Metal Hammer vs RockHard

Ναι αυτοι και ο Ελυτης τρομαρα τους.Παντως το hammer το εχει παρακανει.Ρε φιλε αμα ηθελα να διαβασω λογοτεχνια μονο το hammer δε θα επερνα. :thumbdown:

Εγώ που διαβάζω εδώ και κάμποσα χρόνια το Χαμερ πιστεύω ότι ο Β.Ζαχαρόπουλος τα σπάει. Γιαμενα ανησυχητικό σημείο είναι ο Περβανίδης τον οποίο έχω πιάσει δύο φορές σε μαργαριτάρια αλλά μπορεί και να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος οπότε δεν κολλάω ταμπέλα. Ξέρει κανείς σας αν ένας συντάκτης που εδώ και 4-5 μήνες έχει φύγει, ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος είναι ο M.W. Daoloth των Necromantia, Thou Art Lord κλπ? (γιατί και εκείνος Γ.Ζαχαρόπουλος λέγεται και μάλιστα πρέπει κάποτε να εξέδιδε το Metal Invader ενώ για ένα διάστημα είχε την Black Lotus Records). Όσον αφορά τα συστατικά επιτυχίας εγώ πιστεύω ότι για κάποιον που λαμβάνει υπόψιν τις κριτικές είναι χρήσιμα γιατί τον μπάζουν στην ατμόσφαιρα του δίσκου.

Ναι, ο Magus είναι. Και ναι, ο ίδιος έβγαζε και το Invader μαζί με τον Στασινόπουλο.

Δεν σας αρέσουν τα ελληνικά του Ζαχαρόπουλου ε? Μάλλον τις επόχες Ταγκαλου, Ροσσολάτου δεν τις έχετε ζήσει…

Οντως…εγω μονο 2 φορες το χω παρει, κι αυτο γιατι με ενδιεφεραν οι αφισες. Ενταξει, αν το χεις αγορασει θα το διαβασεις :stuck_out_tongue:

Οπως εχω ξαναπει το Hammer για μενα αξιζει για τις κριτικες/κειμενα Καραολιδη, Γιοβανιτη, Κισατζεκιαν κι ενιοτε Καραγιαννη και Αρβανιτη…

Το θεμα με τον Β. Ζαχαροπουλο δεν ειναι τοσο η γλωσσα που χρησιμοποιει… Κυριως ειναι ο ελιτισμος που επιδεικνυει απεναντι σε μουσικα ειδη που δεν τον ενδιαφερουν… Ακου Thinking Man’s Metal Page η σελιδα του!! #-o Ποιος εισαι ρε μεγαλε?

Ελα ρε! Αυτο δεν το ηξερα ομολογω… Μηπως ξερετε και για ποιον λογο ο συγκεκριμενος βαθμολογουσε σχεδον ΟΛΕΣ τις κυκλοφοριες της Nuclear Blast με 8 και πανω?

Οντως τα σπαει…τα @@ μας…

Βασικα με καλυψαν οι προλαλησαντες για το “φαινομενο” Ζαχαροπουλος.Το να κανεις show-off,οταν γνωριζεις καλα τη γλωσσα ειναι το μονο ευκολο,το θεμα ειναι το περιεχομενο των οσων γραφεις και να γνωριζεις(ή καλυτερα,να συνειδητοποιεις)σε ποιους απευθυνεσαι.Υπαρχουν πολλοι τροποι πλεον(απο blogs μεχρι εξειδικευμενα περιοδικα)που ο καθενας μπορει να γραψει ελευθερα τις αποψεις του με τον τροπο που αυτος νομιζει σωστο.Πιστευω πως το να κανεις κατι τετοιο σε περιοδικο με τελειως ετεροκλητο αναγνωστικο κοινο(κυριως ηλικιακα)ειναι εντελως ακυρο.

Οσο για τον τιτλο"a thinking man’s metal page"θα τον αφησω ασχολιαστο…[-X

ποιος διαβάζει hammer τη σήμερον ημέρα ω ρε?:-k :-k :-k

Εγω το περνω μονο αν εχει τσαμπα μπλουζες!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :bounce:
#-o
Ειμαι γυφτουλας??:-k

Οχι κακογουστος…:stuck_out_tongue:

Αθλιες μπλουζες, αυτο που τις κανει αθλιες ειναι τα ηλιθια σλογκαν που γραφουν.

ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ TO ΜΕΤΑL HAMMER ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ :thumbup: , ΣΤΟ ROCKHARD ΔΕΝ Μ’ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΖΖΥ ,ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ…

proud to be a metalhead yeah!!!

to neo ozzy einai gia ton mpou… :stuck_out_tongue: oxi diskos tou mhna :stuck_out_tongue:

epishs, to rock hard kanei synenteukseis kata boulhsh, oxi symfwna me to an tha kataxwrhsei kapoios.
einai ofthalmofanes, poios kalyptei pio sfairika, poios den exei empatheia, pros mousika eidh ktl ktl …

epishs oi asteies mplouzes tou hammer, pou eixa parei mia gia na bapsw, kai na mh lerwsw kamia kalh,
den einai dwrean kai to periodiko kanei epipleon 2 e. :stuck_out_tongue: otan ths exei :stuck_out_tongue:

Για τον τίτλο ΟΚ είναι κάπως… αλλά για τη γλώσσα του ε τι να κάνουμε, ο άνθρωπος έτσι ξέρει να εκφράζεται. Ο καθεις εκφράζεται όπως έχει συνηθήσει. Για τις απόψεις του ως προς τη μουσική βρίσκετε κανένα ψεγάδι ??? Όσον αφορά αυτά περι του ότι δεν βγαίνει νόημα απο τις εκφράσεις του, OK αν σας το είπε κάποιος που έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με τη γλώσσα πάω πάσο. Όμως το να το υποστηρίζει κάποιος που απλά του αρέσει η γλώσσα ε αυτό δεν το δέχομαι. Για να το κάνω και πιο φιλολογικό, είναι σαν να λέμε ότι στη μέθοδο πειθούς “επίκληση στην αυθεντία” χρησιμοποιείται ως αυθεντία κάποιος διάσημος, αλλά άσχετος με το συζητούμενο θέμα, δηλαδή έχουμε κατάχρηση της μεθόδου αυτής. Η αλλιώς, ο πατέρας μου έχει κόλλημα με την ελληνική γλώσσα σε όλες τις μορφές της (αρχαία-νέα). Όμως έχει σπουδάσει μαθηματικός και πολιτικός μηχανικός οπότε θα τον θεωρούσα αναρμόδιο να κρίνει τη γλώσσα του Β.Ζαχαρόπουλου και σίγουρα δεν θα τον έπαιρνα στα σοβαρά αν μου έλεγε ότι δεν βγαίνει νόημα. Αν όμως αυτό μου το έλεγε ένας φιλόλογος τότε θα πήγαινα πάσο.

Μονο ενα?

Πρωτα απ ολα αυτος που μας το παιζει progressiv-ας, κανει συνεχως ειρωνικα σχολια για αυτην την-πως-την-λενε-ας-την-πουμε post metal σκηνη (δηλ. Isis, Neurosis, Burst κτλ.) χωρις καν να μπει στον κοπο να μας εξηγησει γιατι την θεωρει τοσο κακη πια… Μαλλον επειδη ο κοσμος προτιμα αυτα κι οχι τις “γκρουπαρες” που ακουει αυτος (ο “γνωστης”)…

Μας τα χει πρηξει με τις αγαπημενες underground μπαντες του (Burning Saviours, Svarte Pan κτλ.) τις οποιες αν ημασταν “ψαγμενοι” θα τις ξεραμε κι εμεις αλλα τετοια “χαϊβανια” που ειμαστε ποτε δεν θα τις μαθουμε και θα ακουμε μια ζωη τα ιδια και τα ιδια…

Ξαναλεω, δεν ειναι η γλωσσα, αλλα το ελιτιστικο στυλακι του που μου τη δινει στα νευρα…

Αν εννοεις οτι το Hammer εχει εμπαθεια προς το ακραιο metal, συμφωνω… Τα στριμωχνει ολα στο Horror…

Για το πρωτο χαιρομαι που συμφωνουμε.:slight_smile:
Για το δευτερο οντας φιλολογος,ναι τον βρισκω υπερβολικο στις εκφρασεις του.Δεν ειναι οτι δε βγαινει νοημα,απλα κανει show-off και προσωπικα το βρισκω φαιδρο.:wink:
Κοιτα,οταν παιρνει καποιος ενα περιοδικο σαν το Hammer ή γενικοτερα καποιο μουσικο περιοδικο,θα το διαβασει σε καποια χαλαρη στιγμη για να περασει η ωρα και να δει-μαθει ισως 2 πραγματα.Αν δω λοιπον και καποιο σολοικισμο ή καποιο χοντρο εκφραστικο λαθος σ ενα τετοιο περιοδικο δε θα με χαλασει κιολας,μια και εχω επιγνωση του τι διαβαζω και αυτο δεν ειναι ουτε ο"Φιλολογος"ουτε το “Αρχαιολογια και τεχνες” για παραδειγμα.Οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,ακομα και ο νεολογισμος"επιδραστικος"επιτελει το σκοπο του.:wink:
Οι αποψεις του στη μουσικη ειναι αυτες που ειναι,αν θελει καποιος τις αποδεχεται.Δεν ειναι περισσοτερο λανθασμενες ή σωστες απ τις δικες σου ή του ταδε.

Κι εγω το πηρα για την μπλουζα αυτου του μηνα :stuck_out_tongue:

Απαισια! Καταμαυρη και λεει πανω: PUPPET IN HEAVEN…OR MASTER IN HELL? #-o

LOOOOOOOL…σοβαρά? έτσι γράφει?..αχαχαχαχαχα!!!

προς metal hammer : ΦΤΑΝΕΙ,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΞΕΣΚΟΝΟΠΑΝΑ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εντάξει, πλάκα έχει! :lol:
Προσωπικά προτιμώ να φοράω μπλούζες με σλόγκαν παρά με μπάντες πλέον. Το Proud to be a Metalhead ήταν κορυφή :roll: Βασικά το μόνο κακό πού βρίσκω (η μάλλον έβρισκα, γιατί πλέον ούτε τα εξώφυλλα κοιτάω, πόσο μάλλον να τα αγοράσω!) στις μπλούζες είναι το σήμα του περιοδικού! :stuck_out_tongue:

Η μόνη μπλούζα που μου άρεσε ήταν η Save your mind, listen to metal