Metal Hammer vs RockHard

Για το Razor…

Οντως.Γραψτε λαθος,λαθος ατομο

O Φλωρακης του hammer(κορυφη σε γνωσεις πανω στη μουσικη) τραγουδησε στο μοναδικο δισκο των goth/avant garde wampyre shadowolf ενα project με τον mw daoloth και εναν απο τους Ελληνες vanity .

http://www.youtube.com/watch?v=eDSY8mSbFVU

επιτελους ειδαμε κ κατι απο kiss στο χαμερ…:smiley:

Συνωνυμια,για να μην μπερδευομαστε ο ιδιος υπεγραφε τα κειμενα του ως Γιωργος Δ. Φλωρακης.NikosMalk τον ξερεις ρε?

…αυτός που τραγούδησε πάντως, ήταν αυτός των Raw Silk;:):!:

H λιστα του χαμμερ για το 2011

[SPOILER]

1. Mastodon - Hunter
  2. Machine HEad - Unto the Locust
  3. The Devil’s Blood - THe Thousand Epicentre
  4. Opeth - Heritage
  5. Vektor - Outer Isolation
  6. Primordial - Redemption…
  7. Anthrax Worship Music
  8. Protest the Hero - Scurrilious
  9. Arch/Matheos - Sympathetic Resonance
  10. Ulcerate - Destroyers of All
  11. Tesseract - One
  12. Symphony X - Iconoclast
  13. Ravencult - Morbid Blood
  14. Riot - Immortal Soul
  15. In Solitude - The World. The Flesh. The Devil
  16. Dream Theater - A Dramatic Turn of Events
  17. Amon Amarth - Surtur Rising
  18. Hammers of Misfortune - 17th Street
  19. Septic Flesh - Great Mass
    20 . The Haunted - Unseen[/SPOILER]

…αν έχεις διαβάσει όλα τα τεύχη του 2011 η λίστα είναι-φαίνεται απόλυτα λογική:):!:

Δυστυχώς, από την άνω λίστα, συμφωνώ μόνο στα υπογεγραμμένα. Για τα λοιπά, που θα συμπλήρωναν 20αδα, [B]θα διάλεγα άλλους[/B]- 1000 φορές καλύτερους- δίσκους!!!
[I]ΟΚ γούστα…[/I]:roll:

Ναι. Όταν δημιουργούσα το [B]AsylumType[/B] comic στο περιοδικό RAZOR ([I]όπου layout, coverpage, ect. έκανε ο Σπύρος των SepticFlesh- κρίμα που χάθηκα, ελπίζω να τον ξαναδώ στο λαιβ[/I]…)μου έλεγε πάντα τη γνώμη του για τη σειρά!:slight_smile:

Θέλω να μάθω έναν 1000 φορές καλύτερο δίσκο από το “Outer Isolation”.

Το Parasignosis xoχοχο

E, όχι και 1000 φορές :!:

Εγώ πάλι θέλω έναν 1000 φορές καλύτερο από το Destroyers Of All(που είναι 999 φορές καλύτερο από τα περισσότερα υπογραμμισμένα του) και από το Redemption At The Puritan’s Hand

Για να γίνω και λίγο κακός, τόσο καλό πια το Mastodon? Τόσο κλάσιμο και Casualίκι μου κάνει ότι ούτε οι Mastodon δε θα το θεωρούν και τόσο σπουδαίο αυτό το Album

Εγω περιμενα να χουν το (αθλιο…) Machine Head, αλλα διαψευστηκα.

Τουλαχιστον η λιστα ειχε Ravencult και Vektor!!

Άθλιο το machine head, μάλιστα!!
Υποκειμενικά ο καθένας εχει την άποψη του κ ειναι απόλυτα σεβαστή. Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για συγκεντρωτική λίστα περιοδικού.

Η λίστα αφορά μ.ο από τις επιμέρους λίστες των συντακτών, οι οποίες έχουν, για μένα, μεγαλύτερη αξία!

Μα προφανως η γνωμη μου ειναι οτι το machine head ειναι αθλιο.

Για τα αλλα συμφωνω :wink:

προφανώς όμως θα περίμενες να το δείς σε τοπ-20 λίστα μεταλ περιοδικού :wink:
Γι’ αυτό μου φάνηκε κάπως το ‘άθλιο’ (σε συνάρτηση με αυτά που έγραψα στη συνέχεια)!

Δευτερο ειναι ρε το Μασιν Χεντ :stuck_out_tongue:

Προφανώς εννοεί ότι περίμενε να το χουν πρώτο ρε γαβ γαβ!

Κι εγώ αυτό περίμενα δηλαδή, με 2ο το Μάστοντον.

Πάντως έχει και τα θετικά της η λίστα. Π.χ. οι Βέκτορ 5οι και οι Protest the Hero, Ulcerate στην πρώτη δεκάδα; Πολύ ωραία θα λεγα. Τουλάχιστον θα ασχοληθεί κάνας πιτσιρικάς με το να ακούσει μπάντες που έχουν κάτι να πουν στο σημερινό μέταλ.

Κατά τ’ άλλα η Οπεθολαγνεία/Θηατερολαγνεία/Ανθραξολαγνεία/Χοντιντολαγνεία καλά κρατεί - αναμενόμενα πράγματα.

Αυτο.