of Puppets.Ολα τα αλλα εχω βαρεθει να τα ακουω.

Απεναντίας, ειναι δυνατον να βαρεθεις ποτε τους Megadeth :stuck_out_tongue: ?

Holy Wars ΡΕΕΕΕΕΕ…Some People Risk To Employ Me, Some People Live To Destroy Me…EITHER WAY THEY DIE!

A εγώ δεν ψηφίζω.Δεν το δέχομαι.
Είναι σαν να μου ζητάτε πιο από τα 2 ματια να μου βγάλετε.
Αμφότερες μπάντες με απίστευτες δισκαρες.
Για μένα προσωπικά X ξερό.(0-0 κιόλας).

οτι και να λετε ολοι οι ιστορια δειχνει οτι οι metallica ειναι κορυφαια μπαντα!!!περισσοτερες πωλησεις εχουν απο τους megadeth,περισσοτερους οπαδους νομιζω εχουν απο τους megadeth κ.λ.π

ωραιος ο mustaine αλλα metallica

Mε την ίδια λογική η Jennifer Lopez είναι καλύτερη από τη μισή ροκ/μεταλ σκηνή…:roll:

Δεν ειναι?:-s

Εμφανισιακά αν το πάρεις, μάλλον.:stuck_out_tongue:

χαλαρα ειναι καλυτερη απο τη μιση ροκ/μεταλ σκηνη…εμφανισιακα πιστευω ολοι προτιμαμε την jennifer απο τον hetfield για παραδειγμα…:smiley:

Μην εισαι τοσο σιγουρος…:-s

James ρεεεεεεεεεεεε:tomato:

Πολύ φωτογραφία όμως ρε πούστη μου./.

Ε, ρε γκάβλες εποχές…

Γι’ αυτό ο Mustaine θα είναι πάντα μια κλάση πάνω. Κοιτάξτε μπλουζάκι που φοράει… σωστός ο παίκτης!

Του James ειναι το μπλουζακι…:stuck_out_tongue:

κορυφαια φωτογραφια!!
θυμιζει παλιες καλες εποχες!!!

Σαν ζευγάρι δεν είναι??:stuck_out_tongue:

Όσο σκέφτομαι πόσα λεφτά και τί γυναίκα έχει ο αριστερά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι…

Όσο σκέφτομαι πόσα λεφτά και τί γυναίκα έχει ο δεξιά λέω “ΕΎΓΕ ΠΑΛΗΚΆΡΙ ΜΟΥ,ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ!”

:smiley:

Μεγάλη μπάντα οι Megadeth με παικταράδες στην σύνθεσή τους ανέκαθεν, με δισκάρες και πετυχημένες περιοδείες αλλά οι Metallica είναι ένα βήμα παραπάνω.

Megadeth.
Καλυτεροι μουσικοι, περισσοτεροι συνεπεις δισκοι, πιο ωριμα σολο, ντραμς που γεμιζουν τις συνθεσεις , μεγαλη θεματολογια στους στιχους αν και δεν ειναι παντα πολυ καλοι… Η φωνη του Mustaine μπορει να ξενισει πολλους, αλλα το ιδιο θα ισχυε πχ και με το Lemmy. Ισα ισα, φαινεται πως νοιωθει πραγματικα αυτα που τραγουδαει. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.

Απο τοτε που ακουσα το Peace Sells στο Vice City κι ετρεξα να αγορασω το πρωτο μου μεταλ δισκο, ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα στο ειδος του. Αντιθετα οι Metallica δε με συγκινησαν ποτε περαν των 2 πρωτων δισκων τους (δισκαρες ομως). Ισως γιατι με τσαντιζε η απολυτη σταση πολλων μεταλλαδων για την πρωτια τους στα παντα…

οκ, φατε με τωρα…:tomato:

Νταξει γιατί να σε φάμε.

Εγώ δεν ακούω priest γιατί με τσάντισε ο τρόπος που με χώρισε μια γκόμενα που ήταν πωρωμένη με πρηστ.

Και WASP επίσης επειδή ένας σε μια συναυλία με μπλουζάκι WASP μου είχε ρίξει αγκονιά και δε ζήτησε καν συγγνώμη