Εκλεισε;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!!:lol::lol::lol:
Το Metal Hammer μια χαρά είναι για να περάσεις ευχάριστα λίγη ώρα με τον καφέ σου κυριακή πρωί διαβάζοντας. Πάντα έχει αρκετή ποικιλία από μπάντες διαφόρων ειδών και ακουσμάτων και προσωπικά μου αρέσει να διαβάζω τα άρθρα του Χρονόπουλου και τις κριτικές των δίσκων με τις οποίες άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε όχι και ενίοτε αναρωτιέμαι, με τις βαθμολογίες που βάζουν, τι πείνουν και δεν μου δείνουν!
Για συχνή και άμεση ενημέρωση βέβαια μόνο internet, εξάλλου το περιοδικό, καθότι μηνιαίο, δεν χρησιμέυει εκ των πραγμάτων για άμεση ενημέρωση παρά μόνο για ψυχαγωγία.
Το 2 στο νικ σου είναι η ηλικία σου?
Charming!
Τι να κάνουμε μερικοί από εμάς έχουμε πιο αναπτυγμένη αντίληψη του αξιόλογου! 8):har:
το αφιερωματακι τι λεει; βλεπω και εξωφυλλο ΚΛΑΤΣ
:drunk: Same here!
Συμφωνώ,αν εξαιρέσεις αυτό για τον Χρονόπουλο.Τώρα τελευταία ίσως όχι,αλλά παλιότερα αυτός και η γκοθούλα το είχαν γαμήσει λίγο το θέμα.Κριτική δίσκου θέλω να διαβάσω να καταλάβω τι παίζει η μπάντα,όχι την πετριά του καθενός να το παίξει λογοτέχνης.Θυμάμαι σε ένα παλιό αφιέρωμα για τις γυναίκες του metal,παίρνω το περιοδικό και εγω να διαβάσω και στην Sharon των WT:2 λέξεις έγραφε για την τραγουδίστρια όλες και όλες.Στις υπόλοιπες παραλήρημα η Βασιλείου “Οι Μόργκαν της Άβαλον,οι πολεμίστριες,οι ναοί,τα ξωτικά…” και δεν συμαζεύεται.Ακόμα θυμάμαι να διαβάζω με απορία.Δεν είπα ότι είναι κακό να βάζεις την λογοτεχνική σου πινελιά και να γράφεις με προσωπικότητα.Αλλά αυτό ήταν 90% του κειμένου λογοτεχνική πινελιά με ΑΣΧΕΤΑ και 1% εντός θέματος.Και το φέρνω ως παράδειγμα γιατί το θυμάμαι χαρακτηριστικά,φαντάζομαι θα έχουν γίνει κ αλλά παρόμοια.Πάνω που το είχαν σταματήσει και είχε βελτιωθεί το πράγμα αισθητά,τέτοια να λέτε να παίνρουν θάρρος να ξεκινήσει δεύτερος γύρος… http://youtu.be/u2qU5YRH3n4
^^Ε,οπως σε ΟΛΑ τα εντυπα,παντα ειναι φανερη η συμπαθεια/αντιπαθεια των συντακτων προς καποιες προσωπικοτητες… Που να δεις πώς πλεκει το εγκωμιο των αγγλικων συγκροτηματων(καλων,κακων,απαραδεκτων) το αγγλικο Metal Hammer και πώς χαντακωνει τις γερμανικες μπαντες.ας πουμε… Τιποτα δεν ειναι αντικειμενικο…
Εδώ δεν μιλάμε για συμπάθεια ή αντιπάθεια.Είναι κρίμα που δεν έχω πλεόν το τεύχος να σας μεταφέρω ακριβώς.Αν αφαιρούσες μια και μόνο πρόταση δεν καταλάβαινες ότι οι υπόλοιπες 500 λέξεις ήταν για την Σάρον Ντε Αντέλ.Μιλάμε για πλήρες tribute στην λογοτεχνία του φανταστικού ή ότι άλλο διάβαζε η γκοθούλα εκείνη την περίοδο.Καμία σχεση με την τραγουδίστρια ή το συγκροτημά της.Και ξαναεπαναλαμβάνω,όλα αυτά σε στήλη που αφορούσε την Σάρον Ντε Αντέλ σε αφιέρωμα,όχι στην στήλη της Βασιλείου για τα βιβλία,που στην τελική θα ήταν και λογικό.
