μα φυσικα και METALLICA.ενταξει αντικειμενικα κατι peace sells και rust in peace ειναι αξιολογες δουλειες αλλα τωρα πια μονο που ακουω το κυρ φανη mustaine να τραγουδαει μου σπανε τα νευρα.αλλωστε τι να πει μπροστα στον jaymz?
Off από τα αποδυτήρια είσαι.
Διάβασα πολύ καλά το κείμενο στα αγγλικά που παρέθεσες όπως λες.
Και τί λέει?Γνωστά πράγματα που τα ξέρουν όλοι εδώ και χρόνια.
Δές λίγο vh1 να ξεστραβωθείς και να μάθεις από ιστορία.Αυτό προτείνω.
Α,και με την ίδια λογική που λέει ότι Megadeth=Mustaine,ισχύει Metallica=Ulrich.
Όποιος το αμφισβητεί αυτό είναι απλά ή χαζός ή άσχετος._
Καμία σχέση όμως. Καμία.
Στάνταρ!Α…πρόσεξε την φράση…ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ
Σόρι κιόλας αλλά είσαι λίγο προσβήτικός ή μου φαίνεται;. VH1 θα δω για να “μάθω την ιστορία” που ξέρω εδώ και 20 χρόνια;:lol: Πλάκα έχεις… Χαζός ('ή/και) άσχετος είσαι εσύ που θεωρείς πως ο Λαρς είναι οι Μετάλικα.
Τα γνωστά πράγματα που ξέρουν όλοι εδώ και χρόνια τα παρέθεσα για να δικαιολογήσω μία έφρασή μου. Όχι για ακαδημαϊκούς λόγους.
Οι Μετάλικα δεν άλλαζαν ποτέ lineup σαν τα πουκάμισα…ξύπνα.
Η μεγαλύτερη πλάκα είναι να είσαι άσχετος και να λες τους άλλους. #-o
(πρόσεχε τη γλώσσα που χρησιμοποιείς γιατί όλοι μπορούν να σου απαντήσουν στον ίδιο τόνο)οκ?
ακριβως!#-o
Metallica by all means ! 8O
Εγώ προσωπικά τα γουστάρω κάργα. Έχει την ιδιαιτερότητα της η φωνή του, κάνει μπαμ από μακρυά και νομίζω ότι κολλάει άριστα με τη μουσική των Megadeth.
E, δεν είναι και αδικαιολόγητο το να τους βρίζει. Ο καθένας στη θέση του αυτό θα έκανε (χωρίς να δικαιολογώ τις μαλακίες που έκανε με τα ναρκωτικά, είχαν κάποιο δίκιο και οι Metallica που τον έδιωξαν)
Ναι.Ο κύριος Ulrich βλέποντας την επιτυχία που είχε με frontman τον James,1)δεν ήταν τόσο χαζός ώστε να τον διώξει απ την μπάντα,παρόλα τα προβλήματα που είχε ο Hetfield κατά καιρούς.(μή με ρωτήσεις ποιά είναι αυτά γιατί τότε θα σε θεωρήσω πραγματικά χαζό.) 2)Δεν είχε τα αρχίδια να τον διώξει,γιατί το μόνο που σκεφτόταν ήταν η φήμη και η κονόμα.αυτά.
Τί να κάνουμε ο Dave είχε την τρέλα και τ’αρχίδια να διώχνει απ την μπάντα όποιον έστω υποψιαζόταν ότι πάει να του φάει την γκόμενα.understand?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα,αλλά ακόμα αναρωτιέμαι που είναι το πρόβλημα με τη γλώσσα που χρησιμοποιώ.
Λένε ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται…:-k
Σεβαστή απόλυτα η γνώμη σου και χαίρομαι που σου αρέσει. Απλά νομίζω αν άφηνε τα vocals σε έναν τραγουδιστή, θα μπορούσε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο και τις δική του “απόδοση”. Αυτό νομίζω.
Όσο για το ότι “καλά τους έκανε”, δεν είπα βέβαια να σκύψει το κεφάλι και να πει και ευχαριστώ, αλλά νομίζω έπρεπε να το δεχτεί με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια ΑΝΑΛΟΓΗ του μουσικού του ταλέντου. Άλλωστε απέδειξε περίτρανα πως δεν είχα ανάγκη κανένα. Ξέρεις κάτι; ίσως και να του έκανε καλό αυτό όλο το σκηνικό. Νομίζω τα πήρε στο κρανίο…τον πείσμωσε η όλη φάση και μας χάρισε τους Megadeth.
