Κόσμος γέλαγε με τα some kind of monster και την ψυχανάλυση, αλλά αν ο megadave ειχε δει καποιον ειδικό, θα ήταν ευτυχέστερος και θα είχε συμπυκνώσει τις ιδεες του σε λιγοτερους και καλυτερους δισκους.
αν κρινω ομως απο την πυκνοτητα των ποστ, θα μας λειψει πραγματικα σε ολους
Με ειχε ξενισει κ ξενερωσει τοτε η αλλαγη στο υφος τους η οποια ειχε γινει ηδη απο το Countdown, το οποιο ομως μου αρεσε πολυ περισσοτερο, αλλα δεν μ αρεσε κ ο τροπος που τραγουδαγε πλεον, κ το χω κανει ρετζιστερ γενικα σαν κατι απλα συμπαθητικο για το οποιο καμοα φορα νιωθω εκλαμψεις νοσταλγιας και ακουω καποια τρακς
30+ ποστ ανά ημέρα και μάλιστα συνεχόμενα δεν έχει δει το θρεντ του μεγκαντειβ εδώ και χρόνια
Στα επίκαιρα , γουστάρω και σέβομαι Μαστειν απεριόριστα ως κιθαρίστα και θρασο-ριφμαστερ . Το άλμπουμ δεν το άκουσα ακόμα
Άκουσα τη διασκευή στο RTL και δεν μου άρεσε καθόλου. Προφανώς και τη θεωρώ καλοπροαίρετη προσπάθεια να τιμήσει τα πρώτα του βήματα με τους Μεταλλικα και τίποτα παραπάνω
Η διασκευή μου φάνηκε και μένα αδύναμη. Το παίξιμο είναι καλό αλλά όχι πρωτότυπο, και σε ό,τι αφορά τη φωνή ο Ντέιβ έπαιξε και έχασε προσπαθώντας να παραβγεί τον Χέτφιλντ σε ας πούμε “κανονικό” στυλ τραγουδιού. Διευκρινίζω ότι δεν θεωρώ τον Χέτφιλντ σπουδαίο τραγουδιστή, αλλά από τον Ντέιβ είναι σίγουρα ανώτερος. Εκεί που υπερέχει ο Ντέιβ είναι σ’ αυτή τη γνωστή του βιτριολική/στριφνή ερμηνεία, που αν την επιχειρούσε στο Ride θα έβγαινε πολύ πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα πιστεύω. Χαμένη ευκαιρία.
Όσο για το άλμπουμ συνολικά, οι πρώτες ακροάσεις μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις. Θα επανέλθω όταν θα έχω καλύτερη εικόνα, αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι ο Ντέιβ μας έδωσε έναν καλό επίλογο.
θεικο post από RiderToUtopia, που έχει RtL και Kill em all !!!
Νομίζω πως θα μας λείψει ο Dave.
Επίσης θα ήθελα να πω, πως όσες φορές έχει παει να παίξει κάπως πιο ακουστικά/μελωδικά, όπως τα πρώτα λεπτά απο το Dogs of Chernobyl (καταπληκτική-μεθυστική εισαγωγή) ή τα τελευταία λεπτά του The last note ή ακόμα και το Good mourning (που είναι μεν ηλεκτρικό, αλλά 100% μελωδικό) , είναι πραγματικά άψογος.
Γενικά πιστεύω ότι Mustaine πρέπει να ήταν και αυτός πολύ χωμένος στο NWOBHM και σε Schenker, Scorpions κλπ (παρολο που όλοι λέμε για τις επιρροές των Hetfield/Ulrich), ειδικά να κρίνουμε και από το Kill em All.
Επίσης εδώ
αποθέωνει Maiden και μάλλον δείχνει οτι το “έχει” (υπενθυμίζει στον συνομιλητή του, ποιος δίσκος έχει το Eddie να πετάει αεροπλάνο).
Έπεσε πάντως αρκετή προώθηση ότι -και καλά - θα είναι ο τελευταίος δίσκος τους που όλοι λίγο πολύ πέσαμε στην παγίδα και τον ακούσαμε! Και μετά σειρά και την δισκογραφία. Και όλες οι απαραίτητες αναλύσεις και αποψαρες…Και ύστερα σε καναδυο χρόνια θα σκάσει πχ το Megadeth The Rebirth και θα κοιταζόμαστε!
Αν και εγώ αμφιβάλλω αν θα εξαφανιστεί, η αλήθεια είναι ότι φαίνεται κουρασμένος σωματικά κ φωνητικά. Και δεν νομίζω ότι όλοι οι μουσικοί ονειρεύονται να πεθάνουν στη σκηνή.
Πιο πολύ βλέπω τον Ellefson να μαζεύει ex deth members και να κάνει αλά pantera φάση, παρά τον ίδιο τον Dave .
Το ξερω οτι θα φανει υπερβολικο αλλα αν αυτη η τραγουδαρα ηταν σε καποιον απο τους 90ς δισκους των Megadeth, θα την σιγοτραγουδουσαν ολοι οι μεταλλαδες τοτε… Ελειψαν αυτες οι πιασαρικες στιγμες απο τους Megadeth. Εχει και τρομερο σολο. Αυτο το τραγουδι ειναι βγαλμενο απο Youthanasia.