Metal Hammer vs RockHard

Ίσως κάποιος ο οποίος θα ήθελε να πληρώνεται για να αντέχει στην πίεση των deadline και να γράφει ένα σωρό κείμενα που αναμφίβολα θα του τρώνε πολύ χρόνο.
Όποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτά και θέλει να ξεκαβλώνει με μοναδικό αντίτιμο φυσικά πρόμα και προσκλήσεις για συναυλίες, τότε δεν θα είχε πρόβλημα.

ειμαι πολυ κοντα στο να βρω ποιος γραφει στο hammer(ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ). θελω να πω οτι οκ ολοι μπορει να εχουν κολληματα με το εντυπο. κατι που δεν τους αρεσει κατι που προωθουνε βρε αδερφε. οπως παραδειγμα τρανο…ο τελευταιος δισκος του μηνα απο τους exarsis(οτι να ναι) αλλα επανερχομαι και λεω οτι ειναι κριμα να καθομαστε σε ενα απροσωπο οπως και να το κανεις forum στο νετ και να ριχνουμε αφορισμους!!

ολοι την ουσια ψαχνουμε(τη μουσικη δηλαδη)

σιγα ρε μαγκες που θα χαλαμε φαια ουσια να ασχολουμαστε με δημοσιογραφους μουσικου τυπου

καθαρα φιλικα και με μαυρους μεταλλικους χαιρετισμους

υγ1. necromantheon Η ΜΠΑΝΤΑ

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ!

όχι ακριβώς

Έλα τώρα, τον Vic εννοείς; Ο Vic είναι δικό μας παιδί :stuck_out_tongue:
Πρώτα ξεκίνησε να γράφει εδώ και μετά στο χάμερ.

…:bow2: :lol:…Θεικό:lol:
…εννοείτε ότι συμφωνώ μαυτά που γράφεις, αλλά τα παιδιά αυτά είναι περρισότερο οπαδοί, παρά δημοσιογράφοι…κιαυτό το βρίσκω θετικό
:):!:

Φίλε δεν κράξαμε,εγώ προσωπικά μια παρατήρηση έκανα για κάποια άρθρα.Από κοντά έχω γνωρίσει μόνο 2 άτομα.Τον Νίκο Ζαγγογιάννη που είναι μορφή και τον συγχωρεμένο τον Ευκαρπίδη πρίν κάτι αιώνες,ο οποίος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση,καθώς είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε αναλυτικά,πράγμα που δεν μπορώ να κάνω με τον Νίκο λόγω της κατάστασης που βρισκόμαστε και οι δύο όταν τον συναντάω συνήθως στα μέρη που παίζει.:drunk:

Δε με πείθεις. Επιπλέον δεν ξέρεις καν τί ειπώθηκε και αν επρόκειτο για μία και μόνο συνομιλία. Τα συμπεράσματα που βγάζει ο καθένας (εύκολα ή μη) εξαρτώνται κι απ’τον χαρακτήρα του. Γενικά πάντως είμαι διαλλακτικός και λαμβάνω υπόψιν τις απόψεις των άλλων, απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κρατήσω τη δική μου.

Επίσης… Γιατί κάποιος να είναι κομπλεξικός όταν δεν του αρέσουν οι συντάκτες ενός περιοδικού και ο ψευτοκουλτουρέ τρόπος που γράφουν δεν το καταλαβαίνω. Δεν είπα ότι έχω προσωπικά με κανέναν τους. Εσείς λοιπόν που λέτε εμένα κομπλεξικό μπας και τους έχετε οι ίδιοι συγγενείς; Προς τί αυτή η γενναία υπεράσπιση; :lol:

(κάτι μου λέει φίλε dallas1981 ότι απλά τρολλάρεις… :stuck_out_tongue: )

[B]γιατι ρε jim τρολαρω?

ελα θεε και κυριε…ολα οκ mate

παρτο πισω θα φαμε τα μουστακια μας και το χω προσεγμενο!!!(το μουσι)

NECROMANTHEON - H ΜΠΑΝΤΑ!!![/B]

εγώ δε γουστάρω το χάμερ γιατί κράζουν τους θεούς, είμαι συνειδητοποιημένος 8)

ΝΕ"Κ"RΟΜΑΝΤΗΕΟΝ

Σωπα ρε (k)ris …

Χιώπα καημένε, ΧΙΩΠΑ :!:

Τρελός ο τύπος !

:lol: :slight_smile:

“Έλα μωρέ, αυτός δεν μετράει, αυτός γράφει σεντόνια όπου βρει κέρσορα να αναβοσβήνει”. Το οποίο είναι ψιλο-αλήθεια εδώ που τα λέμε. :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Νεκρομάνθεον, Νεκρομάνθιον, πώς το προφέρουν οι ίδιοι; Εσείς που πήγατε στο λάιβ, λογικά θα είπαν κανά “Χελόου Άθενς, γουΐ αρ Nekromantheon! Λετς ροκ!” Για πείτε. Εγώ τους λέω Νεκρομάνθεον. Όταν ρώτησα γραπτώς τον Sindre (μπάσο) μου είπε ότι το προφέρουν “Nekromantheeon” αλλά δεν ξέρω αν ήταν typo, γιατί το θέμα ήταν το “th” και πώς προέκυψε μιας και προφανώς το όνομα προέρχεται από το Νεκρομαντείο.

vic γουσταρεις και εισαι οπαδαρα νεκρομαθεον και σε γουσταρω να ουμε

παλιες καλες μερες τα τυπακια

ανελεητη επιθεση οι δυο δισκοι

επειδη εχω μιλησει και εγω με τον δικο σου μετα το λαιβ στο αν μου φανηκε και κομπλε τυπος , ο τυπος!!!

Και εγώ γουστάρω που γουστάρεις να 'ούμε κι έτσι! :slight_smile: Οπαδάρα, ναι.

Αλλά δεν είπες, ΝεκρομάνθΕον ή ΝεκρομάνθΙον; Νομίζω πως η σιωπή στην ερώτηση οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι τώρα προβληματίστηκαν με το θέμα!

το 2ο ειναι με ξενη προφορα βασικα :stuck_out_tongue:

[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=4S5wrlTI6MA[/U][/B]

Γαμώτο, ήλπιζα να έβγαινε Νεκρομάνθεον η σωστή απάντηση.

Εξαίρετο βίντεο και επιλογή άσματος (έπος), μεγάλος ντράμερ. Ωραία ακούγεται και ο ήχος, για Αν και youtube συνδυασμό ειδικά, τζάμι.

Η “γκοθού” είναι η Βασιλείου να υποθέσω; Όντως αρκετά συχνά ξεφεύγει σε παραλήρημα και ενίοτε γίνεται μέχρι και δυσνόητη! Αν θέλει να το παίξει λογοτέχνης ας γράψει βιβλίο, το περιοδικό δεν είναι το κατάλληλο έντυπο για την ικανοποίηση των εμμονών της! Η Κατερίνα η Μηλιαράκη από την άλλη μου φαινεται πιο νορμάλ, αυτή την αγάπη στους Bullet for my Valentine να μην είχε! Μα 8 στο νέο Album αυτής της γιαλαντζί metal μπάντας;:?
Πάντως αν και είναι φάν του περιοδικού και το αγοράζω ανελλιπώς θεωρώ ότι σε κάποια θέματα σχετικά με το χώρο του metal κινείται ακόμα σε προηγούμενες δεκαετίες και συντηρεί στερεότυπα και νοοτροπίες που θεωρώ ότι έχουν πλέον εξασθενήσει αρκετά.