Bang that head that doesn’t bang.
Αν το έβγαζε η προηγούμενη μπάντα του Μαστουρεϊν θα ειχε εκατομμύρια φορες καλύτερα φωνητικά , καλύτερες φωνητικές μελωδιες αρα δεν θα ηταν το ιδιο τραγούδι.
Μετριότητα - οι megadeth δυστυχώς για μενα έχουν πολλα χρονια να βγάλουν κατι που πραγματικά να μου αρέσει.
Τι είχαμε - τι χάσαμε.
Υ.Γ. το κόψιμο λιγο μετα τη μεση ειναι ωραίο.
Η τελευταία δισκάρα που έβγαλαν οι Megadeth ήταν το Dystopia. Ο προηγούμενος δίσκος που έβγαλαν ήταν πολύ κάτω του μετρίου, ανέμπνευστο άλμπουμ.
Και μάλλον πάμε για back to back κακό δίσκο.
Edit: Γιατί τον λέτε Μαστουρέην, έχει κόψει τα ναρκωτικά εδώ και 30 χρόνια.
Απο τις δηλώσεις του δε φαίνεται κατι τέτοιο
Κάτι μου λέει πως θα το δούμε και εδώ αυτό το πακετάκι.
Το Tipping Point αξιοπρεπές αλλά μέχρι εκεί κατά τη γνώμη μου.
Μιας και γράφτηκε τι θα γινόταν αν το έβγαζε αυτό η προηγούμενη μπάντα του Mustaine, και ακούγοντας τις τελευταίες μέρες ξανά τα Magnetic,Hardwired και Seasons, να πω πως μου φαίνεται έντονα ότι οι Metallica μετα το 2000 προσπαθούν να μιμηθούν τους εαυτούς τους. Οι Megadeth από την άλλη είναι αυτό που ήταν πάντα, άσχετα με το αν κυκλοφορούν κάτι καλό ή όχι.
Το καλυτερο κομματι του τραγουδιου για μενα, και το ενα απο τα δυο σημεια που μου αρεσουν, μαζι με το τελευταιο λεπτο ![]()
Ολο το βαρετο thrash στην μεση δε μου λεει τιποτα, τα εχω ακουσει απο τον Dave (και απο αλλους) απειρες φορες. Καλο θα ηταν για τον ιδιο και τους Megadeth να εχει επιστρεψει στον 90ς ηχο τους εδω και πολλα χρονια, ο οποιος ηταν και εντελως ξεχωριστος (και η μπαντα δεν ακουγοταν σαν κανεναν αλλον).
Δεν κρίνω την εισαγωγή ως “καλή” ή “κακή” μουσικά. Ενορχηστρωτικά μου έβγαλε ότι ήταν άσχετη με το υπόλοιπο τραγούδι.
Το τραγούδι κατά τα άλλα μου άρεσε.
Μακάρι ο τελευταίος τους δίσκος να είναι τουλάχιστον ισάξιος του Dystopia, το οποίο είναι δισκάρα για 'μένα.
βσκ το ακούω λίγο πνιγμένο. καλπάζει σαν να τον κυνηγάνε. ασε λίγο χώρο να ακουστούν δυναμικές, όλα κολλημένα κτλ.δεν αναπνέει. κρίμα γιατί μου ψιλοαρέσει.
Ξεκινάει το τραγούδι και λέω μακάρι όλη του η δομή να στηριχθεί στο ριφ και το ύφος της εισαγωγής… παπάρια… θρασοταχύτητες χωρίς λόγο και το τραγούδι πεθαίνει για μένα εντελώς με τα φωνητικά
Εν τω μεταξύ λένε για τελευταίο δίσκο και περιοδεία, αλλά και οι Scorpions π.χ. από το 2010 τον “τελευταίο δίσκο” τους βγάζουν και για “τελευταία φορά” περιοδεύουν (και οι ηλικίες των παλιών μελών τους το 2010 ήταν ανάλογες με αυτή του Mustaine τώρα, μια όχι ασήμαντη λεπτομέρεια) Θέλω να πω ότι αν το επερχόμενο album και η περιοδεία βρουν ενθουσιώδη υποδοχή, δεν αποκλείεται καθόλου να το ξανασκεφτεί ο μπαρμπα-Dave, ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος!
Χωρις να θελήσω να υποτιμήσω τους αγαπητούς Scorpions, θεωρώ ότι το είδος το οποίο υπηρετεί ο Megadave, απαιτεί καλύτερη φυσική κατάσταση καθώς, οι ταχύτητες και οι εντάσεις που επιβάλλει το είδος, απαιτούν μια γερή κράση, απαιτούν περισσότερη ενέργεια.
Στην ηλικία που είναι ο Mustaine τώρα, έχει ακόμα τις αντοχές, μεγαλώνοντας όμως, θα δυσκολεύεται και αν το σκεφτούμε, από το 2010, τα τελευταία χρόνια αρχίζει να φαίνεται η κόπωση στους Scorpions. Άλλες οι απαιτήσεις του ρεπερτορίου των Scorpions, άλλες οι απαιτήσεις του ρεπερτορίου των Megadeth.
Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει όπως με τους Slayer, ότι θα αποχωρήσουν όσο είναι ακόμα στο peak των δυνάμεων τους, όχι να ξεφτιλιστούν επί σκηνής και μετά να αποσυρθούν.
Οι Slayer έχουν επανέλθει ![]()
Θαρρώ ότι έχουν επανέλθει για συγκεκριμένες εμφανίσεις, όχι για ολόκληρες περιοδείες…
Αρκετά μέτριο το Tipping Point αλλά αν το συγκρίνεις με τα singles που έβγαλαν πριν λίγες μέρες οι Soulfly φαντάζει τεράστια κομματάρα.
Αλλη μια πεθαμένη , πρωην αγαπημένη, μπάντα.
Βγήκαν οι τίτλοι των τραγουδιών του νέου άλμπουμ. Αναμένουμε review του δίσκου!
To Hey God είναι διασκευή Bon Jovi? Τι διάολο όλα τα καλά κομμάτια όλων των συγκροτημάτων τα έχει γράψει ο Dave??
Obey The Call…Of Ktulu
Master Of…Puppet Parade
Made To Kill… Em All
Λογικά το Ride The Lightning θα είναι η διασκευή σε Metallica πάντως
Θα είναι καλύτερο από το πρωτότυπο όπως έκαναν και οι Testament με το seek and destroy.