Ντάξει ούτως ή άλλως αυτή η Βασιλείου παραείναι για τα μπάζα… Είναι κ αντιπαθέστατη ψωνάρα απ’όσο έτυχε να μιλήσουμε κάποτε ελαφρώς στο fb. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Και σιγά τη λογοτεχνική ικανότητα κ το tribute, άμα θέλω πετάω κι εγώ 5-6 επικοφαντασιόπληκτες λέξεις/φράσεις στη σειρά και χωρίς νόημα και το παίζω ψαρωτικός. Το κάνουμε άλλωστε κι εδώ στο φόρουμ (βλ. Elric κλπ) και γίνεται χαβαλές. Είναι κι άλλοι για σφαλιάρες εκεί στο βλακοπεριοδικό απλά επειδή αναφέρθηκες σ’αυτήν.
Συμφωνω.
Καταρχάς, ανεξάρτητα αν έχεις πέσει μέσα σε αυτά που λες ή όχι, συγχαρητήρια για την ικανότητα να κρίνεις τον άλλον από ένα διάλογο στο facebook. Κι ακόμα,για πες ποιοι άλλοι είναι για σφαλιάρες, με ενδιαφέρει γιατί ξέρω προσωπικά πέντε-έξι συντάκτες.
Θα στους ανάφερα αλλά βαριέμαι
επειδη την Βασιλειου την εχω συναντησει αρκετες φορες απο κοντα λογω κοινων παρεων, καμια μα καμια σχεση με ψωνιο, μια χαρα ατομο ειναι, απλα οκ, φαντασου ποσα λιγουρια της την πεφτουν καθημερινα στο FB (δεν λεω οτι ανηκεις στην συγκεκριμενη κατηγορια ) οποτε υποθετω δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος να της πιασεις κουβεντα και να κρινεις τον χαρακτηρα της.
Μπορεί να’χεις δίκιο φίλε Morgoth. Εμένα πάντως αυτή την άποψη μου έδωσε. Τώρα άν είναι γάμισέ τα προς όλους στο fb επειδή τυχαίνει να της την πέφτουν κάποια λιγούρια αυτό δεν αναιρεί ότι ήταν γάμισέ τα και προς εμένα - άρα και (λογικότατα) δημιουργεί κακή εντύπωση. Μιας και δεν την ξέρω όσο εσύ λοιπόν μένω με την κάκιστη εντύπωση που μου δημιούργησε. Και αντιθέτως με το τί πιστεύουν πολλοί, ΔΕΝ ισχύει το “άλλο το internet, άλλο από κοντά” και δε συμφωνώ καθόλου. Άν ο άλλος είναι αξιοπρεπής από κοντά και σοβαρός πρέπει να είναι κι απ το internet κι απ το τηλέφωνο κι από παντού. Όλα είναι μέσα έκφρασης και κοινωνικοποίησης και δίνουν στους άλλους εικόνα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου. Ας ωριμάσουν λοιπόν και λίγο μερικοί, δε θα πάθουν κάτι
Ναι αλλα τον χαρακτηρα καποιου ανθρωπου δεν μπορεις να τον κρινεις συνολικα απο μια συνομιλια στον ιντερνετ. Δεν τον βλεπεις οποτε δεν ξερεις, μπορει να μην ειχε διαθεση εκεινη την ωρα, να ειχε συμβει κατι κτλ κτλ, χωρις να ειναι δικαιολογια αν σου φερθηκε ασχημα, απλα λεω οτι ο χαρακτηρισμος ως “ψωνιο” ειανι αδικος γιατι δεν μου εδωσε σε καμια περιπτωση τετοια εικονα.
δεν καταλαβαινω πραγματικα το κραξιμο προς το εντυπο ρε μαγκες και τους συντακτες…κολλητοι σας ειναι? τους ξερετε και απο χτες? σας πηραν δανεικα? σας φαγανε κανα γκομενακι? κομπλεξ ατελειωτο…
δεν γραφω στο hammer…:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ετσι λες εσυ!:lol:
E, ούτε και κανείς άλλος από δω …
Να δω ρε ποιος θα λεγε όχι αν του πρότειναν να γίνει συντάκτης.