Metal Hammer vs RockHard

stormrider μισό σκαλί πίσω από το B.O. 8)

Burnt Offerings με ΧΑΣΜΑ διαφορας απο ολα τα μετεπειτα.Τοσο μα ΤΟΣΟ σκοταδι,αν ειχε τσιριχτα φωνητικα θα το θεωρουσα black metal:p

'Η Death metal λόγω Morrissound studios:wink:

Για το Burnt Offerings συμφωνουμε 8)

Ωραία κουβέντα! Της εποχής μου! Burnt Offerings>>>Dark Saga, Theli>>Vovin :smiley:

+1 πάλι.

Μπορει καποιος να γραψει τα αποτελεσματα απο το δημοψηφισμα του χαμερ; οχι ολα βεβαια,τα πιο σημαντικα,μπαντα,δισκος,ελληνικη σκηνη…

μπαντα-machine head,album unto the locust,ελληνικο septic flesh,τραγουδιστης stu block,κιθαρα mustaine,μπασο-ellefson k drums-mangini

ξεχασες και τον κατσιονις στα πληκτρα,δε τα λετε δε τα γραφετε και τα γραφω εγω:roll:

σωστος

Πεθαίνω με Β.Ζαχ. στο occult rock αφιέρωμα, όπου προσπαθεί να μας πείσει πόσο γαμάτο είναι που οι GHOST ακόμα διατηρούν ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ τις ταυτότητές τους. :lol:

Ναι γιατι ολοι νοιαζονται για τα ονοματεπωνυμα των μελων μιας μπαντας. :lol:#-o
’Η μηπως υποννοει οτι ειναι ηδη γνωστοι απο αλλες μπαντες.
Οπως και να’χει σταρχιδιαμας προφανως.

το ιδιο δεν ειχε γινει και παλια με τους Slipknot?

Απλώς εννοούσα ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, είναι εδώ και κάτι μήνες γνωστό το ποιοι είναι.

αφισάρα στο καινούριο

βγηκε?
για πες τι εχει?

χαχα! ελα ρε! εκτός από τον Tobias ποιοι είναι οι υπόλοιποι; για πες?

πάαααααλι Iron Maiden στο νεο τεύχος; :frowning:

[I]Πάλι καλά που χώσαν Oransi Pazuzu μέσα…[/I]

http://en.metalship.org/news/6247-Guitarist_Adam_Zaars_leaves_Enforcer

Να ένας.

Συγγνώμη αλλά δεν βλέπω κάπου να λέει για τους Ghost?δεν καταλαβαίνω από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα, εξήγησέ μου σε παρακαλώ.
Καμία υπόνοια για τους άλλους 4? Ρωτάω γιατί σε είδα πολύ σίγουρο πως ξέρεις τα ονόματα τους και είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιοι κρύβονται πίσω από τους Ghost
Ευχαριστώ.