Megadeth

σωστός, επανεκτέλεση πρέπει να λέμε

καλά αυτό είναι δεδομένο

5 Likes

Αν και ο αγαπημενος μας Dave επιασε ζενιθ στο γραφικομετρο, τα λεει πολυ ομορφα στο βιντεο.

Περισσοτερο ως φορο τιμης στην ιστορια του με τους Metallica το παρουσιαζει, παρα ως οτιδηποτε αλλο. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος πως ακριβως θα το προλογιζει στις συναυλιες, αλλα οπως και να χει οπως εγραψε και καποιος στα σχολια στο YouTube “Actually unreal timeline we have merged into”.

5 Likes

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα, παραείναι γλυκούλης. Όντως ωραία τα λέει στο video, με έναν νοσταλγικό τόνο. Μπορεί απλά να συνειδητοποίησε ότι μεγάλωσε και να θέλει να αφήσει πίσω την πίκρα. Μπορεί απλά στα credits του τραγουδιού να πάει να γράψει μόνο Mustaine. Ποιος ξέρει…

3 Likes

Cirillo ξεκόλλα δεν σε θέλει η Μαρία Χοακίνα

4 Likes

Αν δεν κάνω λάθος διάβασα από Loudwire πως έχει ξεκαθαριστεί ότι δεν θα το πάιξουν live, αν και δεν είδα να έχει πηγή από την original δήλωση.

42 χρόνια ρε μαλάκα κι ακόμα να ξεκολλήσει το μυαλό του
Δεν πρόκειται να το χωνέψει

Αντί να χαρεί την τεράστια και σούπερ επιτυχημένη πορεία του με την μπάντα ΤΟΥ, κάθεται 300 χρόνια μετά, και ΑΚΌΜΑ ασχολείται με τους μεταλλικα. Λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση οποιοδήποτε cover, να ξεπεράσει το αρχικό ride ξέρω γω…

“We’re easily talking about touring for another three to five years,” Dave said. “And if we’re going to be doing it for that long then, shit, I’ll be looking at the birthday I don’t even want to think about,” he added, referencing the fact that he will turn 70 in 2031.

Asked if he would call his recording of “Ride The Lightning” a “cover” version then, Dave said: “No. Because I wrote the song too. I think other people will say that, but if you’re asking me, I don’t think it’s a cover song.”

Dave being Dave

2 Likes

Ο Dave που αγαπαμε… Ειχα ανησυχησει οτι και δεν παει καλα… Ηρεμησα τωρα.

2 Likes

Πολύ καλά τα λέει ο Mustaine.

“How long has it been since you heard an album like ‘Nevermind’ or ‘Appetite For Destruction’ or ‘Rust In Peace’ or ‘Master Of Puppets?’ You just don’t hear records like that anymore. You get maybe one good song on a record now, and people are so used to skipping tracks. That saddens me, because there are a lot of our songs where, if you listen to them multiple times, you’ll hear there’s a lot more to them” (via Kerrang).

Αύριο βγαίνει το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ παρεμπιπτόντως, να δούμε τι θα λέει.

εντάξει ψυχραιμία, είπε “wrote that song TOO

καλά είμαστε :stuck_out_tongue:

1 Like

Εννοουσε οτι εχει γραψει και τα υπολοιπα :stuck_out_tongue:

7 Likes

καλή παπαρίτσα

1 Like

Έχει μία χαλαρή πάνκικη διάθεση.

Γενικά η όποια ενασχόλησή μου με το νέο Megadeth έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα είναι το τελευταίο άλμπουμ οπότε θα είμαι επιεικής.

Βγήκε ; Γιατί στο κανάλι τους στο YouTube λέει σήμερα στις 18.00.

Υπάρχει στο Spotify και εδώ

3 Likes

Ω θεέ μου.

Χμμμ… νομιζω οτι το πρωτο single ηταν κλασεις καλυτερο.

1 Like

Το βιντεοκλίπ είναι αυτό. Το οποίο βγήκε όντως σήμερα στις 18:00 (πριν 50 λεπτά δηλαδή).

Γαμάει! Το κλιπ γιατί το τραγούδι είναι κάτω του μετρίου.

1 Like

To βίντεοκλιπ καταφέρνει κι είναι ακόμη χειρότερο απ’ το κομμάτι smh