Megadeth

ωραιότατα το πάμε το τοπικ

πριν διαβάσω τα σχόλια των υπολοίπων

1. Το στατικοί ποτέ δεν με ενόχλησε. Θεωρώ τους Slayer επίσης πολύ στατικούς αλλά στα λαιβ είναι αδιανόητα επιβλητικοί. Είχα τύχη να τους δω μόνο μια φορά , το 2013 με Down σε εκείνο το βραχύβιο Heavy by The Sea .

Άρα κρατάω το “μέτριοι” ως valid παράπονο

Ελικιρινά δεν θυμάμαι να τους έχω δει 2 ή 3 φορές τους Megadeth . ϊσως από μονο του αυτό να θεωρείται και απάντηση :stuck_out_tongue:

δεν θυμάμαι αν τους είδα ποτέ με Κικο πχ

2 φορές με Broderick θυμάμαι και τουλαχ. τη μια ήταν πάρα πολύ καλοί και το κοινό ένθερμο (2012 Ιερά οδό ή κάτι τέτοιο) . H άλλη ίσως Piraeus Academy

έψαξα setlistfm τελικά σχετικά καλά θυμάμαι, 2016 η άλλη με Κικο . Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το θυμάμαι τόσο καλά

2 Likes

Ξερεις, δεν ειναι πολυ δυσκολο γενικα να υπαρχει κατανοηση σε αυτα τα θεματα.

1. Εκφραζει ο μουσικος Χ αποψη για τις τεχνικες ικανοτητες ενος αλλου μουσικου Υ? Εκφραζει ο μουσικος Χ αποψη για την επιδραστικοτητα ενος αλλου μουσικου Υ? Εκφραζει ο μουσικος Χ αποψη για τους νεωτερισμους και τα στοιχεια που εφερε στην μουσικη ενας αλλος μουσικος Υ? ---------->

Τοτε ναι, μπορουμε να ακουμε την αποψη του Χ μουσικου, και μαλλον πρεπει να την σεβαστουμε γιατι μπορει να κρινει αυτες τις εν μερει (ή και ολοκληρωτικα) αντικειμενικες εκφανσεις της μουσικης αρκετα καλυτερα απο εναν ακροατη που δεν εχει πιασει ποτε στην ζωη του το οργανο του μουσικου Υ (αν και μαλλον αυτο αποτελει φαντασιωση πολλων ακροατων αν κρινουμε απο καποια σχολια). Η κουβεντα σε αυτο το επιπεδο εχει περισσοτερο αντικειμενικο παρα υποκειμενικο χαρακτηρα.

1. Εκφραζει αποψη ο μουσικος Χ για το ποσο του αρεσε το αλμπουμ Ζ απο τον μουσικο Υ? Εκφραζει αποψη ο μουσικος Χ για το αν του αρεσει η μουσικη κατευθυνση του μουσικου Υ και της μπαντας του? Εκφραζει ο μουσικος Χ αποψη για το ποσο ΜΕΤΣΑΛ ειναι ο μουσικος Υ και κρινει αυτον τον μουσικο με βαση το ποσο τεραστια μεταλλικα αρχιδια εχει ο Υ (ακομα μια οντοτητα που φαντασιωνονται αρκετοι ακροατες)? -------->

Τοτε μπορουμε φυσικα να ακουσουμε την αποψη του Χ μουσικου, και αν συμφωνουμε κανενα προβλημα, αλλα μιας και η κουβεντα πλεον εχει ολοκληρωτικα υποκειμενικο χαρακτηρα, μπορουμε επισης να πεταξουμε στα σκουπιδια την αποψη του μουσικου Χ. Ειδικα αν το δικο μας γουστο ταιριαζει περισσοτερο με τις επιλογες του μουσικου Υ απο οτι με αυτες του Χ.

Ειλικρινα δεν ξερω που μπερδευτηκες παλι.

Στα πολυ συντομα: Αν δεν αρεσει σε καποιον το παιξιμο του Λαρς, κανενα προβλημα. Αν ομως λεει πως ο Λαρς ειναι αχρηστος και ανικανος, τοτε αυτο προκειται για ψευδη δηλωση. Εχει να κανει με κακεντρεχεια το θεμα, καταλαβες τωρα?

1 Like

Μπορει να ειμαι λιγο χαζουλης και να μπερδευτηκα “παλι” :slight_smile: Αλλα ενταξει, με ειχε ξεμπερδεψει ο Παντελης πιο πανω, ευχαριστω :sunglasses:

3 Likes

Ο Παντελης ειναι κακο τρολλ ομως, αλλα οκ, καλα ξεμπερδεματα και στους δυο σας τοτε!

1 Like

Δυο άμπαλοι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο mustaine μιλάει ελληνικά.

"Ας δω τι λένε τα καλά παιδιά του ροκιν φόρουμ, στο τοπικ των megadeth, για τον νέο δίσκο μου και την μπάντα μου και την αξία μου "

Κλικαρει…

Διαβάζει “ο Ulrich είναι ιδιοφυία μουσικός και μαθηματικός”

Κλείνει το φόρουμ.

Ακυρώνει περιοδεία, σταματάει τη μουσική την ίδια μέρα, γίνεται ταξιτζής

12 Likes

Μιας και ένεκα του νέου άλμπουμ, τις τελευταίες έχω επανέλθει στη δισκογραφία των Megadeth, έχω ξανακούσει τα κλασικά τους μέχρι το Cryptic Writings.

Από κει και έπειτα, ποια άλμπουμ η τραγούδια προτείνετε να ακούσω; Από τα λίγα που άκουσα κι εγώ ο ίδιος, κατάλαβα ότι δεν θα αφιερώσω χρόνο σε Risk & Super Collider, ίσως από περιέργεια, κάνα δυο τραγούδια όμως που άκουσα, με απώθησαν.

Ξέρω ότι System Has Failed, United Abominations & Dystopia είναι στα must, προτείνετε κάποιο άλλο άλμπουμ η τραγούδια της περιόδου μετά το 2000 που πρέπει να ακούσω; Δεν έχω ασχοληθεί και δεν έχω ακούσει καθόλου, μόνο ότι έχω διαβάσει σε σχόλια στο εδώ τοπικ και σε άρθρα που πετυχαίνω τις τελευταίες ημέρες έχω κατά νου…

1 Like

4 Likes

Μαθηματικός ήταν ο Σιδηρόπουλος, όχι ο Ulrich.

Επιτέλους μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους

Εγώ θα σου πρότεινα κ το world needs a hero

4 Likes

To Super Κωllider, το θεωρώ πολύ καλό δίσκο, τον είχαν ευχαριστηθεί πολύ όταν είχε βγεί και συνεχίζω να τον ευχαριστιέμαι ακόμα και τώρα. Είναι κάτι ανάμεσα σε Countdown και Cryptic και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Δεν έχω καταλάβει γιατί τρώει τόσο θάψιμο. Έχει μέσα ριφφάρες, έχει μέσα ωραίο Μegadave, έχει όρεξη και δεν είναι τυποποιημένος.

2 Likes

Θα τον ξανατσεκαρω κ εγώ γιατί έχει πολύ αντικρουόμενες κριτικές. Το ροκιν είχε γράψει σχετικά καλά πράγματα

1 Like

Όχι ρε συ. Το φετινό είναι μια μίξη αυτών των δύο. Το collider είναι ανεμπνευστο όσο δεν πάει. Θυμάμαι να κάνω skip κάθε κομμάτι

2 Likes

Έχω ακούσει τα γνωστά κομμάτια και μου άρεσαν, έχω ακούσει Moto Psycho, Return To Hangar, Promises, αυτά μου έρχονται κατά νου συνεπώς, ήδη μου έχουν αρέσει κάποια κομμάτια, θα μπω στη διαδικασία να ακούσω και τα υπόλοιπα…

3 Likes

Οκ τα καλύτερα θυμάσαι!! Άντε και το 1000 times goodbye και το dread and the fugitive mind

2 Likes

Το αακουσα ολοκληρο πριν 2 μερες, ισως για πρωτη φορα μετα απο την χρονια που βγηκε.

Τα Kingmaker, Super Collider, Dance In The Rain, Off The Edge, Beginning Of Sorrow ειναι γαμω τα τραγουδια. Στο συνολο του ως δισκος για μενα μπαινει σε αυτην την περιεργη κατηγορια που βαζω οσα αλμπουμ εβγαλαν απο το 2007 εως το 2023, δηλαδη μισα γαμω, μισα τα κανω skip. Οταν το βλεπω σε λιστες στον πατο και με απαξιωτικα σχολια κι εγω απορω λιγακι. Δεν το βρισκω επ ουδενι χειροτερο του United Abominations ας πουμε.

Αυτα τα δυο ειναι για μενα στα τοπ 10 τραγουδια του Mustaine σε αυτην την χιλιετια.

2 Likes

Βάζεις στην άκρη το United Abominations και ακους Endgame. Τα άλλα δυο που έγραψες ισχύουν.

3 Likes

Και εννοείται πρώτο σε Σουηδία, Φιλανδία κλπ.

5 Likes