Megadeth

ενταξει δεν ειναι και ασχημο μωρε.
λιγο χαβαλε,ακουγεται.
γιατι βγηκε σινγκλ ειναι μυστηριο.

α,το πρωτο κομματι ηταν φοβερο.

edit:
μονο εγω προσεξα οτι τα φωνητικα του dave ακουγονται εξαιρετικα (και στο πρωτο κομματι);
μου θυμισε αρκετα παλιο dave.

4 Likes

Fixxxed

Καλυτερο απο το πρωτο single που ηταν το μισο (και βαλε) λιγο generic metal της σειρας.

Τουλαχιστον το I Don’t Care ειναι 100% Megadeth. Εχει τον αγαπημενο καυστικο τονο του Mustaine.

Μου φαινεται περιεργο το υπερβολικο κραξιμο. Στο υφος του Sweating Bullets ειναι.

4 Likes

εμενα με κριντζαρουν οι στιχοι για να ειμαι ειλικρινης. το κομματι ειναι πολυ καλο. για να δουμε και τα υπολοιπα!

2 στα 2 από τον Πρόεδρο. Απορώ με τους haters τι περιμένουν από Megadeth το 2025. Πιασσαρικα και κολλητικα και τα δύο τα προτιμώ από τα αδιάφορα άνευ ουσίας μακράς διάρκειας των συγγενών.

4 Likes

Μαζί σου παντού Πρόεδρε

4 Likes

Γραφικότερος κι από τον Βασίλη Λεβέντη πλέον.

Κοροϊδεύετε το Mustaine, αρκουδέηδες!

2 Likes

Όπου και να παίζεις θα σ’ ακολουθώ :notes: :musical_note:

2 Likes

Ξεχάσανε να του πουν ότι την πρώτη συναυλία εκτός Γης την έχουν κλείσει οι Metallica :stuck_out_tongue:

1 Like

άλλοι έχουν ξεπεράσει μέχρι και την εξώσφαιρα και άλλοι φτάνουν μέχρι τον 7ο όροφο της πολυκατοικίας τους.

Προσωπικά το I don’t care μου φάνηκε πολύ καλύτερο απ’το πρώτο single και 100% Megadeth. Το έχω στο repeat.

Τώρα οι στίχοι δεν νομίζω να βρίσκουν κάποιον προ εκπλήξεως αλλά μου ακούγονται πολύ “νεανικοί”. Κάτι που θα έγραφε punk μπάντα στα νιάτα της.

Πάντως, καλά δείγματα μέχρι τώρα.

Νομίζω το καλύτερο από τα 3

4 Likes

Fixxxed

βασικό riff - Lux Aeterna, solos ωραία, στίχοι 15χρονου.

Όντως το καλύτερο από τα τρία.

Ara akrivos san to Lux Aeterna

εντελώς οχι

Θα 'θελες…

1 Like

Ο dave σίγουρα