λοιπον το νεο αλμπουμ των θεων κυκλοφορει 7 Μαρτιου στας ευρωπας
τιτλοφορειται obZen
το εξωφυλλο του ειναι αυτο
και σε πιο πληρης εικονα
και το τρακλιστ ειναι :
Combustion
Electric Red
Bleed
Lethargica
ObZen
This Spiteful Snake
Pineal Gland Optics
Pravus
Dancers To A Discordant System
χθες παιχτηκε για πρωτη φορα σε ενα σταθμο ενα νεο τους κομματι το bleed (κυκλοφορει στο νετ σε αθλια ποιοτητα)
οι αντιδρασεις των περισσοτερων που τα ακουσαν ηταν κατι παραπανω απο ενθουσιωδεις
οι δηλωσεις της μπαντας περι επιστροφης στον ηχο του destroy erase improve εχουν ξεσηκωσει κυματα ανυπομονησιας!
καποιοι σχολιαζουν το γεγονος οτι η φιγουρα στο εξωφυλλο θυμιζει τον keenan των tool!προσωπικα παρατηρησα και γω την ομοιοτητα.δεν ξερω αν ηταν εσκεμμενο!
λοιπον υπομονη 2 μηνες!!!
until then ξεκινηστε δεησεις μπας και τους δουμε καποια στιγμη απο κοντα και μεις!!!
Σημασια εχει οτι το εξωφυλλο λεει Meshuggah και αυτο ειναι υπεραρκετο.
Αργει γαμωτο αλλα δεν πειραζει,εχουμε υλικο να ακουσουμε.
Να βγει για να δουνε οι wannabe-Μeshuggah μπαντες τι εστι βερικοκο.
αν και απο τι ειδα τα kbps δεν ειναι οτι καλυτερο
οπωτε με κοβω να τα ακουω λιγακι (σημερα δηλαδη) για να παρω την πολυποθητη τζουρα και μετα να περιμενουμε να κυκλοφορησει κανονικα για να το ξανακουσουμε!
yep, κι εγω το ακουσα αλλα δεν μου αρεσε καθολου, ισως φταιει οτι ηταν χαμηλη η ποιοτητα αν και δεν μου φανηκε κατι τετοιο, μαλλον ημουν εγω κουφος. τεσπα ως τη μεση περιπου βαρεθηκα και το σβησα… [-X
ναι ακουω αν και δεν εχω κανενα αλμπουμ τους αλλα τα καλυτερα κομματια τους (σαν τα Spasm, Stengah, Elastic, και φυσικα το New Millenium Cyanide Christ) τα εχω ακουσει. σκορπια κομματια εχω βασικα, απλα εγω ειμαι περισσοτερο του black metal γιαυτο ισως ξενερωσα καπως με το συγκεκριμενο.
Mετα την 2η ακροαση του μου εχει αφησει θετικες εντυπωσεις.Ο ηχος παλευευται καπως
αν και νομιζω οτι τα mp3 πρεπει να βγαινουν μονο στα 320 kbps για να γουσταρουμε.
Αυτο το 160 :? Τελος παντων.Το αλμπουμ θελει ακροασεις γιατι προκειται για μια απο τις
πιο δυσκολες μπαντες του μεταλ και δεν καταλαβαινεις και πολλα με 1-2 ακροασεις.