Megadeth vs metallica (rip line up vs original line up)

Οι Manowar είναι οι πιο μπρατσαράδες και τους πατάνε κάτω όλους.

:lol: :lol: :lol:

Γιατί ρε παιδιά,τόσο παράλογο είναι να πιστεύει κανείς ότι το R.I.P. “σβήνει” το M.O.P.???
Μιλάμε για ΑΠΟΨΕΙΣ.
Για ωριμάστε λίγο και μήν κάνετε σαν δεκαπεντάχρονα.[-X

γτ ρε οι firewind τα σπανε . iBOB + Gus rulezzzzz :lol: :lol:

Βασικα το Firewind ειναι δισκαρα!!!

Ολο το μεταλ ειναι μουσικη του κωλου και η γιαπωνεζικη ποπ το σβηνει ανετα…

Έτς! Ζήτω η ΚΟΚΟΤΑ!!!

Μια αποψη ειναι κι αυτη…

Που είναι ο πυραμίδας να υπερασπιστεί την σχιστομάτα?

Κανεις λαθος.Το μεταλ και ειδικοτερα οι μεταλλικα ειναι για χαμηλης νοημοσυνης ατομα…

και ειδικα γι αυτους που ακουνε metallica. το χειρωτερο group στον κοσμο κατα τη γνωμη μου .

OKKKK

απο Uli πρεπει να λες . πολυ καλος δισκος . αλλα ο συγκεκριμενος δεν νομιζω να εβαλε το ονομα του απο το cd του roth .:wink:

Βασικά οι Firewind μιά χαρά μπάντα είναι.

Ανοίξτε άλλο topic αν θέλετε να πείτε γι αυτούς!

ffffffffffffffffffff:p

Afou exete se toso ipsili ektimisi ton Uli Jon Roth tote den thewrw tuxaio to gegonos oti dialekse o idios o Uli ton Gus Na tzamaroun mazi sto Musik Messe sti germania!Kai sti teliki sas aresei den sas,aresei,eironeveste den eironeveste o gus kai o bob einai apo tous kaluterous ellines mousikous!telos!
K.

:ban: :please:

1. μην γραφεις greeklish
  2. ξερεις τι ειναι μουσικος ???:wink:

πραγματικα οσοι ακουμε metallica ειμαστε κατωτερου επιπεδου…βαζω και τον εαυτο μου μεσα βεβαια!
αρα τα τοσα εκαττομυρια κοσμου που ακουνε metallica εινια χαμηλου νοητικου επιπεδου…ενω αυτοι οι λιγοι(πιο λιγοι στανταρ απο αυτους που ακουνε metallica) που ακουνε megadeth ειναι επιστημονες ολοι τους!!!

εννοειται οτι ειναι το χειροτερο group ever…χειροτεροι απο αυτους δεν υπαρχουν!!!μα καλα ποιοι ΜΑ…ΕΣ ακουνε metallica!!!

Ξέρεις καμμία άλλη ελληνική μπάντα που κάνει headline show σε Αμερική???

Ρε νταξει καλουτσικοι ειναι αλλα δεν καταλαβες που το παω το θεμα.Εγω λεω οτι θεωρει κατωτερου επιπεδου αυτους που ακουνε Metallica ενας που εχει nickname Firewind.Δηλαδη το παω κατευθειαν στη συγκριση Metallica και Firewind. :wink:

Προς Θεου,μην δω κανενα θεμα τυπου Metallica Vs Firewind… #-o #-o #-o #-o