εχει ενα μεγαλο δικιο αυτο που λες, αλλα πιστευω πως ειναι καιρος να ανεβει θεση…
Kαλά, να δούμε πως θα αντιδρούσες εσύ αν σου φερόταν έτσι. Εμένα και μόνο το γιατί έφτιαξε ο Mustaine τους Megadeth τους κάνει θεούς στα μάτια μου.
Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κόλλημα με τους Metallica για να μην παραδέχεσαι κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος και δεν το λέω εριστικά. Ίσως και εγώ αν κάποιος έλεγε τέτοια πράγματα για τους Sabbath π.χ. να αντιδρούσα έτσι. Πάντως o Μustaine δεν έφυγε μόνος από τους Metallica, εκείνοι τον έδιωξαν γιατί δήθεν έπαιρνε πολλά ναρκωτικά λες και αυτοί ήταν τίποτα Παναγίτσες. Πάντως την επόμενη στιγμή που θα σου`ρθει να αποκαλέσεις τον Dave “εγωίσταρο” ειλικρινά σκέψου πρώτα την κατα καιρούς συμπεριφορά του Ulrich.
Οι Megadeth μετά το 2000 έβγαλαν 3 δισκάρες. Οι Metallica ???:lol: :lol: Έπρεπε να το διαλύσουν μετά το Garage Inc. χωρίς να ξεφτυλλίσουν το όνομα τους με το St.Anger. Τώρα είμαι και`γω με τον Joey deMaio που τους κράζει για τις αηδίες που κάνουν και την έλλειψη σεβασμού στο παρελθόν τους.
Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο κόλλημα με τους Metallica για να μην παραδέχεσαι κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος και δεν το λέω εριστικά. Ίσως και εγώ αν κάποιος έλεγε τέτοια πράγματα για τους Sabbath π.χ. να αντιδρούσα έτσι. Πάντως o Μustaine δεν έφυγε μόνος από τους Metallica, εκείνοι τον έδιωξαν γιατί δήθεν έπαιρνε πολλά ναρκωτικά λες και αυτοί ήταν τίποτα Παναγίτσες. Πάντως την επόμενη στιγμή που θα σου`ρθει να αποκαλέσεις τον Dave “εγωίσταρο” ειλικρινά σκέψου πρώτα την κατα καιρούς συμπεριφορά του Ulrich.
Eπι της ουσιας δεν απαντας σε τιποτα απο οσα λεω οποτε παμε παλι απο την αρχη… 1)Πως στο διαβολο μπορει να αποδειχτει οτι οι Metallica κλεψαν συνθεσεις απο τον Mustaine?Δεν μπορει να ειναι απλα φημες?Φτασαμε τοσες σελιδες και ακομα να απαντησει καποιος σοβαρα σε αυτο το ζητημα παρα μονο ειρωνικες και ανουσιες τοποθετησεις.Αν εχετε αποδειξεις εδω θα ειμαστε και θα τα ξαναπουμε.Αρα αυτο που λες οτι το ξερει ολος ο κοσμος εγω μπορω να το εκλαβω και αλλιως.Ας πουμε οτι οι υπολοιποι thrashers ζηλεψαν την επιτυχια των Metallica και βγαλαν αυτη τη φημη(η αν θελετε βρομα).2)Σαφως και δεν εφυγε μονος του ο Mustaine.Πειρε ποδι μεσα στα μεσανυχτα.Τωρα για το γιατι υπαρχουν αρκετες εκδοχες.Εγω παιρνω αυτη που λεει οτι ο Dave επαιρνε ναρκωτικα και εκανε συνεχως μαλακιες και νταιλικα.Οι Metallica δεν ηταν Παναγιτσες τοτε αλλα την κοκαινη την βαλαν πολυ αργοτερα στο στομα τους αν δεν κανω λαθος.Τοτε την βγαζαν με μπυρiτσες ακομα…Το οτι πραγματι ο Ulrich ειναι εγωισταρος δεν αναιρει κατι απο τα λεγομενα μου γιατι ποτε δεν το αρνηθηκα.Αλλωστε οι Metallica ειναι 4 ατομα.
Να κανω και εγω μια ερωτηση λιγο ασχετη με το θεμα μας.Ο Cliff με τον Dave ειχαν καλη σχεση μεταξυ τους?Ο Dave πηγε στη κηδεια του Cliff? :-k
O Dave Mustaine έγραψε το κομμάτι Ιn My Darkest Hour εμπνευσμένος από τον θάνατο του Cliff.
Ok… :roll:
METALLICA!!!με ευκολια,ανεση κλπ κλπ
metallica were the leaders,megadeth the followers
master of puppets προσδιορισε ολοκληρο ηχο,το rust in peace δυστυχως οχι!
δεν λεω φοβεροι οι δισκοι των megadeth,αλλα οι metallica ειναι μεγαλειο.
επιπλεον οι metallica δεν παιξανε ποτε pop oriented songs.παντα ειχανε δυνατες κιθαρες.και το ποσο ξεφτιλισανε το ονομα τους οι megadeth με το risk,εχει προσπεραστει στο ντουκου.ενω με το saint anger αμεσως ολοι πεσανε πανω στους metallica,πραμα που σημαινει ποσο μεγαλυτερο ονομα ειναι οι metallica!!
καιι αναφερατε γκρουπς που επηρεασανε οι metallica και γκρουπς που επηρεασανε οι megadeth!
Aυτο ακριβως!Το επισημανα και σε προηγουμενο ποστ.
Eγώ έχω αναφέρει τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι το Risk είναι κατα πολύ ανώτερο του St.Anger.
Kαι ναι, ψήφισα και εγώ Metallica, αλλά τους Metallica από το `92 και πριν. Αν μιλούσαμε για τους μεταγενέστερους τότε δεν θα έπαιζε σύγκριση με Megadeth. Aλλά αυτό που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι να διαβάζω απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και ειρωνικά σχόλια για τους Megadeth από ορισμένους. Λίγος σεβασμός στην ιστορία αυτού του γκρουπ δεν θα έβλαπτε. Στην τελική εσείς οι εξυπνάκηδες που τους ειρωνεύεστε βγάλτε πρώτα ένα Rust In Peace και μετά αρχίστε τις ειρωνίες. Το ξαναλέω πάντως ότι αυτό το σχόλειο αναφέρεται στους διάφορους είρωνες, για να μην παρεξηγούμαι.
Όσο για το αν άσκησαν επιρροή πουθενά οι Megadeth, όλο το bay area thrash ιδίωμα μυρίζει από μακρυά MEGADETH.
λοιπον θελω να πω κατι πρωτα για τα group και μετα για το καθε μελος . Οσο αναφορα οι Metallica ειναι μουσικα κατα τη γνωμη μου πολυ καλυτεροι απο τουσ megadeth στο original line-up τους παρολου που ο Marty και σαν κιθαριστας και σαν μουσικος τους εχει και τους 3 μαζι ανετα(Hetfield,Hammett,Mustaine). αλλα αν υπολογισει κανεις οτι οι megadeth εχουν βγαλει εναν καλο δισκο (ολοκληρομενα κομματια απο την αρχη μεχρι το τελος) και οι Μεταllica τουλαχιστον 5 , τοτε και ο ποιο βλακας μπορει να καταλαβει οτι οι Tallica ειναι μακραν μπροστα . Τωρα για τα μελη του καθε group απλα ειναι μεγαλη βλακια να τα συγκρινεις γτ πολυ απλα ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο στυλ και σαν μουσικοι ο καθενας ειναι τελειως διαφορετικος απο τον αλλο . Δεν μπορεις πχ να συγκρινεις friendman vs hammett …αμαρτια.Τωρα η γνωμη σου για τα album ειναι απολυτος σεβαστη , απλα για μενα το μονο album των Tallica που μπορει να περασει το Rust in peace απο τα 5 πρωτα τουσ ειναι το ride . Τα αλλα 4 ειναι πολυ μακρια.
Victory
Now, one day I started telling everyone that
“Killing Is My Business…” and I was hung like a Martyr
For “Looking Down The Cross” my “Skull Beneath The Skin”
Prophesied “Last Rites/Loved To Death” my friends
Then I started seeing “Bad Omens” in my head
“Good Mourning/Black Friday” will I “Wake Up Dead”
If I “Ain’t Superstitious” then this won’t mean a Thing
But some crazy shit has happened since “The Conjuring”
Had fingers in my eyes, had needles in my veins
A knife right through my heart, I am a victory
Came “Anarchy” to “Set The World A Fire”
Pain of “Hook In Mouth”, “In My Darkest Hour”
Corruption of the world “Peace Sells… But Nobody’s Buying”
Ignorant Religion “Holy Wars” and the dying, “Tornado” nearly got me by the “Skin O’ My Teeth”
“This Was My Life”, “Foreclosure Of My Dreams”
May the past “Rust In Peace” In “Hangar 18”
And “Countdown To Extinction”
Just be a bad dream
“Lucretia” said…
Το θεατρο του παραλογου…
+1000
και στο φιναλε ας μην ηταν μονιμως μαστουρωμενος ο mustaine για να μην τσακωνεται συνεχεια με τον hetfield για να μην τον διωχνανε.να θυμισω οτι κλαιγοταν στον ulrich οτι εκανε μαλακιες το 1982
METALLICA ΡΕ!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Διευκρίνηση: Το WMP βγάζει ενημέρωση απλά Metal ή Rock.
Μεγαλες μπαντες και οι δυο, πραγματικα μεγαλες…
Θα μπορουσες να μην εισαι τοσο απολυτος γιατι καταντας εσυ βλακας στην τελικη.
Επι του θεματος τωρα, κατα την αποψη μου οι Megadeth ειναι καλυτεροι διοτι οι Metallica μπορει να εχουν βγαλει 4 δισκαρες (τα 4 πρωτα τους) απο κει και περα ομως εχουν 1 μετριο αλμπουμ (Black Album) και τιποτα παραπανω. Σε αντιθεση με τους Megadeth που μολις φετος βγαλανε το United Abominations το οποιο σπερνει και εχουν στο ενεργητικο τους αρκετες δισκαρες, ενω η μονη “πατατα” που εχουν βγαλει ειναι το Risk.
Αστειευεσαι φυσικα…
Δεν αστειευομαι. Αυτη ειναι η αποψη μου. Δε λεω πως πρεπει να την υιοθετησουν ολοι.
πάντως καλό θα είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας για ένα άλμπουμ που όταν βγήκε ανάγκασε (και εξακολουθεί να αναγκάζει) πολλούς να την ψάξουν με την σκληρή μουσική γενικότερα.