για λατέρνα/σρεντ, ευχαριστούμε τον Tatler που έστρωσε καριέρα για κόσμο και κοσμάκη.
στα του κομματιού. ανούσια αυτοαναφορικό, βαρετό, ο μουγκός, μουγκότερος και βλακεία βίντεο ως εκ τουτου κριντζι. μέτριο όπως το 60 % της μοντέρνας εποχής των ντεθ, που αξίζουν κυρίως μέρη του εκάστοτε … μισώ τα πολεμοκαπηλίκια του, που κοντράρουν παλιότερα δόγματα. τα ανακυκλωμένα ριφ, και το σούπερ τσόκαρο.αυτά. μακάρι να το λήξει, αλλά δεν το βλέπω, θα δεί μεταλλικά και θα ματαξαναματώσει και θα ξαναβγεί. τους κόντραρε με ενα καλό σερι δίσκων πίσω στα καλά τα χρόνια, αλλά πλέον ΔΕΝ… αυτό που στα 90 προκαλούσε δέος, τώρα …
το τιππιν, σε σχέση με τα κουράδια που σπρώχνει τώρα, είναι η Ιλιάδα ναούμε.
Πληρως αδιαφορο, εχω ακουσει τετοια θρασοτραγουδια με ορυμαγδο απο σολιδια με το κιλο στην ζωη μου πλεον, και τα εχω ακουσει και απο καλυτερες μπαντες και απο καλυτερους δισκους του Μαστεην.
ΥΓ. Και για να διευκρινισω και αποψη μου για το Lux Aeterna μιας και αναφερθηκε, τα βαζω και τα δυο στον καδο ανακυκλωσης, δε μου λεει ουτε εκεινο τιποτα.
Όχι ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, τουλάχιστον το τελευταίο έχει μια συνοχή και καταλαβαίνεις ότι από την αρχή μέχρι το τέλος είναι το ίδιο τραγούδι. Στα προηγούμενα απλά είναι πεταμένα ριφς εδώ και εκεί που τα έβαλε το ένα μετά το άλλο σαν κομμάτια lego και βγήκαν τα τραγούδια.
Μακράν οι καλύτερες στιγμές μου η εισαγωγή του πρώτου που την πέταξε στα σκουπίδια αντί να χτίσει το κομμάτι πάνω της και το main ριφ του τελευταίου και γενικότερα η θρασίλα που έβγαλε και οκ με διασκέδασε συγκριτικά με τα άλλα 2 που απλώς κοιτούσα να δω πότε θα τελειώσουν.
Καλά για στίχους τι να πεις… αυτά που έγραφε μαζί με james πριν 40 χρόνια ήταν πιο ώριμα
Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι το χειρότερο από τα τρία. Έχει ένα ωραίο guitar solo που πάει να σώσει την κατάσταση αλλά τελικά δεν τη σώζει.
Και έχουμε και το «κτήνος» (ο πιο ογκώδης αντίπαλος) που του ρίχνει καθαρό, βαρύ χτύπημα, ο Mustaine πέφτει κάτω και βγάζει αίμα από το στόμα.
Είναι η μοναδική στιγμή στο κλιπ που ο Mustaine φαίνεται ευάλωτος, όχι κυρίαρχος.
Μετά σηκώνεται. Και το riff συνεχίζει. Αυτό είναι Megadeth 100%
Yup, το πιο αδύναμο single μέχρι τώρα. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι και οι cheesy στοίχοι ( λες και τους έγραψε κανένα 15-χρονο ή λες και είναι από κάποιο parody band), αλλά και αυτό το cringefest videoclip, που προσπαθεί πολύ να γίνει “Black Label Society- Overlord”, αλλά δεν…
Α,ρε Dave… άδοξο και αδύναμο φινάλε ( ; ) βλέπω για μια τόσο καλή μπαντα…