Ναι εδώ έχεις δίκιο βασικά ακόμα κι άνθρωποι που ασχολούμαστε με το είδος τα χουμε βαρεθεί. Κανα αντίστοιχο στο Death metal δεν έχει γίνει μου φαίνεται ας πούμε
ενα κειμενακι σε καθε μπαντα εχει.
ανα τρειαδες σε 3 σελιδες
Metallica,Flotsam & Jetsam,Warbringer
Slayer,Dark Angel,Merciless Death
Megadeth,Annihilator,Diamond Plate
Anthrax,Nuclear Assault,Municipal Waste
Voivod,Sacrifice,Vector
Α τίποτε δηλαδή πέραν των Sacrifice που αξίζουν να ακουστούν περαιτέρω σαν όνομα
της πλακας αφιερωμα ειναι [-X
εχει κι ενα 3σελιδο απο το Α-Ζ
Toυ death metal ηταν το πρωτο που ειχε γινει…:roll:
εδιτ: τωρα καταλαβα,με υποειδη και τα λοιπα εννοουσες,σορρυ Ε νταξει λογικα καπου θα στερευαν και αυτοι και θα αρχισουν να ανακυκλωνονται…παλια μου τεχνη κοσκινο…
μα δεν είναι αφιέρωμα, απλά στα πλαίσια των 2 βασικών συνεντεύξεων (testament-megadeth) λένε και 2 λόγια για τη σκηνή.
αν δεις στο εξωφυλλο γραφει αφιερωμα
α οκ, παραπλάνηση τότε, σαν το 100% φυσικός χυμός
πάντως αφιέρωμα πραγματικό ήταν αυτό του αυγούστου.
…το αφιέρωμα δεν λέει και πολλά, αλλά το τεύχος έχει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις…Grave Digger ας πούμε…και η δισκοκριτική του τελευταίου τους δίσκου, έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον κειμενάκι, κιένα τραγικό βαθμό που χαντακώνει τον δίσκο-6-, κάτι που είναι εντελώς άδικο για τους Grave Digger…οι δύο σελίδες με Skyclad, και η αναδημοσίευση του ‘‘one by one’’ με Jon Lord, είναι όλα τα λευτά:):!:
το καινούριο χάμερ είχε αφίσα in trance που κόλλησα στον τοίχο με συνοπτικές διαδικασίες και από το πρωί ακούω το δίσκο και για το βράδυ έχω κρατήσει το fly to the rainbow και ρε γαμώτο, τι μπαντάρα που ήταν κάποτε.
Πολύ κομπλέ τευχάκι, αξίζει άπειρα μόνο και μόνο για τη συνέντευξη του Shelton…ανυπέρβλητος…
…απ’τα καλά τεύχη, αυτή τη χρονιά:):!:
[B]τσίμπησα λόγω slavebreed…[/B]μετά είδα ωραία άρθρα+παρουσιάσεις…
Ωραιο αφιερωμα σε 100 νεα συγκροτηματα. Γουσταρα που διαβασα μαζι για τους δυο καλυτερους με διαφορα δισκους του 2012 Deathhammer και Nekromantheon! :thumbup:
εκνευριστηκα λιγο με το 1 ευρω πανω.
μιας και τα τελευταια τευχη ηταν ψιλομαπα.
αλλα το τευχος ειναι τρομερο!
καποιους τους ηξερα,αλλα τους περισσοτερους δεν τους ειχα ακουσει καν.
εχει πολυ ψωμι γενικα.:!:
Το τσεντε το ακούσατε; Ορισμένα cover ήταν καλά, άλλοι κατακρεούργησαν τα φωνητικά :lol:
Κανενα απο τα δυο. Επειδη ειμαι της παλιας σχολης αναπολω το metal invader και πολυ πιο πριν το heavy metal (το θυμαται κανεις αυτο το δευτερο? δεν μπορει, καποιοι παλιοι θα υπαρχουν εδω!)
Αν και ειναι προγονοι των σημερινων δυο.
[B]ouououou μας πάς πίσω αρχές 80’ς[/B]
Ναι το θυμάμαι το [B]Heavy Metal [/B]το’παιρνα πιτσιρικάς τότε ([I]απο ΣΤ’ Δημοτικού!!! χωρίς πλάκα[/I] 8))με το λογότυπο ([I]με μικροαλλαγές)[/I] που έχει δίπλα στο λόγκο του τωρινού Χάμμερ… Αναμνήσεις μωρέ…:roll:
[COLOR=“DarkOliveGreen”][U]εντιτ[/U]: απο Μέταλ Ινβάντερ έχω ακόμα τις εξαιρετικές συλλογές Warzone με κομματάρες από κλασσικές μπάντες της περιόδου…[/COLOR]
…είναι ένα χορταστικό τεύχος, και ότως έχει πολύ ψωμί, και θα πέσει γερό τσεκάρισμα, στα συγκροτήματα που δεν ξέρω:):!:
H διασκευή των dream weaver στο flight of icarus είναι απαράδεκτη.
Το hidden track και βίντεο είναι σκέτη γλύκα! http://www.youtube.com/watch?v=bGXY7UE9P6s