Metal Hammer vs RockHard

Ηταν πολυ ομορφη αλλα με το σλογκαν δεν συμφωνω καθολου μα καθολου. Ειχε χαβαλε, αλλα αμα ο αλλος δεν ηξερε οτι κανεις πλακα ειναι γελοιο. Ακου κει: ΣΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΑΚΟΥ ΜΕΤΑΛ! #-o

ΟΥΤΕ ΣΤΟ METAL HAMMER ΒΓΗΚΕ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ… ,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ROCKHARD ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥ…,ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΚΣΕ ΠΟΥ Ο ΟΖΖΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ HAMMER ,Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ROCKHARD EINAI TO MONSTERS OF ROCK ΤΟΥ ΑΛ.ΡΙΧΑΡΔΟΥ .

Οταν μεγαλωσεις θα βρεις πολλα.

Το αλλο πως ελεγε? i like 2 kinds of music? :lol:

to tragikopadws me tis mplouzes einai oti tis foraei o ka8e geloios gia na kanei mourh…opws enasz shmera…mou erxetai me to mplouzaki proud to be…me thn kotsida kai to tsigaro sto xeri…ok 8a mou peis…ena atomo pou vlepame kati video me in flames kai erxetai kai leii…oi korn einai aytoi;; (oute tous in flmes hksere oute tous korn…)#-o
h to allo vlepame videakia me gnr (to pasignwsto paradise city…) kai erxetai kai leei…-mhpws einai oi guns n roses aytoi;;; a…kala to katalava…(gata eisai…!!!)#-o

tespa…de lew pws egw eimai sxetikos…alla kai gw tis exw foresei kata kairous…:roll: :stuck_out_tongue:

Heavy and Metal!!!:lol: :lol: :lol:

Παντως την “Proud to Be” την φοραγα και εγω καποτε οταν ειχε πρωτο δωθει απο το περιοδικο, τωρα μαζευει σκονη, ντρεπομαι να φορεσω αυτη τη μ@λ@κι@.

Εγώ πάλι δεν ντρέπομαι καθόλου (άσχετα αν τη φόρεσα τελευταία φορά πριν καναδυό χρόνια) Είμαι περήφανος πού ακούω ακόμη με την ίδια διάθεση όπως πριν 7-8 χρόνια HEAVY METAL. Οι μπλούζες ήταν για μένα (όταν το αγόραζα) από τις ελάχιστες “κινήσεις” του Hammer πού μου άρεσαν.

Το ντρεπομαι καταλαβες με ποια εννοια το λεω ?? Απλα θεωρω αυτα που γραφουν οι μπλουζες βλακιες, περηφανος που ειμαι μεταλας, οκ μπραβο, τοτε μου αρεσε (καθοτι σε πιο τρυφρη ηλικια) αλλα πλεον δεν θα τη φοραγα αυτη τη μπλουζα. Οσον αφορα τη διαθεση με την οποια ακους Heavy Metal οκ, καλα κανεις και που ακους και που χαιρεσαι για αυτο.

Συμφωνω με Rychehead, βασικα ειναι λιγο γραφικοτητες κατ’ εμε.

Ναι ρε κατάλαβα, τι εννοείς. Το καινούριο σλόγκαν πάντως έχει πλάκα, δεν μπορώ να πω. Μην είμαστε προκατειλημμένοι σε οτιδήποτε αφορά το hammer.

Εγω δεν ειμαι καθολου προκατηλημενος σε οτι αφορα το Hammer, επαιρνα Hammer μεχρι και πριν 8 μηνες περιπου, αλλα το εκοψα γιατι πλεον ειδα οτι ειχε μαθειν ολες τις ειδησεις που με ενδιεφεραν 2 βδομαδες πριν βγει το περιοδικο και δεν με καλυπτε η υλη σε οτι αφορα αυτα που ακουω. Τα προηγουμενα χρονια δεν ειχα νετ οποτε ηταν η μονο διοδος για ενημερωση, αυτο και το Rock On ή Rock Hard.

Κάπως έτσι κι εγώ.

Εγώ πάλι έχω να πάρω hammer από το 2000 - 2001. To rock hard ούτε που το έχω ξεφυλλίσει.

Πάντως ήταν καλή φάση. Περιμέναμε να διαβάσουμε το hammer μπας και μάθουμε τπτ καινουριο. Ειδίκα στην επαρχία που ήμουν μέχρι το 99, ήταν η μόνη “πηγή” πληροφόρησης.

Θυμάμαι ότι ο δικός μου “favourite” συντάκτης ήταν κάποιος Tόλης Γ. Παλαντζάς!

Επίσης θυμάμαι και τα Hammer holocaust, συλλογές που πραγματικά βοηθήσαν αρκετά εγχώρια σχήματα να αναδειχθούν από την μία, αλλά και να μάθουμε και κάποια παλιότερα group από την άλλη.

Μέτα σκάσανε μύτη ( μάλλον πριν σκάσουν μύτη ) και αυτοί οι Hammerfall που το Hammer τους διαφήμιζε κάνα χρόνο πριν κυκλοφορήσει ο δίσκος τους ως “το νέο super duper υπέρ-γκρουπ”, ή “αυτοί που όλοι θα έχουν ως σημείο αναφοράς μετά από 10 χρόνια”…και άλλα τέτοια αστεία!

Τέλος, ποτέ δεν θα ξεχάσω μία ιστορική κασσέτα ονόματι “Into the catachthonioum” με black - ιές, και τα καφρίλα γράμματα που δημοσιευόταν την περίοδο 93-94! Συνταγές σατανισμών, λεσβιακών και άλλων τελετουργικών, και το κράξιμο στους Epidemic!!

Tρελλή κασετοσυλλογή…Βλέπετε τότε δεν υπήρχαν συχνά τέτοιες πολυτέλειες από περιοδικά…Αξέχαστοι απο αυτήν την συλλογή θα μείνουν οι Mortuary Drape (τι γαμάτο εξώφυλλο είχαν αλήθεια…)

:lol: :lol: ,και οι Rotting Christ που ουσιαστικά με το Saturn Unlock Aveys son έγιναν γνωστοί παντού…Επίσης τα γράμματα της εποχής είχαν τρελλό γέλιο,ειδικά ένας ονόματι Τραμπάκουλας που διακωμωδούσε τα Νορβηγικά δρώμενα της εποχής…:lol: Α,και οι Εpidemic έσπερναν…Θάνατος στους Epidermic και άλλους τέτοιους καραγκιοζάκους…:wink: :lol:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ναι ρε συ!! τι θυμόμαστε!!! προσκυνώ!!! Τραμπάκουλας!!!

Επισης ιστορικα τα γραμματα της “groupie” Βανεσσας για οποιον θυμαται και οι απαντησεις αλλων"groupies"!:lol:

…endiaferonta prammata…egw den ta prolava ayta…
:stuck_out_tongue:

να προσθέσω την Καλαμιτι Τζεην, την στηλη του Αντρεα Ιζνογκουντ και το ενα και μοναδικο σαμπ τερρα. Και επι τη ευκαιρια να παρακαλεσω τον Γεωργιο Δ. Φλωράκη, αν διαβάζει, να γυρίσει πισω. Γουι νιντ γιου. Οταν εφυγε αυτος, το Χαμμερ επεσε κατακορυφα.

Επίσης ένας άλλος που υπέγραφε στα γράμματα του ως:

Joey - Mayrismenh p*#ts@ apo thn malakia - De Maio

Ισως ο καλύτερος συντάκτης που πέρασε ποτέ από το Hammer.

+1 :slight_smile: