ΝΤΟΥ ΞΥΛΟ ΒΙΑ
Οff ειναι οποιοσδηποτε κανει την αποπειρα να συγκρινει δυο κολοσσους σαν το Rust In Peace και το Master Of Puppets…
Με τιμαει το γεγονος οτι εχω το Rust In Peace και δεν το εχω ακουσει ακομα?:-s
…οι οπίοι είναι πολύ σχετικοί μεταξύ τους…
Ενώ δεν είναι off ό,τι συγκρίνει τους Maiden με τους Metallica,οι οποίοι δέν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους(το μόνο κοινό τους είναι οτι είναι οι 2 πιό δημοφηλείς μπάντες σε κοινό εκτός μέταλ)
[-X [-X [-X
Paides…Megadeth kai tipote allo!Pragmatika!akouste tous metallica eseis kai afiste ta anotera pragmata!kai oso gia to rust in peace apla SVINEI to master of puppets!
οχι ωρε μια χαρα αλμπουμ ειναι . το μονο καλο των megadeth . απλα επειδη εχω σχεδον ολη τη δισκογραφια των megadeth ειναι το μονο που απο την αρχη μεχρι το τελος γ*μαει απλα.
Hails στον μεγαλο Marty Friedman.
Αρα δεν με τιμαει…
Τωρα βριστε με, καποια στιγμη θα το ακουσω ,που θα πει…
απέφυγε τα greeklish αν γίνεται. Ρίξε και μία ματιά στους κανόνες του φόρουμ αν δε το έχεις ήδη κάνει
ακουτο τωρα σιγα αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις Οπως πχ να ακουσεις Metallica !!!
Ετσι! Καλα τα λες! Ας ακουσουμε Metallica εμεις οι βλακες κι ας αφησουμε τα ανωτερα πραγματα! Η φυση δεν μας προικισε με το IQ σου…
Ευτυχως!!!
Μαλλον ΟΧΙ
Αλλα τουλαχιστον το εχεις αρα περνεις αφεση.
Χωρις πλακα τωρα το cd ειναι ολα τα λεφτα. Με την πρωτη ευκαιρια ακου το.
Γιατι μου φαινεται οτι υποτιμας τις ικανοτητες του Mustaine?
Ολη τη μουσικη και τους στιχους του Rust In Peace τους εχει γραψει ο Dave εκτος του Lucretia (μουσικη: Mustaine, Ellefson στιχοι: Mustaine), του Tornado of Souls (μουσικη: Mustaine στιχοι: Mustaine, Ellefson) και του Dawn Patrol (μουσικη: Ellefson στιχοι: Mustaine)
γτ 1. ο marty ειναι το ειδωλο μου στη κιθαρα εδω και χρονια .
2. αμα δεν ηταν ο marty το rust δεν θα εβγαινε τοσο καλο
3. μετα απο αυτο το αλμπουμ ο marty επρεπε για μενα να ειχε φυγει γτ εκανε κακο στη καριερα του κατα τη γνωμη μου (και δεν πιστευω οτι χρειασθηκε τους megadeth για να κανει ονομα )
4. ο mustaine απλα σαν μουσικος μου ειναι αδιαφορος αν και για τα δεδομενα των megadeth to united το θεωρο πολυ καλο αλμπουμ .
Οτι δε χρεαστηκε τους Megadeth για να κανει ονομα παιζει. Τουλαχιστον εγω πιστευω πως τον βοηθησαν οι Megadeth.
Οσο για το Rust In Peace αν δεν ηταν ο Mustaine δε θα εβγαινε τοσο καλο διοτι αυτος εχει γραψει το μεγαλυτερο μερος των συνθεσεων.
ρε συ δεν λεω οτι δεν βοηθησε και η συμμετοχη του στους megadeth οπως και αυτος βοηθησε το group. απλα ο marty ειχε ονομα και ποιο πριν . οπως και ο mustaine βεβαια . δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να σου πω??
Αυτο λεω κι εγω, οτι τον βοηθησε και η συμμετοχη του στους Megadeth (οπως και αυτος βοηθησε τους Megadeth). Απλα πριν ειπες οτι δε χρειαστηκε τους Megadeth για να κανει ονομα. Τωρα συμφωνω.
οκ δεν το ειπα καλα και δεν καταλαβες πως το εννοουσα .
[QUOTE=ChrisP;191907]Ετσι! Καλα τα λες! Ας ακουσουμε Metallica εμεις οι βλακες κι ας αφησουμε τα ανωτερα πραγματα! Η φυση δεν μας προικισε με το IQ σου…
Ευτυχως!!![/QUOTΕ
Ρε συ chrisp τι καθεσαι και ασχολεισαι?Ωραια αν ειναι βλακας οποιος ακουει μεταλλικα τοτε ειμαι και εγω ενας απο αυτους και γουσταρω.FIREWIND το οτι σβηνει το rust in peace το master of puppets το πιστευεις???
Mου αρεσει που το λεει αυτο ενας που εχει ονομα Firewind…EΛΕΟΣ! :lol: #-o
Δεν καταλαβες. Κατι τετοιες γραφικοτητες περιμενω τοσο καιρο στο φορουμ και δεν θα ασχοληθω? Θα χασω το γελιο? Οχι βεβαια!