αν και ηχητικα δεν ειναι και πανομοιοτυποι, ειναι και οι 2 απ’τα groups που δεν εχουν ακολουθησει συγκεκριμενη “φορμα” για να προσδηοριστουν και ειναι καινοτομοι και πρωτοποριακοι οσο λιγοι. ποιον προτιματε? εγω θα πω Mastodon με μικρη διαφορα, αν και με Meshuggah δεν εχω ασχολιθει οσο θα ηθελα…
Aυτό.
Θεοι οι Mastodon αλλα οι Meshuggah ειναι απο αλλο πλανητη.
mastodon…αν και ειναι γαματοι κ οι δυο
Mastodon…οι Μεσουγγα δεν μαρεσουνε
same here, προτιμω Mastodon αλλα οι Meshuggah παιζουν πιο οτιναναι και πειραματικα πραγματα σιγουρα. απλα οι πρωτοι ειναι καπως πιο συμμαζεμενοι πιστευω.
μαρέσουν οι μαστόδοντες αλλά από μεσούγκα δεν ξέρω τπτ. προτάσεις παρακαλώ
Chaosphere με την κομματαρα New Millenium Cyanide Christ μεσα
ή
Nothing (δεν εχω ακουσει την επανεκδοση του) με Stengah και Spasm να δινουν ρεστα
αλλιως περιμενε για το καινουργιο τους με τιτλο obZen που κυκλοφορει τον Μαρτιο
tracklist:
- Combustion
- Electric Red
- Bleed
- Lethargica
- ObZen
- The Spiteful Snake
- Pineal Gland Optics
- Pravus
- Dancers To A Discordant System
To spasm τα σπάει αγρίως
Mastodon και για μένα. Από Meshuggah έχω ακούσει διάφορα αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να τους συμπαθήσω.
ακυρη συγκριση παιδια!!
sorry
και οι δυο αγαπημενες μπαντες.
αν μπω ομως στον κοπο πρεπει να πω οτι οι
οι meshuggah προηγουνται σαν παλιοτεροι
βασικα τους Meshuggah δεν μπορω να τους συγκρινω με τιποτε.ειναι εκτος συναγωνισμου.οπως κατι ταινιες στα διαφορα φεστιβαλ!!!
ειναι μπαντα απο αλλο πλανητη.παιζει μπαλα μονη της.
οτι και να πω ειναι λιγο!!!
MESHUGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
οποιος βρει απο που εχουνε παρει το ονομα τους,κερδιζει κουλουρακι!!!
mastodon και leviathan!!αυτοί οι jazzoρυθμοί τους είναι απίστευτοι…μόνιμο πρόβλημα όμως τα φωνητικά του troy sanders…
να πω την αλήθεια τους μεσούγκα δεν τους έχω ψάξει,προτάσεις για αντιπροσωπευτικό άλμπουμ…
I’m with the coolest mother f@@king metal video…
Opote to blepo thelo na ta spaso OLA! Me kanena Mastodonta den to pathaino ayto…DELIRIOOOO
Ela na spane ta alata sto sberkidi!
Daz με τον Ραμπο τα σπας ? Γιατι το λινκ Ραμπο 4 δειχνει.
μακραν mastodon . εχουν βγαλει 2 απιστευτα αλμπουμ , εχοντας ενα μοναδικο στιλ .
οι meshuggah απο την αλλη ειναι απιστευτη μπανταρα . αλλα απο την αλλη κατι παντα της ελειπε .
Giati re o Rambo den ta spaei? :lol: Sorry mate, wrong copy paste #-o . Ela ksereis poio ennoo…
Ekana preview this time :lol: :lol: :lol:
E αυτο ναι.Ειναι απο τα πιο αυτιστικα ριφ εβερ.
Opoios blepei to binteaki kai den kanei headbanging kerdizei ta koulourakia pou dinei o signal :lol:
:thumbup: Οτι ειπα και εγω.Ειναι αλλου για αλλου οι τυποι.
δεν τα ρωτανε αυτα εννοειται mastodon