*Ξέρεις τι είναι να βλέπεις συνέχεια στο στούντιο το ένα βασικο μέλος του γκρουπ να μην μπορεί να παίξει… ούτε καν να συννενοηθεί με τους υπόλοιπους; Τα ίδια προβλήματα είχαν και οι Σάμπαθ με τον Μπίλι Γουόρντ και αναγκάστηκαν να τον διώξουν…
Καλωστονα και ας άργησε.
*Καταρχήν κατάλαβα τι ζόρι τραβάς επειδή σε έχω πετύχει σε τουλάχιστον 4-5 άλλα θρεντ να θάβεις τους Μετάλικα. Και μην μου πεις όχι…βαριέμαι να σε κάνω copy paste.
*ΑΝ ΕΣΥ νομίζεις πως έχεις αρχίδια διώχνοντας κάποιον από το γκρουπ επειδή μπορεί να σου έφαγε τη γκόμενα είσαι:
1ον φοβερός επαγγελματίας
2ον τεράστιος λούζερ και κομπλεξικός που δεν υπολογίζεις τίποτα και κανένα και μπουρδελοποιείς μία μπάντα για μία πουτάνα. Επίσης πρέπει να είσαι και ανώτερος σαν άνθρωπος που έστω και με την ΥΠΟΨΙΑ χαλάς συνεργασίες… και πολλές φορές και φιλίες. Χμμμ… μηπως μουνοείλωτας είναι η σωστή λέξη;
3ον Αν τα είχε κάνει αυτά ο Λαρς θα ήταν (ακόμα περισσότερο) ο υπερξεφτίλας. Όταν τα κάνει ο Μustaine είναι αρχιδάτος και τρελός.
4ον εσύ ξεστρβώθηκες βλέποντας VH1?#-o
5ον Είσαι Megadethas και ξέρω πως δεν πρόκειται να παραδχτείς τίποτα απ΄ αυτά, αλλά κουβέντα να γίνεται. Όσο για τη γλώσσα τα “ξεστραβωθείς” και “άσχετος ή βλάκας” στα επέστρεψα πακέτο
Μία φράση ξεχωρίζω…ΘΑΒΩ ΤΟΥΣ METALLICA!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PLEASE,ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΥΤΑ…
Θες να πάμε στο θρεντ για τον Χάμετ? Να δεις τι γράφεις; Και σου ξαναλέω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν είμαι ο υπερασπιστής των Μετάλικα, αλλά πες “μου τη σπάνε οι μαλάκες οι Μετάλιρα” όπως τους έχεις γράψει και κάπου αλλού.
Μετάλιρα τους λέει όλος ο κόσμος.Όπως λέει “Μαστουρέιν” ,όπως “Λεφτάλικα” κλπ.
Έλεος ρε bro,είμαι Megadethάς μέχρι κόκκαλο,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν γουστάρω και τους Metallica,ή ότι δεν αναγνωρίζω την τεράστια αξία τους!
Όσο για τον Hammet,τί λέω,τον θάβω εν γένει,ή σε σχέση με τον Mustaine?γιατί έχει διαφορά.
ε όχι ρε μαν, δεν τους λένε όλοι έτσι. κυρίως οι Megadethάδες τους λένε έτσι. Αλλά σου είπα και πάλι δεκτό. Οι Megadeth είναι πάντα το αντίπαλο δέος.
Θάβω λοιπον το τσεκούρι του πολέμου και βάζω άμεσα το Good Mourning που θεωρώ πως γαμεί:)
Πάντως ζώ με την ελπίδα μίας κοινής τους εμφάνισης πάνω στη σκηνή (των metallica με τον mustaine)
:roll: :roll: :roll:
(Έστω για ένα και μόνο κομμάτι…whiplash κατά προτίμηση:p )
Ναι ρε γαμώτο… οι Σάμπαθ γίναν κώλος με τον Ντίο και ξαναπαίξανε μαζί. Και με τον Όζι τα ίδια. Κρίμα πάντως το έχω ξαναγράψει. Δεν έκαναν καθόλου υπομονή μαζί του… δεν τον ήθελαν στα πόδια τους. Από την άλλη μεριά, γεννήθηκαν οι Megadeth…
Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που δε θα πέφτει ξύλο μόνο στο κοινό, αλλά και πάνω στη σκηνή.
Ε λοιπον πέτυχα κάποια βίντεο στο youtube και είδα πως έχει χαλαρώσει λίγο η φάση.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ (αν δεν το έχετε δει) ΑΞΙΖΕΙ γιατί μιλάει ο Ντέιβ και ο Λαρς
http://www.youtube.com/watch?v=2I2HNiAP8ko&feature=related
To πρώτο είναι από το Some Kind Of Monster dvd, το είχα δει. Συγκινήθηκαν μωρέ :!: