Αγαπημένος metal δίσκος για το 2001

Μιας και πήραμε αμπάριζα τα 70s και τα 80s ας εγκαινιάσουμε και τα 00s, δεν βάζω την επιλογή άλλο γιατί κύριος σκοπός είναι η κουβέντα για τις κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς και όχι η ψήφος. Οι επιλογές δεν είναι όλες αγαπημένες, προσπάθησα να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται και να βάλω κυκλοφορίες που αντιπροσωπεύουν περισσότερα παρακλάδια. Για πείτε και τι ξεχάσαμε να βάλουμε…

Νταξ, βγάλε το toxicity και το lateralus που είναι κάτι έτη φωτός μπροστά απο τους υπολοιπους, για να χει ενδιαφέρον το πολλ.

Κατά τα άλλά, απλά και κολλημένα, Violent Revolution απο μένα. :stuck_out_tongue:

Ε τι να κάνουμε, είναι σαν να ψηφίζεις κορυφαίο ποδοσφαιριστή και να λες βγάλε Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ για να έχει ενδιαφέρον! :stuck_out_tongue: Εγώ πάντως θα ψηφίσω Ark γιατί ο συνδυασμός Jorn και Ostby σκοτώνει…

lost horizon γιατι ετσι ρε διαολε. violent revolution απο κοντα, toxicity δισκαρα (η μονη τους για μενα), το lateralus δεν το εχω ackousey

A ναι, δεν έχεις και Rammstein - Mutter στο πολλ. Παράλειψις για μένα:!:

ναι ναι σωστος… δισκαρα

Ψήφισα Toxicity λόγω της ιδιαιτερότητάς του.

Μ’αρέσουν όμως -χωρίς να θεωρούνται κορυφαία- το believe in nothing των paradise lost & a fine day to exit των anathema. Τώρα όσον αφορά το the world needs a hero των megadeth θα το έβαζα στα αγαπημένα μου της χρονιάς λόγω dread and the fugitive mind & promises.

bounce pogo pogo pogo pogo:dance:

LOST HORIZON - Awakening The World , φυσικα !!!

Κοιταει ολα τα υπολοιπα απο το πανω Συμπαν.

Burn the Sun that Never Sets.

Οχι νταξει,Burn the Sun,ας μη κοροιδευομαστε.Αφηνω να δω ομως ποια θα παρουν ψηφους μπας και το ριξω Awakening γιατι ειναι απο τα καμαρια του ηχου.

GREEN CARNATION - Light Of Day, Day Of Darkness απο μενα μιας και εχει τις περισσοτερες ακροασεις για το 2001.Πολλες νυχτες ηταν το τελευταιο μου ακουσμα,σε πολλες συζητησεις ηταν η παρεα μας,σε πολλες μελαγχολικες στιγμες το αποκουμπι μου.

Όσο πολύ και να ήθελα να φηψίσω τους ορέτη επειδή ήταν ο δίσκος που τους έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ και επειδή όταν τον άκουσα πρώτη φορά εμεινα μαλάκας, ό φανμποισμός μου τελικά επικράτησε και ψήφισα το Lateralus γιατί απλά είναι ο καλύτερος δίσκος που εχω ακούσει ποτέ μου:)

Lateralus χωρίς δεύτερη σκέψη, αν και δεν το λέω ακριβώς metal (μάλλον επηρεασμένο από αυτό).

Ωστόσο…

…οφείλω να πω πως έχω ζήσει τέτοιες στιγμές με το δίσκο αυτό (και γενικά με τη μπάντα), όπως ακριβώς τις περιγράφει ο κύριος.

[I]Free from the sun’s stare,
free from the noise of lost souls.[/I]

Περα απο Lateralus και Toxicity, M-16 απο Sodom!

Αυτό και αν είναι πανδύσκολη επιλογή.
Νομίζω το Thorns είναι ο καλύτερος δίσκος της δεκαετίας γενικά και πηγαίνει εκεί η ψήφος μου.
Πωπω ΝΕUROSIS, Tool, System, Opeth.
Και μιλάμε για κολοσσιαίους δίσκους.

Και το Poets And Madmen ήταν εξαιρετικός δίσκος, πολύ καλό και το No World Order αλλά από την λίστα δεν μπορώ να μην ψηφίσω το Toxicity, το σοκ που έπαθα όταν το άκουσα ήταν σχεδόν το ίδιο με την πρώτη φορά που άκουσα Metallica.

Μια αναφορά σίγουρα αξίζουν και τα:

ANNIHILATOR - Carnival Diablos
AVANTASIA - The Metal Opera
CATHEDRAL - Endtyme
JAG PANZER - Mechanized Warfare
KAMELOT - Karma
SHADOW GALLERY - Legacy
TERRA FIRMA - Harms Way

Προσωπικα και μονο επειδη στο ακουσμα της λεξης [B]Τοοl[/B] βγαζω σπυρια,το ριχνω ασαλιωτο στο ??[B]Toxicity[/B]’’!

χαχα, πρόσεχε τι λες, θα σε αφορίσει ο κολλητός σου! :stuck_out_tongue: