Megadeth vs metallica (rip line up vs original line up)

Me kalypses apoluta filtate (dark lashes):slight_smile:

Μetallica σιγουραααααα!!!

Και μονο το γιατι υπαρχουν οι Megadeth τους μηδενιζει στα ματια μου.

METALLICA

Και αν σκεφτεις ποιος καλος ανθρωπος εχει γραψει τα μισα κομματια στους δυο δισκους τοτε νομιζω οτι η ψηφος παει στην αλλη μερια…:wink: :wink:

Kαι στα αλμπουμ σταθμους δεν συμπεριλαμβανει το Justice? :blink: :o
Kαι εκει αντεγραφαν ιδεες απο τον Mustaine?O καθενας μπορει να λεει οτι θελει αμα δεν υπαρχουν αποδειξεις.Πειτε μου εναν λογο για να πιστεψω οτι οι Metallica κλεβαν συνθεσεις απο τον Mustaine.EΝΑ…
Και αμα οντως τον κλεβαν ο εγωισταρος Mustaine θα τους συγχωρουσε και μετα θα κλαιγοταν στον Ulrich λεγοντας οτι εχει μετανιωσει που εφγε απο τους Tallica?ΕΛΕΟΣ… [-X :thumbdown:

Μονο και μονο Master of Puppets, Justice και Kill em All να βαλεις απεναντι σε ολα τα album των Megadeath, οι Metallica περνανε χαλαρα μπροστα πιστευω. Νταξ, κι εμενα μου αρεσε το Rust in Peace αλλα οχι και καλυτερο απο Master… για το line up δεν μπαινω καν στον κοπο να μιλησω.

Metallica :bow: - Megadeath :thumbdown: :lightsabre:

Τι μέτριοι μωρε οι Megadeth!Το line up των MEgadeth στο RIP είναι οτι πιο κυρίαρχο(εκτός φωνής) έχει παρουσιαστεί στο μεταλ!Γερά Megadeth για την ανατροπή!

:thumbup: +10000000000000000000000000000000000 :yes: =D>

μονο επειδη εβγαλαν το St Anger οι μεταλικα ψηφιζω το γκρουπακι του mustain

Χαχαχαχαα…Μα αυτο ειναι ενα ακομα ενα “αποδεικτικο” στοιχειο για την ανωτεροτητα των Metallica.Εβγαλαν ενα αποτυχημενο αλμπουμ και ακομα ειναι απογοητευμενοι απο αυτους.Και ξερετε γιατι?Επειδη αυτους εχουμε λατρεψει περισσοτερο και απο αυτους περιμενουμε ακομα να αλλαξουν τα δεδομενα στη Metal. :wink:

Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχουν αποδειξεις???

Εγω εκανα ενημερωση πληροφοριων αλμπουμ στο Windws Media Player και μου εβγαλε στα περισοτερα κομματια συνθετη Dave Mustaine!

(Η μηπως ουτε αυτοι ξερουν,και δεν πιανεται για αποδειξη?Λες και αυτοι να λενε τα δικα τους?..)

Ε,ναι απο οτι βλεπω ουτε αυτοι ξερουν.

Ευτυχώς που ξέρεις εσύ και μας διδάσκεις την αλήθεια.

Οποιο τραγουδι εχει γραψει ο Mustaine αναφερεται στο booklet των δισκων.Αρα δεν ειναι κρυφο και μαλιστα παραδεχονται ποια εχει γραψει ο Mustaine.

Οι Metallica παραδεχονται οτι ο Mustaine εχει γραψει τραγουδια για αυτον ακριβως τον λογο υπαρχει το ονομα του Dave στα Booklet των Kill και Ride.Αρα ο Dave δεν αγγιξε Master και πανω.Τοσο απλο ειναι. :slight_smile:

νομίζω ότι και σχεδόν όλο το Μπλακ Αλμπουμ ειναι βασισμένο σε παλιές ιδέες του Μαστεην

Σκασιλα μου αν εχει γραψει και ολα τα τραγουδια των μεταλλικα που λεει ο λογος ο μαστειν…

Απτη στιγμη που ειναι κατω απτο λογοτυπο των μεταλλικα θεωρουνται μεταλλικα αρα ειναι υπερ τους στην κοντρα μεταλλικα - μεγκαντεθ.

Η ενημερωση του windows media player μου βγαζει τους candlemass σαν Death/Black Metal…

Ειναι τοσο αμπαλοι που ανηκουν σε αυτους που πιστευουν οτι death και black ειναι το ιδιο με πολυ λεπτες διαφορες…

Θυμαμαι την ατακα απο ενα παιδι:

Φιλος μου: “Τι ειδος ειναι οι σεπουλτουρα”

Παιδι: Death προς Black :lol:

edit: sorry, double post! δεν εχω συνηθισει ακομα…πιστεψτε με προσπαθω!!..p

Οι Sepultura ήταν κάποτε death.

ΡΕ ΨΗΦΙΣΤΕ MEGADETH!!!

Γεμισαμε Metallirades εδώ μέσα?:stuck_out_tongue:

Dont worry Anakasa παιδί μου!Ασε τον θεο Dave 2ο γιατί εκεί οφείλεται η σαφέστατη μουσική ανωτερότητα του:)Αν ήταν πρώτος δεν θα αποκτούσε ποτέ την τσαντίλα και την μανία ωστε να μπορέσει να γράψει όλα αυτά τα αριστουργήματα!