Megadeth vs metallica (rip line up vs original line up)

Μου αρέσουν πάρα πολύ και τα δύο συγκροτήματα και ποτέ δεν κατάλαβα προς τι ο τόσος ανταγωνισμός και το πώς μπορούν μερικοί να χάνουν κομματάρες επειδή απλώς ο Mustaine τα έσπασε με τον Hetfield… Metallica ψήφισα γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι ρηχός και μου αρέσει κατα βάση ό,τι έυκολο μου πλασάρουν τα media, αλλά οι Megadeth είναι σαν κρυφή ερωμένη, αν με καταλαβαίνετε… 8)

Υ.Γ. Κι εγώ δεν άκουγα In Flames (μέχρι πριν δύο χρόνια) επειδή ήταν το αγαπημένο συγκρότημα ενός τύπου με τον οποίο είχαμε τσακωθεί… :stuck_out_tongue:

Εμένα δεν μου αρέσουν οι Megadeth γιατί ο καφές του Mustaine είναι απαίσιος, ούτε για Stake Out με Donuts δεν κάνει.

On Topic Metallica γιατί το Master Of Puppets ούτε στον ύπνο του δεν το γράφει ο Mustaine.

Συμφωνώ και επαυξάνω! Και αφού λοιπόν είναι τόσο μάγκες οι Megadeth γιατί δεν έβγαλαν κάτι ανώτερο από τους Metallica? Και μην πει κανείς πως έστω και ένα άλμπουμ τους συγκρίνεται με το καλύτερο άλμπουμ όλων των εποχών (ξέρετε ποιό). Η σύγκριση είναι ατυχής και αδικεί τους Megadeth, γιατί οι Metallica (like it or not) είναι άλλη κλάση. Θα ήθελα επίσης να τονίσω πως ο ανώτερος τεχνικά κιθαρίστας δεν είναι και απαραίτητα καλύτερος συνθετικά. έτσι δεν είναι; Αν ειναι έτσι, το καλύτερο συγκρότημα στον κόσμο πρεπει να ειναι οι Dream Theater.

Είναι γνωστό πως ο Λαρς είναι μαλάκας… είναι όμως και ο Mustaine. Στην ίδια κατηγορία παίζουν τα παλικάρια αυτά. Επίσης τα φωνητικά του Mustaine… αν ήταν κάποιου άλλου θα τα είχαμε θάψει.

*Αυτό το “περισσότερο συνεπείς δίσκοι”… παιδιά να καταλαβαίνουμε οι ίδιοι αυτά που γράφουμε ε;
*Αυτό για το οποίο λέω κρίμα είναι που δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να μείνει ο Ντέιβ στη μπάντα… αλλά πολλές και μεγάλες προσωπικότητες… δεν χώραγε… πάντως ο Λαρς σε μία κρίση ευφυίας παραδέχτηκε πως ήταν “πολυ σκληροι” απέναντι στον Mustaine…πάλι καλά.

*“Οι γνώμες είναι σαν τους κώλους. Ο καθένας έχει και από μία. Η αλήθεια όμως είναι μία”
METALLICA
*Μέτρια τα ριφ των Metallica? Ο Mustaine ακόμα λέει πως είναι δικά του και του τα έκλεψε ο Χάμετ! Πιάστηκες φίλε!

*ChrisP-----Όταν συγκρίνεις το Rust με το Master συγκρίνεις μία Δισκάρα με τον καλύτερο δίσκο του Μέταλ. Αυτή είναι η διαφορα

Πω πω μεσα στην αντικειμενικοτητα εισαι παλικαρι!!!Χεσε μεσα:lol:

Συγνωμη Κατα λαθος
P.Sο Waspιτης

Ωπα τωρα The-Eye… ειναι γεγονος οτι σε αυτο το δημοψηφισμα, εκφραζει ο καθενας την αποψη του. Τωρα αν το 90% υπερισχυει εναντι του 10, αυτο σημαινει οτι εχουν δικιο αντικειμενικα?
Στη μουσικη τα παντα σχεδον ειναι θεμα γουστου, δεν υπαρχει καλυτερος δισκος ουτε ολων των εποχων, ουτε της ροκ ουτε της μεταλ. Απλα μπορει κανεις να πει πως υπαρχουν συνθεσεις που βρισκονται στην κορυφη, αλλα και το ποιες ειναι αυτες υποκειμενικο ειναι.
Κι εγω λοιπον, δεν αρνουμαι να δω οτι σαν χαρακτηρες κι ο Λαρς κι ο Μαστειν εχουν παμπολλες στιγμες μαλακιας.Ουτε απαγορευω απο καποιον να απολαυσει το ταδε δισκο που εγω μπορει να απεχθανομαι. Απλα συμφωνα με τα δικα μου γουστα οι Megadeth με γεμιζουν πολυ περισσοτερο.

