Πρώτα απ όλα σιγά το θέμα που πήγε το παλικάρι στο Ralph για φωτογραφία. Αγνός και ανεπιτήδευτος οπαδισμός. Και ο Ralph γούσταρε.
Εγώ ήμουν που είπα το “fuck you” αλλα το πα για πλακα ρε μεγάλε, κανένας κρετίνος είμαι να του το πω στα σοβαρά μες στη μούρη; Χαλάρωσε. Ισα ισα που μετά είχα πιάσει και το drummer και του λεγα πάλι κάτι τέτοια “απειλητικά” και κείνος γελούσε. Σιγά δηλαδή. Aμα πέσουμε και μεις στη σοβαροφάνεια κλάψτε μας.
Το fuck you πιστευω ηταν πολυ αστειο, θα ελεγα κιολας οτι αγγιζει τα ορια της ανθρωπινης τελειοτητας οσον αφορα την αφηρημενη νοητικη σκεψη που μερικες φορες αποκτα στενη συγγενεια τοσο με την επιστημονικη αρτιοτητα οσο και με πιο ανθρωπινες πλευρες της διανοησης,
Ίσως αυτο το fuck you να ηταν κ εγγενως σατυρικο ή ίσως μία κραυγή ενάντια στον υλισμό κ τις χαμηλότερες ηθικές υποστάθμες στις οποίες αναγκαζόμαστε με σοβαροφάνεια να υποβάλουμε καμιά φορά τους εαυτούς μας.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη που δεν μπορεσα να καταλαβω πιο πριν το βαθος της πνευματικης σας καλλιεργειας και του καθαρα αριστοφανικου χιουμορ που διαθέτετε.
Για τη φωτο δεν το εξηγησα καλα,
ο Ralph επαιζε κανονικα πανω στη σκηνη κ πηγε ο τυπος και τον αγκαλιασε στη μεση (κ λιγο πιο κατω) σφιχτα κ τον κρατουσε να μην κουνιεται για να βγει καλα η φωτογραφια, ολα αυτα ενω ο ραλφ επαιζε πανω στη σκηνη υπενθυμιζω…οχι κ πολυ αγνος κ ανεπιτηδευτος οπαδισμος θα ελεγα, σαν ναναι κανενας καραγκιοζης ο ραλφ, ελεος, παρεπιπτοντως δεν νομιζω οτι γουσταρε, σιγουρα το γεγονος οτι δεν τον κλοτσησε τον τυπο δεν σημαινει οτι γουσταρε παντως…
O τραγουδιστης των ΜD φορουσε μπλουζακι Poem η εγω βλεπω λαθος?
@Μπριζολα-Γρακχους: ριλαξ ρε μαγκες, καθοσταστε διπλα διπλα και παραπονιεστε? Eγω που ειχα διπλα μου τους Χαμεραδες (οταν ειναι ολη η αγελη μαζεμενη δεν αντεχονται) πισω στο μπαρ τι να πω δηλαδη #-o?
πάντως για το σκηνικό που λέτε με την φωτογραφία, αν και δεν το είδα… ο Ραλφ με κάτι τύπους που ήταν στα αριστερά της σκηνής ακριβώς δίπλα του: Τον έβλεπα αρκετές φορές κατά την διάρκεια του live να παίρνει τσιγάρο πχ στο ενδιάμεσο των κομματιών από αυτούς τους τύπους. Υποθέτω ότι ήταν φίλοι του, καθώς δεν νομίζω να τραβούσε τζούρες από το τσιγάρο κάποιου αγνώστου. οπως και να χει αυτό είναι λεπτομέρεια εν τελει. Σε αυτά που λέει ο brizola, νομίζω ότι είναι υπερβολικός όταν λέει ότι η μπάντα ήταν ασυγχρόνιστη. Αυτό μόνο για τον τραγουδιστή θα μπορούσε να ισχύει σε κάποια σημεία που ψαχνόταν με τα λόγια, οι υπόλοιποι γιατί? Ο ντράμμερ μια χαρά ήταν. Πάντως, τον δικαιολογώ γιατί απλώς ο καθένας θέτει τα δικά του κριτήρια αξιολόγησης. Και εγώ αν πήγαινα σε live των Μεκονγκ Δέλτα μετρώντας πόσα κομμάτια ακούστηκαν από το Dances Of Death και να δω πόσο καλός είναι ο κιθαρίστας οταν διασκευάζει τοκκάτα και φούγκα, ίσως να απογοητευόμουν. Ευτυχώς, το live είχε και άλλες στιγμές – που αυτές καθόρισαν την άποψή μου για την συναυλία.
Καλά εσύ πηγες κατευθείαν στον Αριστοφάνη. Aρχισε απ τον Κωνσταντάρα καλύτερα για να θέσεις τις βάσεις μιας υποτυπώδους αίσθησης του humour και βλέπουμε.
Αν είναι ο άλλος αλλου γι αλλου και δεν έχει κάτι φυσιολογικό να πει το ρίχνει στη “σαρκαστική” πάρλα.
@Red Rum: Να υποθέσω ότι δεν μπορούσες να πας πιο μπροστά λόγω πολυκοσμίας; :lol:
προς τα πιο παλιά μέλη του φόρουμ:
νομίζω ότι δεν είναι μόνο δικιά μου και του Manos87 η αίσθηση ότι ο κιθαρίστας μοιάζει με γνωστό user (που δεν μπαίνει πια). :-k