το Vovin με απογοήτευσε τόσο πολύ (πάντα σε σύγκριση με το Theli) που δεν ξανάκουσα Therion
το μονο αρνητικο που βρισκω σε αυτον τον δισκο(Vovin) ειναι οτι δεν προοδευσε σε σχεση με τον Theli.Κατι σαν το Sleep Of The Angels μετα το A Dead Poem.Αλλα δεν με χαλασε.Αν το γλυκο ειναι καλο,γιατι να αλλαξεις τα συστατικα?Ποιος ηθελε νεες μουσικες ροτες στους Running Wild μετα το Black Hand Inn?
το να μην προοδεύσει δεν είναι κακό αλλά γιά δίσκος που διαδέχτηκε το Theli ήταν το λιγότερο αδύναμος και η παραγωγή το έθαψε (τουλάχιστον στο βινύλιο που το άκουγα εγώ)
δεν ξερω για τον ηχο αλλα τι να λεμε τωρα?Εγω τους θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ δισκους και τους δυο και μου προκληθηκε η ορεξη να παω να τους ριξω ενα ακουσμα.Ευχαριστω για την ‘‘διαφωνια’’
χαχα αλοίμονο, δεν κάνει τπτ!
θα βάλω και εγώ το Theli γιατί πάνε χρόνια!
να βαλεις το Vovin να ακουσεις,χαχα:p
λες να αναθεωρήσω???
Δυσκολο.Οτι μας στιγματισε σε εκεινη την ηλικια δεν αλλαζει ευκολα.Οι πληγες κλεινουν αλλα αφηνουν ουλες.Το ξερω καλα,συνομηλικοι ειμαστε,αγαπησαμε νομιζω τα 90ς πολυ γιατι τα ζησαμε κιολας μουσικα καθως εξελισσοταν η ολη φαση
ακριβώς αυτό
Mια χαρα καλη λιστα για αρχη ειναι η λιστα του Hammer.
Υπαρχουν καποια αλμπουμ που λειπουν αλλα απο την λιστα
εχω ακουσει σχεδον καθε δισκο και δεν μπορω να πω οτι
απογοητευτηκα απο καποι απο αυτα.
Α και Vovin > Theli.
Καλή είναι η λίστα, σίγουρα έχω διαφωνίες αλλά μια χαρά.
Μέγα ατόπημα θεωρώ την αναφορά στο Cryptic Writings (και μάλιστα έναντι των Countdown ή Youthanasia) και ακόμα περισσότερο την μη αναφορά σε δύο αριστουργήματα των Testament (Low και ειδικά το τιτάνιο και κορυφαίο The Gathering). Paradise Lost φανμπόηδες! 2 Death αλλάι 3 PL? Ντροπή!
Πουλημένοι, άσχετοι κλπ.
Πάντως με τους BATHORY (και ίσως γενικότερα το επικό μέταλ) πρέπει να έπαιζε ένα θεματάκι, δεν μπορεί ούτε ένα από τα “Hammerheart”, “Twilight…”, “Blood On Ice” να μην βρήκε το δρόμο του στα 100 καλύτερα ή στο αφιέρωμα στα 90ς που ακολούθησε έναν χρόνο μετά.
πάντως λείπουν διαμάντια που είχαν κυκλοφορήσει τότε για το επικό μέταλ γενικότερα.
το Low είχε φάει θάψιμο…
Τραμπ, ενω λατρευω πραγματικα Theli, το Vovin με εχει “σημαδεψει”, τρελο σοκ οταν το ακουσα (και φυσικα δεν μου αρεσε τοτε, ημουν μικρος και ανωριμος ) τρελες ανατριχιλες μερικα χρονια μετα οταν και το εκτιμησα. Απο την αλλη το vovin ειναι πιο επιδραστικο. Προσωπικο κολλημα το Vovin ομως
φυσικά και δεν μέμφομαι όποιον προτιμά το Vovin από το Theli. απλά στη δική μου ματιά και έχοντας ζήσει τα άλμπουμ όταν έβγαιναν υπάρχει εμφανής διαφορά. το ίδιο θα σου πω και γιά το δίπολο burnt offerings - dark saga. ενώ το dark saga συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των προτιμήσεων, θεωρώ πως η διαφορά υπερ του πρώτου είναι συντριπτική σε όλα τα επίπεδα
^^ Συμφωνώ και στα δύο.
+1 για το bold
Και τα δυο μαζί ωχριούν μπροστά στο “…Stormrider” όμως, χοχο!
ύπάρχουν πολλού που θεωρούν καλύτερο burnt offerings το dark saga?? η ποιοτική διαφορά στις συνθέσεις είναι χαώδης pour moi.