η μεγαλη τους διαφορα τους ειναι το black album…χαρη σ αυτο το album οι μεταλλικα απεκτησαν περισσοτερους οπαδους, περισσοτερο χρημα, περισσοτερη αναγνωρισιμωτητα απο ολες τις μπαντες του ειδους, και ειναι απολυτως λογικο στο δημοψηφισμα να προηγουνται…(χωρις να ειναι ουτε μεσα στα 3 καλυτερα του)…

τελος παντων τη φωνη του Mustaine δεν την αντεχω…προτιμω μεταλλικα…

ΥΓ)διαβαζω πολλα για το master of puppets αλλα το θεωρω υποδεεστερο απο ride the lighting και and justice for all…

Φίλε, έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς όποιους θες εσύ κορυφαίους ή καλύτερους. Ξέρω και γω πολλούς και καλούς μεταλάδες που έχω σε μεγάλη εκτίμηση που απλά δεν μπορούν να ακούσουν Metallica. Και όπως είδες δεν ανέφερα πουθενά πως είναι μετά τους Beatles οι κορυφαίοι σε πωλήσεις. Άλλωστε στη “δική μας” μουσική οι τεράστιες πωλήσεις είναι τουλάχιστον “ύποπτες”. Bottom line: To impact των Metallica στο μέταλ ήταν καλώς ή κακώς μεγαλύτερο από αυτό των Megadeth.

Σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου και το γούστο σου. ¨Αλλωστε η άποψη της μειοψηφίας κάνει πάντα καλό στην πλειοψηφία.
Peace (sells):slight_smile:

ΟΚ, σε καταλαβαινω και εχεις δικιο σε αυτο που ειπες τωρα… Απλα προηγουμενως ηταν λιγο σα να παροθσιαζες μερικα πραγματα ως αδιαμφισβητητα. Δεν εχω καμια κακη προθεση προς εσενα η κανεναν εδω μεσα… ετσι κι αλλιως την ιδια μουσικη αγαπαμε!:slight_smile:

ΑΚΡΙΒΩΣ. Ξεκολλατε ολοι με το Master of puppets… To Ride the lightning ειναι ετη φωτος καλυτερο :!:

Καλά μη φας και συ. Εντάξει προτιμήσεις είναι αυτές αλλά όποιο και από τα 2 να πεις καλύτερο, η διαφορά είναι πολύ μικρή.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι χαζος,καθε αλλο… :wink:

Έχεις δίκιο. Έπρεπε να γράψω “σε μία κρίση ειλικρίνειας”:slight_smile:

σιγα μην ειναι ο ulrich χαζος!!!καθε αλλο παρα χαζος ειναι!!τα αποτελεσματα μιλανε μονα τους σε ολη την πορεια των metallica…

Baσικά και τα δυο γκρουπς έχουν να βγάλουν κάτι καλό κάτι χρόνια. Να σου πάρουν το μυαλό ρε παιδί μου !Πάντως με μικρή διαφορά γουστάρω MEGADETH. Eίναι αυτός ο τσόγλανος ο Μustaine που μου αρέσει. Ξεκίνησε ένα γκρουπ από το μηδεν όταν οι METALLICA είχαν αρχίσει να στρώνουν τη μεγάλη καριέρα τους. Μου αρέσει η τσαντίλα του για το πρώην γκρουπ του. Έχει ίντριγκα η φάση. Μόνο γι αυτό θα ψήφιζα MEGADETH.

Οι Metallica από το Load,και οι Megadeth από το The System Has Failed.

Άρα κι εδώ υπερτερούν οι Megadeth:D

Προτιμώ την τσαντίλα, τα riffs, τα solo και το όλο στυλάκι του Mustaine και ψηφίζω Megadeth -χωρίς να αψηφώ βέβαια και κάποιες κορυφαίες συνθέσεις (κι ας τις θεωρώ τεχνικά κατώτερες-δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό) που μας έχουν χαρίσει οι Metallica.

