και ντεμπούτο gorillaz,clarence park,last fair deal gone down,field songs,amnesiac,Those Who Tell the Truth Shall Die, Those Who Tell the Truth Shall Live Forever,secret of the runes,is this it,argument,interzone mantras.
Απο του πολλ μονο το Ark εχω ακουσει, τεραστιος δισκος.
Αναφορα, σε πιο παραδοσιακα πραγματα, τοτε κυκλοφορησε και το ομοτιτλο ντεμπουτο των Falconer, στο οποιο οι κυριοι παρουσιαζουν μεστο power metal και οχι απλα ανακυκλωμενες ιδεες!
Ε και Shadow Gallery σαφως, καπου προαναφερθηκε το Legacy.
Ψήφισα thorns από κεκτημένη ταχύτητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι επίσης
toxicity
blackwater park
violent revolution
a sun that never sets
lateralus
(με αυτή τη σειρά προτίμησης)
ξέρω ΟΛΟΥΣ τους στίχους απ’έξω, ω τι χρόνια, τι χρονιά.
Τα υπόλοιπα του πολλ - τα εκτίμησα κάπως λιγότερο, κάπως αργότερα.
Εντάξει ως γνωστόν δεν υφίσταται πολλ, το Λατεράλους είναι μακράν ο καλύτερος δίσκος της δεκαετίας και όχι μόνο της χρονιάς, στο τέλος (μην κοιτάτε τα αποτελέσματα τώρα, είμαστε στην πρώτη-δεύτερη αγωνιστική ξέρω γω) θα σαρώσει τα πάντα κτλ. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είπα να ρίξω την ψήφο μου σε μια άλλη αγάπη απ’ αυτή τη χρονιά, το δίσκο των Green Carnation, κι ας υπάρχουν καλύτεροι δίσκοι απ’ αυτόν για το 2001. Προσυπογράφω κάθε λέξη των όσων έχουν ήδη πει dargaard και DeKay.
Εκτός του πολλ εννοείται ότι το Jane Doe των Converge δεν έχει αντίπαλο, αλλά δεν είναι μέταλ. Γι’ αυτό, All Flesh is Grass, μάλλον ο αγαπημένος μου δίσκος των αγαπημένων Madder Mortem. Αν ήταν και στο πολλ μάλλον αυτό θα ψήφιζα.
Πολλά αγαπημένα αυτή τη χρονιά.
Κατ’ αρχάς, πολύ καλοί δίσκοι από τους τρεις μεγάλους του γερμανικού thrash, [B]Destruction, Kreator, Sodom[/B]. Επίσης εκείνη τη χρονιά κυκλοφόρησε το πολύ καλό ντεμπούτο των Blosrit, “Supreme Misanthropy”, καθώς και το “Black Millenium, Grimly Reborn” από [B]Mütiilation[/B] το οποίο μου άρεσε πολύ.
Αλλά εν τέλει, πιστεύω θα κονταροχτυπιούνταν για μένα τα τρία πρώτα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να ψηφίσω.