Oι Megadeth θα παίξουν support στους Disturbed για τα 25 χρόνια του Sickness.
Αισχρό
Έλα Dave μου, έλα αγόρι μου, ώρα να το διαλύσουμε σιγά σιγά, ε; Τι λες;
![]()
Ε ακριβώς αυτό κάνει…σιγά σιγά
Θα αφοσιωθεί στο Θεό και στο να κάνει μαθήματα ηλεκτρικής σε μοναχούς.![]()
![]()
Καλα το έχει ξανακάνει (νομίζω σαπορτ στους …δεν θυμάμαι τώρα , κάτι τύπους με πολλές βερμούδες , ανάποδα καπέλα και αλυσίδες λαιμου Five finger death punch νομίζω)
Ας το κάνει δεν λέω αν θέλει να προσελκύσει νεανικό κοινό αλλα ρε φίλε όταν ανακοινώνεις ότι τελειώνεις σε ενάμισι έτος, έτσι θέλεις να σε θυμούνται ; σαπορτ σε μία legacy tour των Disturbed ;
Κρίμα
Λογικο δεν ειναι αυτο? Το κοινο που εχουν οι Megadeth ειναι ενα μικρο κλασμα αυτου που εχουν οι Disturbed. Το αστειο ειναι πως ακομα και οι Disturbed εχουν ξεπεσει αρκετα σε σχεση με αυτο που ηταν πριν 20 χρονια και ηταν σε τροχια του να γινουν ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα της σκληρης μουσικης. Ε οι Megadeth δυστυχως ειναι ακομα πιο κατω. Ρομαντισμος ειναι ο μονος λογος για τον οποιον ισως να φαινεται περιεργο αυτο.
Τι σιγα σιγα? Αφου εχει ανακοινωσει ηδη οτι οι Megadeth διαλυονται μετα απο αυτο το tour.
Αυτό μπορεί να παρει 3-4 χρόνια
Εμ για αυτό λέω ότι η ένσταση μου είναι ότι το κάνει στο πλαίσιο του ότι - υποτίθεται διότι δεν το πιστεύω- θα το λήξει σε ενα με έναμιση έτος
Κατά τα άλλα προφανώς αυτες είναι δυναμικές οπότε ή παίζεις μπάλα μόνος σου (βλ Machine head ή Manowar) με ότι αυτό συνεπάγεται ή κάνεις αυτό που κάνουν οι megadeth και άλλοι (νομίζω accept support σε Sabbaton κ.α.)
Δηλαδή κλαίγονται και άλλοι οτι έγραψαν ολη τη δισκογραφία metallica και μετα τους βρίζουν γιατί δεν κάνουν περιοδεία Big 4 ωστε να παίζουν πριν τους headliners; ![]()
νομίζω η βάση του προβλήματος είναι ότι θα σαπορτάρουν τη μπάντα του τύπου που συνεχίζει να υποστηρίζει το Ισραήλ παρόλη τη γενοκτονία , συγκεκριμένα…
Ναι γιατι ο Mustaine ως τωρα στα 45 χρονια καριερας του εχει δειξει εναν αμεμπτο ηθικο χαρακτηρα ![]()
Δυνατό το teaser… Όσο και να έχει γεράσει ο μπαρμπα Dave, η τέχνη του να γράφεις riff δεν ξεχνιέται.
Έτσι και έτσι τελικά το καινούριο τραγούδι. Στα αρνητικά ότι πάσχει από arrangement, τα σόλο μου φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν και οι στίχοι είναι παιδικοί… στα θετικά ότι είναι αρκετά κολλητικό και μετά από μερικές ακροάσεις ακούγεται καλύτερο.
Δεν το έχω ακούσει αλλά δεν περιμένω πολλά. Ο τελευταίος δίσκος ήταν επιεικώς μέτριος.
και συνεχίζει στην ίδια μετριότητα με αυτό
Ριφφαρα, ωραία γεμίσματα αλλά μέχρι εκεί
Ωραίο ήταν, η μόνη μου ένσταση ίσως ήταν η εισαγωγή, η οποία μου φάνηκε ότι μπήκε απλά για να μπει, αλλά οκ. Αν αυτό το τραγούδι το έβγαζε η προηγούμενη μπάντα του Mustaine κάποιοι θα άνοιγαν σαμπάνιες…
Γιατί ακούν μουσική με τον σβέρκο