[ol]
[li]Οντως οι Metallica γαμανε…
[/li][li]Το Rust In Peace ειναι δισκαρα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να το συγκρινουμε με μια αλλη δισκαρα οπως το Master…
[/li][li]Σε φορουμ εισαι. Γραφεις κατι, οι αλλοι απο κατω σχολιαζουν και παει λεγοντας. Δεν σε προσεβαλλε κανεις, ουτε σου απαγορεψε να λες τη γνωμη σου…
[/li][/ol]
A εγώ δεν ψηφίζω.Δεν το δέχομαι.
Είναι σαν να μου ζητάτε πιο από τα 2 ματια να μου βγάλετε.
Αμφότερες μπάντες με απίστευτες δισκαρες.
Για μένα προσωπικά X ξερό.(0-0 κιόλας).
οτι και να λετε ολοι οι ιστορια δειχνει οτι οι metallica ειναι κορυφαια μπαντα!!!περισσοτερες πωλησεις εχουν απο τους megadeth,περισσοτερους οπαδους νομιζω εχουν απο τους megadeth κ.λ.π
Megadeth.
Καλυτεροι μουσικοι, περισσοτεροι συνεπεις δισκοι, πιο ωριμα σολο, ντραμς που γεμιζουν τις συνθεσεις , μεγαλη θεματολογια στους στιχους αν και δεν ειναι παντα πολυ καλοι… Η φωνη του Mustaine μπορει να ξενισει πολλους, αλλα το ιδιο θα ισχυε πχ και με το Lemmy. Ισα ισα, φαινεται πως νοιωθει πραγματικα αυτα που τραγουδαει. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Απο τοτε που ακουσα το Peace Sells στο Vice City κι ετρεξα να αγορασω το πρωτο μου μεταλ δισκο, ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα στο ειδος του. Αντιθετα οι Metallica δε με συγκινησαν ποτε περαν των 2 πρωτων δισκων τους (δισκαρες ομως). Ισως γιατι με τσαντιζε η απολυτη σταση πολλων μεταλλαδων για την πρωτια τους στα παντα…