Πάντως όσο και να γουστάρω τους πρώτους, δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι έχουν αλλάξει τον πάτο στο line-up τους (ναι, αυτό άρχισε να με στραβώνει από πολύ καιρό) πολύ περισσότερο απ’ ότι οι Metallica όλα αυτά τα χρόνια… Στο πέρας των καιρών, ο “Big M” αποδείχτηκε αυτοκαταστροφικός όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για τη μπάντα του. Αλλά δε βαριέσαι… ακόμα τον αγαπάμε (υποκειμενικά πάντα ε).:wink:

Ναι μιλάμε για τρελή ανωτερότητα. :lol:

Δεν υπάρχει γκρουπ Megadeth, υπάρχει μόνο Mustaine. Όλοι οι άλλοι είναι απλοί υπάλληλοι και δεν έχουν κανένα δικαίωμα…

In July 2004, former bassist David Ellefson sued Mustaine for $18.5 million in Manhattan Federal Court. Ellefson alleged that Mustaine short changed him on profits and backed out of a deal to turn Megadeth over to him when the band broke up in 2002. Ellefson also accused Mustaine of locking him out of merchandise and publishing royalties. The suit was dismissed in 2005, and Mustaine filed a countersuit, which was later settled out of court.

Also sparking minor controversy was Mustaine’s announcement that Megadeth will not play certain songs live anymore, due to Mustaine’s new identification as a Christian. In recent years Dave Mustaine has become a born again Christian. In May 2005 Mustaine also allegedly threatened to cancel shows in Greece and Israel with extreme metal bands Rotting Christ and Dissection, due to the bands’ perceived anti-Christian beliefs, which in turn caused the two bands to cancel their appearances.
Δεν ήθελε να παίξει με τους R.C γιατί την άκουσε καλός Χριστιανός; Έλεος!

Εγώ πάλι κάτι τέτοια τυπάκια (ότι κάνω εγώ είναι σωστό και κάνω ότι γουστάρω) δεν τα πάω μία. Υποκειμενικά πάντα ε; Μην παρεξηγηθεί πάλι κανείς…κουβέντα να γίνεται!

Φυσικά και πρόκειται για ανωτερότητα…
Όταν η μιλάμε για μία ολόκληρη δεκαετία που χωρίζει τις τελευταίες αξιόλογες κυκλοφορίες των δύο μπαντών,φυσικά και πρόκειται για ανωτερότητα.:wink:

Όσα για το “τυπάκι”,ντάξ,απλά lol,ελάχιστοι θα είχαν τ’αρχίδια να κάνουν ότι έκανε ο mustaine μετά την φυγή του απ’τους metallica.

Επίσης,άν αμφισβητείς την ύπαρξη μουσικών όπως ο Ellefson ή ο Friedman…μάλλον πρέπει να πάς σε έναν οριλά.:wink:

Η πιό γαμηστερή τετράδα μπάντας ever…

Αν διάβαζες και το αγγλικπό κείμενο που παρέθεσα θα καταλάβαινες γιατί τον είπα τυπάκι. Αν χωρίζει μία δεκαετία τις τελευταίες καλές πρόσφατες κυκλοφορίες των δύο γκρουπ, να τολμήσω να συγκρίνω και την ΠΡΩΤΗ δεκαετία τους; επειδή μάλλον η τελευταία εντύπωση είναι αυτη που μένει.

Κάτσε ρε φίλε πόσο αρχιδάς είναι ο Mustaine? Τι έκανε δηλαδή; Έφτιαξε δικίά του μπάντα μόλις τον σουτάρανε και κυρίως τα πρώτα χρόνια έβριζε τους Μετάλικα. Και γαμώ τις ανωτερότητες. Μη μπερδεύεσαι μεγάλος μουσικός, κεφάλαιο στο μέταλ. Αλλά δεν συζητάμε αυτό.

ΠΟΙΟΣ αμφισβήτησε τον Φρίντμαν και τον Έλεφσον; Εγώ όχι. Αν χρειάζομαι ορυλά εσύ σίγουρα οφθαλμίατρο:lol: