λες james εναντιον dave???μαλλον ειναι λιγο πιο σωματωδης ο hetfield!!!
θα προτιμουσα το 4 horsemen!!!
λες james εναντιον dave???μαλλον ειναι λιγο πιο σωματωδης ο hetfield!!!
θα προτιμουσα το 4 horsemen!!!
Oχι και πρωτη.
Εχει υπαρξει παλιοτερα (πολυ παλιοτερα βεβαια) Steve Harris vs Bruce Dickinson on stage.
Παλιά είχα ακούσει ότι είχαν πλακωθεί και τους έκανε ολίγον τί τουλούμι ο Mustaine.
Δεν ξέρω αν ισχύει,πάντως απ’ότι φαίνεται,η πρέζα τον κρατάει σε φόρμα ακόμα και σήμερα,σε αντίθεση με τις μπυροκοιλιές του James:p
#-o #-o #-o
Ποντάρω στον ΑΡΧΟΝΤΑ.
ένα άπερκατ τον έχει τον Mustaine:p
Μια χαρά τα λέει ο lespaul.
Ο Mustaine τον έχει για πλάκα,μή λέμε λαλακίες τώρα.
Ειδικά αν έχει πάρει και τη δόση του,μπορεί να βρεθεί εκτός ελέγχου και να του κόψει και κανά λαρύγγι.
Γι αυτό ρε πήρανε οι Μετάλικα το ζώο το Ρομπ. Για να δείρει τον Mustaine:lol: Που απ’ ότι διαβάζω πρέπει να δέρνει πολύ άσχημα χωρίς να βλέπει μπροστά του
Δεν μου φαινονται καθολου κουφα αυτα που εκανες bold. Ασχετως αν πολλοι μπορει να μην συμφωνουν.
Σε τελικη αναλυση δεν εγραψε και οτι το Reload>Cryptic Writings.
περι ορέξεως…τέσπα, εδώ μιλάμε για 2 από τα καλύτερα metal albums όλων των εποχών. το peace sells το θεωρώ υπερεκτιμημένο όσο δεν πάει, δηλαδή είναι δυνατόν το ομώνυμο κομμάτι να είναι καλύτερο από το master of puppets??? η από το creeping death??? ένα ένα να τα βάλεις κάτω τα κομμάτια δεν νομίζω να βρείς πολλά καλύτερα megadeth από metallica. εμένα οι megadeth με τρελαίνουν από το rust in peace και μετα, και αν μου πείς ότι το rust in peace είναι καλύτερο από το black album θα σου πω ok και είναι και πιο λογική σύγκριση 1990 το ένα 1991 το άλλο. μετά το black album οι megadeth βγάζουν το countdown to extiction, σαφώς πιο μελωδικό στα χνάρια του black album, υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί αυτό? μετά οι metallica βγάζουν το load, ένα χρόνο μετά οι megadeth βγάζουν το cryptic writings και το 99 το risk, τρελή αλλαγή στον ήχο…σαν ποιούς? α, ναι σαν τους metallica! τυχαία! οι megadeth είναι πολύ μεγάλη μπάντα, ο Mustaine ένας φοβερός κιθαρίστας/συνθέτης που όμως δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον διωγμό του από τους metallica. πάντα θα είναι ένα βήμα πίσω, πως να το κάνουμε.
υ.γ. επίσης να μου έλεγες ότι το the system has failed είναι καλύτερο από το st. anger πάλι θα συμφωνούσα.
Πάντως απότι πρόσεξα στις 2 τελευταίες σελίδες, σε λίγο θα έχουμε για κάθε μουσικό vs και ένα αντίστοιχο σχετικά με το ποιο συγκρότημα μπορεί να δείρει το άλλο. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις να είμαστε και λίγο δίκαιοι, μη βάλουμε π.χ. Rush(3 μέλη) Vs Slipknot(9 μέλη αν θυμάμαι καλά) γιατί τότε θα είναι πολύ μονόπλευρο το ξύλο.:lol: :lol:
Πες τα αρχηγέ! Πες τα γιατί θα τρελαθούμε εντελώς πια. O ΙΔΙΟΣ ο Mustaine παραδέχτηκε πως δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τον διωγμό του από τους Μετάλικα και όχι μόνο μία φορα. Όταν το Rust χτύπησε το νο2 των τσαρτς (αυτό δεν είναι “εμπορικό”), βγήκε το Black και πήγε με τη μια στο νο1 και στη συνέχεια ο Ντέιβ ξανάπεσε στα ναρκωτικά!!! Μιλάμε για χοντρό κόλλημα, όχι πως χέστηκε ιδιαίτερα που δεν είναι μέλος των Μετάλικα, αλλά το εγώ του ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να χωνέψει πως τον έδιωξαν. Μάλιστα είχε πει πως αρχικά είχε μιλήσει με τον Τζέιμς για να διώξουν τον Λαρς! Αυτά για την ιστορία.
*Όσο για το Master, δεν έχω τίποτα να προσθέσω παραπάνω από αυτά που σωστά γράφεις. Απλά είναι το κορυφαίο.
<metallica> for ever!!! παντως μπραβο στον mustaine που μετα απο τα ρεζιλικια του καταφερε να κανει μια αξιολογη μπαντα που ποτε ομως δεν καταφερε να ξεπερασει τους μεταλλικα!!! ΑΞΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!
[QUOTE=shadowking69;411258]περι ορέξεως…τέσπα, εδώ μιλάμε για 2 από τα καλύτερα metal albums όλων των εποχών. το peace sells το θεωρώ υπερεκτιμημένο όσο δεν πάει, δηλαδή είναι δυνατόν το ομώνυμο κομμάτι να είναι καλύτερο από το master of puppets??? η από το creeping death??? ένα ένα να τα βάλεις κάτω τα κομμάτια δεν νομίζω να βρείς πολλά καλύτερα megadeth από metallica. εμένα οι megadeth με τρελαίνουν από το rust in peace και μετα, και αν μου πείς ότι το rust in peace είναι καλύτερο από το black album θα σου πω ok και είναι και πιο λογική σύγκριση 1990 το ένα 1991 το άλλο. μετά το black album οι megadeth βγάζουν το countdown to extiction, σαφώς πιο μελωδικό στα χνάρια του black album, υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί αυτό? μετά οι metallica βγάζουν το load, ένα χρόνο μετά οι megadeth βγάζουν το cryptic writings και το 99 το risk, τρελή αλλαγή στον ήχο…σαν ποιούς? α, ναι σαν τους metallica! τυχαία! οι megadeth είναι πολύ μεγάλη μπάντα, ο Mustaine ένας φοβερός κιθαρίστας/συνθέτης που όμως δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον διωγμό του από τους metallica. πάντα θα είναι ένα βήμα πίσω, πως να το κάνουμε.
QUOTE]
Όλα αυτά αφού είχε προηγηθεί το Youthanasia όμως…
[quote="“Anakasa_City,post:273,topic:243”]
ναι και τι σχέση έχει το Youthanasia με το Load?? Δεν το είπα γιατί είναι στο στυλ του Countdown To Extiction αλλά σαφώς κατώτερο(οχι πως δεν μου αρέσει ε?)
Metallica με διαφορα… Γιατι αν δεν ηταν αυτοι ισως και να μην υπηρχε το heavy metal σημερα… Θεοι!
Kατι τετοια διαβαζω και μετα αναρωτιεστε γιατι πολλοι κραζουν τους οπαδους των Μεταλικα.
Μην ανυσηχεις Destroyer, το heavy metal υπηρχε ηδη 13 χρονια πριν απο την εμφανιση των metallica…:!:
Mα πραγματικά, τι συγκρίσεις είναι αυτές τώρα;
Κατακλυσμός! Αρμαγεδώνας! Πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα με Night*Sky!
[quote="“shadowking69,post:274,topic:243”]
Ενώ ξέρωγω έχει σχέση το Cryptic Writings…[-X
Α,και στο ιστορικό που αναφέρεις,ξεχνάς ότι οι Metallica ήταν ήδη φτασμένοι όταν έδιωξαν τον Dave,ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν,επομένως είναι λογικό οι κυκλοφορίες των metallica να προηγούνται αυτών των megadeth.(το οποίο είναι απλώς στατιστικό στοιχείο και τίποτα άλλο)8)
[quote="“Anakasa_City,post:279,topic:243”]
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, όταν οι μεν αλλάξανε στυλ αλλάξανε και δε. Αυτό θέλω να πώ. Όταν διώξανε το Mustaine δεν ήταν φτασμένοι οι Metallica, δεν είχαν καν βγάλει δίσκο. Εκτός αν εννοείς φτασμένοι στο underground…