Metal Hammer vs RockHard

Τι μλκς διαβάζω πρωινιάτικα (μεσημεριάτικα)

Ως αναγνώστης του ύστερου ΜΗ (2010-2015), την αγνοώ αυτή τη στήλη. Εκφράζει πολύ τη στερεοτυπική εικόνα των Ελλήνων met-a-ladon, ωστόσο

Θενκς, πραγματικά δεν θυμόμουν καθόλου τι μπούρδες γραφόντουσαν τότε και ειδικά για τον Καλογερόπουλο νόμιζα ότι είχαν και συνέντευξη, όχι μόνο μια παράγραφο για τον συνΕΛΛΗΝΑ με κεφαλαία :roll_eyes:

Κι εγώ θυμόμουνα ότι είναι κάτι μεγαλύτερο αυτό για τον Καλογερόπουλο και όχι μια απλή παράγραφος. Επίσης, είχα την εντύπωση ότι οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν συντάκτες του περιοδικού, αλλά “εξωτερικοί”.

Γενικά, τη στήλη την είχα σαν ανάμνηση ως κάτι “φρέσκο” και φοβερό τότε, αλλά διαβάζοντάς τα υπό το τωρινό πρίσμα, η εντύπωση είναι κατά τι διαφορετική.

Ο Λάσκος, πάντως, τα έσπαγε παντού και πάντα.

1 Like

Μπορει καποιος ομως να εξηγησει 1. Ποιος ηταν ο λασκος ; και 2. Γιατι ηταν στο χαμερ ; μεταφερω τις ιδιες αποριες που ειχα κ τοτε, αλλα δεν ειχαμε φορουμ να το συζητησουμε…

1 Like

Με λίγο ψάξιμο, μάλλον ήταν “προ-Λιακοπουλικός” συνωμοσιολόγος, από αυτούς που υποστήριζαν οτι η ελληνική γλώσσα είχε αριθμητική βάση. Υποθέτω πως ο άνθρωπος τρόλλαρε (βλ. συνέντευξη στο βίντεο) και μάλλον γι’ αυτό τον βάλανε στη στήλη, για το χαβαλέ και τη βλακεία, δεν έχει άλλη λογική εξήγηση.

1 Like

Μαζι με Εθνικο Σταρ, Ελεανα Παγουρα και Βίκυ Μιχαλονάκου στο ιδιο δωματιο. Ονειρο.

1 Like

Αυτοι είχαν πλάκα τότε, αλλά κανονικοποίησαν τελικά άλλους λοιπούς γραφικούς που έγιναν και βουλευτές

2 Likes

Ο Λεωτσακος δεν ηταν;

Οχι. Ουτε μιστερ μπουτιας ή Μυλωνας. Επεσα σε φαση που εγω τελειωνα δουλεια, περασα να πω “γεια” στο τηλεφωνικο κεντρο και ειχε τελειωσει γυρισμα Ερωτοδικειου, ενω πηγαιναν στο στουντιο για το λαιβ τα Παιδια της Νυχτας. Εξ’ ου και ο συνδυασμος προσωπικοτητων.

Ελεανα απιστευτη, βεβαια

Γενικως παντως ειχε πλακα η φαση, διοτι με εξαιρεση τον Σταρ που το ζουσε, οι αλλοι ηταν απλως περσονες και ειχαν πολλη πλακα εκεινο το απογευμα. Ηθελα να γυρισω σπιτι μετα την εργασια και καθισα 1+ ωρα απλως για να το βαλω στο βιογραφικο μου.

Ειπα ποσο απιστευτη ηταν η Ελεανα;

2 Likes

παγουρά, κόλαση. ο άλλος με την καραφλοχαίτη ήταν λιγο κάπως παρακμή.
Και πέπη στα καλά της αφρατουάζ. κι έκανε και καλλιτεχνικά πράγματα με το προφανές της ταλέντο. βαμπίρ…
λιασκός για τρού καμμένος μου έκανε.
σταρ βλαμμένος, οι άλλοι περσόνες μεν - αλλά …κάπου το ζούσανε.
δλδ ο μπουτιας είχε βγάλει βιβλίο/αυτοβιογραφία τρομάρα του. που λίγο πολύ λέει οτι τον χουφτώνανε νοικοκυραίοι κι έτσι του βγήκε το χούι, αλλά μετά γούσταρε κιόλα που πήγε με τον ασχημάντερ τσαρούχη, για το σελέμπριτι. τουλάχιστο τρόλαρε τη ντούβλη.
ήταν νομίζω ΔΕΗτζής - γιατι αλλιώς θα έτρωγε παπάδες.

αλλά πίσω στο θέμα.

Μιλώντας για αφιερώματα, εκείνο το ιστορικό για τα 90’s που ήταν στο τεύχος Αυγούστου 2000, πού μπορούμε να το βρούμε, ρε παιδιά; Είχα κάνει μία ψαχτική σε sites κλπ., αλλά είτε δεν υπήρχε πουθενά μεμονωμένα, είτε πήγαινε πακέτο με άλλα 100+ τεύχη σε εξωφρενικές τιμές, κάτι που δεν μ’ ενδιέφερε. Είναι ίσως το μοναδικό αφιέρωμα από τα “κλασικά” που δεν έχω διαβάσει ποτέ μου και θα το ήθελα. Αν ήταν μικρότερο θα ζητούσα από κανέναν μερακλή να το σκανάρει να υπάρχει σε PDF, αλλά υποθέτω είναι σαν εκείνο των 80s του 2001 που έπιανε όλο το τεύχος σχεδόν.

4 Likes

Αν είναι αυτό που νομίζω (ήταν και χωρισμένα ανά genres) ανετρεχα σε αυτο για 2-3 χρόνια προσπαθώντας να ακούσω όλα όσα προτείνει, καταφέρνοντας τελικά να μαζέψω σε φυσική μορφή αρκετά μεγάλο ποσοστό

2 Likes

Ευχαριστώ για το βοηθητικό σου post, Παργαλάτσε. :neutral_face:

Μεγαλη πιθανότητα να το έχω κρατησει. Θα ειναι μεγαλο προτζεκτ το σκαναρισμα τοσων πολλων σελιδων, αλλα αν το βρω θα σου πω.

Το έχω σίγουρα κι εγώ. Πολλά project έχουν μαζευτεί με αναφορά στο Hammer. Πρέπει να πάω στο πατρικό μου κάποια στιγμή να ασχοληθώ.

Φημες λενε οτι στο πατρικο του @The_Black_League αμα καποιος ψαξει ολα τα HM κειμηλια ολης της οικογενειας ανοιγει μουσειο.

1 Like

Θα μπορούσα να αναλάβω το σχετικό πρότζεκτ από Σεπτέβρη ενδεχομένως.

ChrisP, αν κάνεις κάτι τέτοιο θα σου ήμουνα αιώνια υπόχρεος! :pray: Φαντάζομαι κι άλλοι θα το βρουν χρήσιμο!

Αν είναι μπελαλίδικο το σκανάρισμα, εδώ στη Θεσσαλονίκη εγώ έχω πρόσβαση σ’ ένα εργαλείο (δωρεάν) που το σκανάρισμα όλων των σελίδων (με υψηλή ποιότητα) δεν θα πάρει πάνω από 10 λεπτά, αλλά φαντάζομαι είναι πολύ μεγαλύτερη φασαρία να μου σταλεί το τεύχος με BOXNOW, να το παραλάβω, να το στείλω ξανά πίσω κλπ.

Το έχω και γω, αν το θυμηθώ θα το παρω στη δουλειά αύριο να το σκανάρω (υπάλληλος του μήνα)

Τι γίνεται, ρε παιδιά, και δεν το ζήταγα τόσα χρόνια φωναχτά. Ευχαριστούμε, ρε kbil!