Ρε συ πλακα κανεις τωρα???Θεωρεις μετριο το BLACK ALBUM???Ρε πατε καλα?Ξερεις πολλα συγροτηματα που να εχουν βγαλει τετοια αλμπουμ???Μου φαινεται ο καθενας λεει οτι θελει εδω μεσα.#-o #-o #-o #-o #-o #-o
Δεν παρακουλουθουσα αυτο το θρεντ αλλα μετα απο προτροπη αλλου User να το δω μπορω να πω οτι ελιωσα στο γελιο!!!#-o :lol: :lol: :lol:
Αφασια τελειως.
Ρε παιδιά απαγορεύεται κάποιος να πει την άποψή του;
Μην τρελαθούμε κιόλας…
νταξει μεγαλε εχεις δικιο . ελεος τι αλλο θα ακουσω!!!
οσο για το βλακας που λες το δηλωνω και μονος μου στη τελικη:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=699&page=28:p
Είναι η άποψή του και από τη στιγμή που τη θέτει όμορφα (ή μη), οφείλεις να τη σεβαστείς εσύ και όλοι μας.
πρεπει να εισαι ο μονος στον κοσμο που λεει αυτον τον χαρακτηρισμο για το black album[-X [-X
Οχι μη το λες αυτο,γιατι ειναι αρκετοι και μπολικαινονται δραματικα οσο περναει ο καιρος.Αν εμεις οι ιδιοι δεν τους εξωντοσουμε ΤΩΡΑ,τοτε ειμαστε καταδικασμενοι…
+1000:D
Ρε σεις μην τρελαινεστε. Την αποψη μου ειπα στο κατω κατω. Δε μπορειτε δηλαδη να ανεχτειτε μια διαφορετικη γνωμη?
Σ΄αυτό το φόρουμ όχι… όλοι κατέχουμε την αυθεντία.
Βασικά οι Megadeth ήταν είναι και θα είναι ένα (χιλιάδες στην πραγματικότητα) κλίκ πιό πάνω στις καρδιές όλων των true fans:p και μόνο με το γεγονός ότι δημιουργήθηκαν για εκδίκηση…βασισμένοι στο μίσος και την οργή…και διατήρησαν αυτό το ύφος καθόλη την πορεία τους,άν εξαιρέσουμε το Risk (κατά τη γνώμη μου πολύ καλός mainstream δίσκος που τη φοράει πισοκωλλητά στο αντίστοιχο Reload η Στανκερ)…
Και μου λέει ο άλλος ότι το μόνο album που μπορεί να ξεπεράσει το Rust in Peace απο τα πρώτα των Metallica είναι το Lightning!!!#-o #-o #-o
Έλεος,το Rust In Peace είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ισάξιο (άν όχι καλύτερο) του Master Of Puppets,του καλύτερου album των Metallica…Επίσης,το Countdown to Extinction,το Youthanasia και το Cryptic είναι ΠΟΛΥ ανώτερα από ότι έκαναν οι Metallica στα 90s…(γιατί να συγκρίνουμε μόνο τα 80s δηλαδή?[-X )
Όσο για τα 00s η σύγκριση είναι περιττή…
[SIZE=“6”]ΑΑΑΑΑ και τέλος,ΟΙ MEGADETH ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ-ΥΜΝΟΣ (όπως είναι το Nothing Else Matters για τους Metallica) ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KELLY CLARKSON ή πως σκατά λέγεται[/SIZE]…:lol:
Πως θα μπορουσαν οι Μεταλλικα να το αποτρεψουν αυτο?
Πολύ απλά ο Lars θα μπορούσε να τρέξει στα δικαστήρια για τα πνευματικά δικαιώματα όπως έκανε τότε με το Napster…
Το ιδιο ειναι? Για μια διασκευη προκειται, δεν εκλεψε κανα δικαιωμα…
Το “Ελεος” μου αρεσε…
Ναι υπερέβαλλα…
Έπρεπε να πώ απλά:
Το Rust In Peace είναι πολύ καλύτερο album από οποιοδήποτε των Metallica…
Λαθος! Το Rust In Peace ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ πολυ περισσοτερο οποιοδηποτε αλμπουμ τον Metallica. Με το να συγκρινεις ποιο ειναι καλυτερο αδικεις και τις δυο μπαντες…
γνωμη σου μεγαλε . νταξυ ελεος εχουμε τους maidanikous να κραζουν τους Metallica , τωρα εχουμε και τους mustainikous . αλλα νταξει σας καταλαβαινουμε ποτε κανενα απο τα δυο group δεν φτανει το νυχακι του Ηetfield (γνωμη μου παντα). keep the κραξημο plz για να εχουμε και μερικους γραφικους να γελαμε .:lol: :lol:
Κόντρα Maiden-Metallica μόνο κάτι γραφικοί σαν εσένα δημιουργούν…
Ντάξ το ότι λές ότι οι Maiden δεν φτάνουν το νυχάκι του Hetfield τα λέει όλα…είσαι off φιλαράκι…