Megadeth

Πολύ ωραία εκτέλεση, εποχής “Peace Sells” να φανταστώ?

Το Killing Is My Business απ’ όσο ξέρω υπάρχει σε (τουλάχιστον) 3 εκδόσεις στην αγορά. Η πρώτη είναι αυτή σε Jewel Case me τον (παλιό εξώφυλλο). Του 2002 (remaster) με διαφορετικό εξώφυλλο (κάτι κόκαλα + Vic) και μία έκδοση που βγήκε φέτος σε Digisleeve (νομίζω) και έχει πάλι το παλιό εξώφυλλο, και 0 bonus υλικό.

και οι Πριστ το εχουν κανει…

τεσπα.Εγω ψαχνω ακομη να το βρω.

bump αλλα τωρα ειδα αυτα που λεγατε για τα remaster…
Εγω εχω ολα τα αλμπουμς remaster και μ αυτην την παραγωγη τα εχω αγαπησει… Τι να πω τωρα… Αν οντως ειναι τοσο σκατα:p
Δηλαδη το Rust In Peace ποσο καλυτερη ειναι η αυθεντική του εκδοση:p

Καλα που ξεθαβεται μερικα παλιοτερα θέματα να τα βλέπουμε και εμεις οι καινουργιοι του φόρουμ :slight_smile: 8)

Επειδη εχω και τα remaster και τα κανονικα το προβλημα είμαι στο remixes και οχι στο remaster. Σε πολλες περιπτωσεις αλλαζει αρκετα το κομματι όχι πάντα προς το καλύτερο. Ειδικα στο countdown δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο έπρεπε να το πειραξουν μια χαρα ήταν η αρχικη μιξη, σε αυτο το ψιλογαμησαν στα άλλα γενικα δεν έχω παραπονο τοσο πολυ, δεν έγινε κάποιο έγκλημα. Παντως με εξαίρεση ισως το cryptic writings προτιμώ τις αυθεντικές εκδόσεις σαφώς.

ξερω αρκετα ατομα που προτιμουν τα albums στην πρωτη εκδοση και δεν καταλαβαινω ακριβως το λογο…εχω ακουσει και τα παλια και τα remaster και προτιμω τα καινουρια…πουλησα τα παλια και τσιμπησα τα καινουρια απο αυτους που δεν τους αρεσαν και ειμαι οκ :stuck_out_tongue: no prob…

Mπορειτε να μου αναφερετε καποια κομματια που εχουν “καταστραφει”???

Καλα δεν τα κατεστρεψαν κιολας. βασικα για μενα τουλάχιστον το μεγάλο προβλημα είναι σε ολοκληρο σχεδόν το countdown, κομμάτια δεν θυμαμαι συγκεκριμενα, ε να μην αρχισω τωρα να λεω ισως αυτο και ίσως εκεινο. Τα ειχα ακουσει τα cd καμια 3-4 φορές το καθενα όταν τα πρωτοπήρα και απο τότε είναι στο ράφι (τα κρατάω μόνο για συλλεκτικούς λόγους πλεον). Απο εκει και πέρα δεν υπαρχουν τρανταχτές αλλαγές στα υπόλοιπα άλμπουμ, περισσότερο είναι η αισθηση που σου αφήνουν. Βασικα τωρα που το ξέθαψες το θεματάκι ίσως βάλω να τα ξανακούσω και να επανέλθω κάποια στιγμη με πιο αναλυτικές πληροφορίες. Μονο στο cryptic όπως ειπα ακούγεται κάπως βελτιωμενο ειδικα το she-wolf που στο ρεφρεν μου φαινετα πως βγάλαν λιγο πιο μπροστα την μελωδια στην κιθαρα που στο κανονικό μου φαινοταν λιγακι θαμμένη. Μονο αυτο έχω ακουσει πολλες φορές απο το cd της επανακυκλοφορία.

*και γραψε λάθος δεν τα έχω ολα το ρισκ δεν το πηρα, μου φτανει που την αγορασα μια φορά αυτην την πατατα. [-X

H αληθεια ειναι πως το countdown ειναι απο τους αγαπημενους μου δισκους και σε επιπεδο παραγωγης… Τι να σ πω, μαλλον θα ναι η αισθηση που ενω τα χεις λιωσει τα ακους με αλλη μιξη… Το μονο προχειρο που μπορω να βρω ειναι το youthanasia το οποιο το χα αντιγραψει απο ενα φιλο μου σε κασετα (την αυθεντικη version) οποτε καταλαβαινεις ποσο καλυτερο απο την κασετα μου χε ακουστει και το remaster…
Θα προσπαθησω να βρω παντως και το countdown…

Σιγουρα έχει πολλά να κάνει με το ότι έχω λιωσει τα παλια. Ειδικα το countdown το αγορασα το 1996 αν θυμαμαι καλα μαζι με το youthanasia και τα ειχα λιωσει κανονικά, δεν έβγαιναν απο το στέρεο. Πάντως μικροαλλαγες πρέπει να υπάρχουν θα το ξανακουσω αυτές τις μερες για να γινω πιο συγκεκριμένος.

Έχω μόνο το Countdown…σε remastered έκδοση και έχει δυο τρεις διαφορές σε σχέση με το γνήσιο, αυτές που μου έρχονται τώρα είναι η αρχή του Symphony of Destruction που κρατάει λίγο παραπάνω η εισαγωγή και στο Sweating Bullets που πάλι η εισαγωγή είναι λίγο διαφορετική. Γενικά όμως και η πρώτη έκδοση του συγκεκριμένου δίσκου σκότωνε αφού είναι ότι καλύτερο έχουν σε θέμα παραγωγής οι Megadeth.

Aκουσα στο youtube το Rust in peace το αυθεντικο και καποια κομματια απο το countdown… Νταξει αν εξαιρεσεις τα φωνητικα στο five magics δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα…
Παντως αλλαξε ο αθεοφοβος τα φωνητικα… Επαθα πολιτισμικο σοκ τωρα…:stuck_out_tongue:

ρε σε τί γλώσσα μιλάτε; τί επανεκτελέσεις λετε;

Για να καταλαβω παιδια…Εγω εχω μονο τα Rust In Peace και Youthanasia αυθεντικα σε remastered versions. Χανω πολλα απο τα οριτζιναλ:-s ?

αν εννοείτε πχ αυτό που βρήκα στο youtube

είναι πολύ FAIL τα ρεμαστερς:!:

remixed and remastered το πρωτο μας την κάνει την ζημιά πάντως. Στο remixed οφειλονται όλες οι αλλαγές.

γμς τα. τώρα πήρα πρέφα το ζήτημα. πούλησα τα 3 αυθεντικά που είχα για να πάρω τις “νέες” εκδόσεις, αλλά ακόμα δεν τις έχω πάρει. ξενέρα πάντως, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΛΚ ΑΝΘΡΩΠΕ.

Τι έκανε ρε ο άνθρωπος??? Το γ@μησε το κομμάτι!

Εχουν οντως αρκετες διαφορες σε καποια κομματια…

Λιωνω ολη την δισκογραφια των Megadeth αυτο τον καιρο και πολλα ειχα να τα ακουσω… Εχω ‘‘κολλησει’’ αγρια με Youthanasia το οποιο δεν το ειχα αγορασει και το πηρα αυτη την βδομαδα και λιωνει συνεχεια… Γενικα τρελο ταλεντο ο τρελο-Dave…

εγω παντως θα θελα και ρεστ ιν πις τουρ στο ευρωπαικο *σονισφιρ:roll: