Metal Hammer vs RockHard

έκλαψα με την αγγελία καθηγήτριας αγγλικών που προσφέρει και μετάφραση μέταλ τραγουδιών :’’’)

παρατηρησα οτι εχει πολυ καιρο να μην βαλει συγκροτημα φωτογραφια
στο οπιθισθοφυλλο

και δεν παιζουν αυτοκολλητα
μας καλομαθατε 2 τευχη συνεχομενα

Όχι αυτό είχε αυτοκόλλητο nightwish δυστυχώς :stuck_out_tongue:

αντε ρε
δεν το εψαξα καλα #-o

Ναι ήταν αυτό που είχε πίσω και έμοιαζε με διαφημιστικό χαρτάκι

ναι εχεις δικιο
και εγω το εβαλα στην ακρη

Εσύ δεν γράφεις στο metal hammer;

Ναι, πρόσφατα ξεκίνησα.

Όπως καταλαβaίνεις Vic είσαι πιο διάσημος και από τον Schuldiner…

ααα…οκ…όντως είσαι εσύ VIC…
όποτε να απολογηθώ καθως εχω κλέψει την ατάκα σου για το lulu… [B][B][I]“extended version του τιποτα”[/I][/B][/B] :lol:

και γιατί εχεις ψευδώνυμο; Δεν νομίζω πως είναι σωστό, οι απόψεις πρέπει να ειναι ενυπογραφες για να έχουν αξία! εκτός αν ετσι σε βάφτησαν!:stuck_out_tongue:

αυτό προφανώς δεν ισχύει, και το χάμμερ είναι το καλύτερο παράδειγμα.

βικ, τι θα γίνει με το μπλογκ ρε.

Γάμησέ τα με το μπλογκ, περιμένω τις διακοπές μπας και γράψω τίποτα, κατά τα άλλα δεν προλαβαίνω καθόλου.

Χρωστάω κειμενάρα για το Holy Terror - Mind Wars, το έχω υποσχεθεί σε φίλο, έχω αφήσει την εποποιία των Ensemble στην μέση και κάποια στιγμή θέλω να γράψω με λεπτομέρειες την ιστορία που γνώρισα τους Metallica το 1993 μπακστέητζ, είχε ωραία σκηνικά αυτό.

Επίσης, αν δεν βαριόμουν του θανατά, θα συνέχιζα το κείμενο με τον Μαρκ Πόρτνόι να συζητάει με τον Πετρούτσι για το ποιον να πάρουν στη θέση του Labrie. Το βαρέθηκα αυτό αλλά είχε ένα ωραίο διάλογο που κάνανε επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του Πέτρου Γαϊτάνου (μιας και τον πρότεινε αναγνώστης). Στο τέλος θα κέρδιζε ο Tom Mallicoat πάντως.

…ντάξει, ενυπόγραφο είναι ένα κείμενο που λέει “Vic” από κάτω, τι να λες “τον μαλάκα τον Vic”, τι να λες “τον μαλάκα τον Τάδε”. :stuck_out_tongue:

βρε VIC ξαφανίστηκαν τα χαρντκορ συγκροτήματα;

Γράψε κάτι μεγάλε, στο “HORROR”!!! :slight_smile:

[COLOR=“DimGray”][I]**(Aν θες βοήθεια, εδώ είμαι…συμμετείχα στο παλαι ποτε ΡΑΖΟΡ)[/I][/COLOR]

Εμ, δεν είμαι ο κατάλληλος για το hardcore να σου πω την αλήθεια.
Και για το τι ύλη μπαίνει εγώ δεν έχω ιδέα, τα μαθαίνω όταν το αγοράζω κι εγώ. Μόνο για τα δικά μου πράματα ξέρω.

Ίσως πρέπει να τονίσω ότι είμαι καινούργιος στο περιοδικό, τρυφερό πόδι και κυριολεκτικά το 1/25-πόσοι-είμαστε των γραφιάδων, μένω και στην Κρήτη, δεν είμαι ακριβώς το κέντρο αποφάσεων :stuck_out_tongue:

8O

Στο Razor!!!Ελα ρε!Ηξερες τον Γιωργο Φλωρακη?Τι απεγινε αυτος ο ανθρωπος?Εμαθα τονους καλης μουσικης απο τις κριτικες του!

το razor ένα τεύχος δεν έβγαλε, που ήταν ένθετο στο χάμμερ; ή είχε και 2ο;

συνωνυμία :slight_smile:

Όντως συνωνυμία. Ο Φλωράκης που ήταν αρχισυντάκτης του hammer μέχρι κάπου στο 1997-1998 δε μοιάζει καθόλου με τον τύπο στη φωτογραφία, δεν είχε ποτέ σχέση με τα ποζεράδικα παρακλάδια του metal και δε θα μπορούσα να τον φανταστώ ποτέ να τραγουδάει με τη Βανδή!!! :lol: