Ας γραψω κι εγω μετα απο 3 ακροασεις (και μαλλον οι μοναδικες που θα ακουσω τον δισκο στην ολοτητα του) την εντυπωση μου.
Το The sick με την αργη εισαγωγη του το πολυ ωραιο main riff (θυμιζει λιγο tornado of souls σε πιο αργη ταχυτητα) που ερχεται μετα και την πολυ ωραια γεφυρα και το solo ειναι πολυ ωραιο κομματι.
Life in hell, Soldier on και We’ll be back παρολο που ειναι στο στυλ που ελπιζαμε αρκετοι να μην εχει πολυ ο καινουριος δισκος (speed/thrash δηλαδη κατι που δεν λειτουργει πολυ καλα για τους 'deth στους τελευταιους δισκους- πλην εξαιρεσεων βεβαια) ειναι πολυ ωραια κομματια επισης.
Night stalkers ενα σχεδον ενοχλητικο main riff (σωνει και καλα να παιξεις θρας ρε Ντεηβ) , μια μετριοτητα γενικα τα πρωτα λεπτα, μετα σκαει ενα φοβερο hangar 18/return to hanger σολο, λιγο βαρεμαρα ξανα πριν απο ενα πολυ ωραιο ακουστικο περασμα και μετα παλι γεροντοθρας που θαβει ενα κομματι που διαφορετικα θα ειχε αρκετες δυνατοτητες.
Dogs of Cheronbyl: καπου αναμεσα απο Killing και Peace το στυλ, συμπαθητικο κομματι.
Sacrifice/Junkie: Κοιμηθηκα απανω μου και στις 3 ακροασεις. Σκιπ σιγουρο απο εδω και περα.
Psychopathy/Killing time: εδω μαλιστα, μου θυμισε το The world needs a hero που ειχαν ακομα πολυ ωραιες φωνητικες γραμμες, ωραιο κομματι.
Celebutante: τιμιο rocker, του κιλου ομως. O MVP του δισκου (Kiko) καπως του ανεβαζει επιπεδο στο τελος
Mission to Mars: Ετσι θα θελαμε πολλοι να ακουγονται οι Megadeth εν ετει 2022, παρα πολυ ωραιο κομματι.
Πηγαινοντας και στις bonus διασκευες, το Police Truck δεν πιανει με τιποτα το γαματο original των DK, το This planet’s on fire μου αρεσε καπως περισσοτερο, αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
Συνολικα δεν ειναι κακος δισκος, αλλα ουτε και πραγματικα καλος. Απλα αξιοπρεπης, μια (ακομα) χαμενη ευκαιρια ισως. Τουλαχιστον, εχει 5-6 κομματια (sick, life, soldier,killing, we’ll be back και mission μαλλον) που θα μεινουν σαν αξιολογα. Θα θελα να πω εδω πως γενικα δεν εχω ενθουσιαστει με κανεναν δισκο μετα το System, ακομα και τα Endgame/Dystopia ποτε δεν τα ακουω ολοκληρα πλεον. Στην ιδια περιπου κατηγορια λοιπον με αυτα θα εβαζα και το νεο, σιγουρα καλυτερο ομως απο τα αλλα 2 εκ των τελευταιων 4.