Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα της σπουδαιότητας του να “γνωρίζει” κάποιος από μαγειρική ή ακόμα και την ύπαρξή της ως έννοια. Η μαγειρική είναι ένα καλλιτέχνημα και ως τέτοιο η όποια αξία της είναι πλήρως και απόλυτα υποκειμενική. Ο καθένας γεύεται την κουζίνα που του αρέσει (ή και γιατί “πρέπει” σε κάποιες περιπτώσεις) για τους όποιους δικούς του λόγους. Ανάλογα με το τι γεύεται καλύτερα στο στόμα του καθενός μας, τη διάθεσή μας ή μη να πειραματιστούμε με διάφορα πιάτα κλπ. Ακόμα και ο κοινωνικός μας περιγυρος, ο τρόπος που μεγαλώσαμε, πιθανά προβλήματα, προσωπικά, οικογενειακά κλπ επηρεάζουν μεταξύ άλλων και τις γευστικές μας προτιμήσεις.
Η φράση “ξέρει από φαγητό” είναι ανούσια και άχρηστη ως λογική γιατί απλα δεν υφίσταται. Κανείς δεν “ξέρει” ουσιαστικά απο φαγητό και δεν χρειάζεται κιόλας!
Στις κριτικές εστιατορίων όλοι προσπαθούν να εμβαθύνουν στο όποιο υποτιθέμενο βαθυστόχαστο νόημα έχουν τα πιάτα ή οι γαρνιτούρες, το αν επαναλαμβάνεται ο σεφ σε σχέση με παλαιότερες δουλειές του, την γεύση, παρουσιάσεις και λοιπές ενδιαφέρουσες ως ψυχαγωγία μεν αλλά άσκοπες αναλύσεις δε.
Βάζω ένα πιάτο στο τραπέζι. Είτε μου αρέσει είτε όχι, είναι τόσο απλό!
Δεν με νοιάζει να “ξέρω” από φαγητό, ξέρω πολύ καλά όμως τι μου αρέσει και τι όχι.
Ότι μου αρέσει το τρώω, ότι όχι δεν το τρώω. Οι όποιες αναλύσεις είναι μόνο για να περνάει η ώρα.
το metal hammer ιουλιου αξιζει, γιατι στη διαφημιση-σελιδα της bowel of noise,δινεται η οριστικη απαντηση στο poll κωλακηδες vs βυζακηδες
καθομαι και χαζευω οποτε το πιανω στα χερια μου 8O
Tι εννοείς? :-k
Το ζητούμενο είναι (sic) πού τονίζεται το ‘οποτε’.
όποτε!! :roll:
Το σώσες τώρα ! :lol:
ειναι αυτονοητο οτι μιλαμε για το περιοδικο
Δειτε τη σελιδα και θα το πιανετε συχνα και εσεις :lol::lol::lol:
To ένα δεν αποκλείει το άλλο πάντως. :naughty:
[SPOILER]ΟΚ σταματάω. :p[/SPOILER]
…
…όπως και νάχει καλό αυτό το τεύχος, με ωραίες αναμνήσεις από συναυλίες πού’χουν γίνει στη χώρα μας:):!:
Ωραιότατο αφιέρωμα για τα αξέχαστα λάιβ. Επίσης τρομερή συνέντευξη με Mountain King, έχωσα Gutter Ballet και Hall μετά από χρόνια…
…τώρα κάνω την ομορφότερη διαδικασία που λέει και ο Χάκος, και ξεφυλλίζω το Metal Hammer Αυγούστου…έχει αφιέρωμα με όλους αυτούς που φύγαναπό κοντά μας, και τις αρχικές ειδήσεις, και ριβιούς από συναυλίες…οι τελευταίες σελίδες του αφιερώματος θα συζητηθούν:):!:
Άρθρο για Oliva έχει? Αυτό πες μου μόνο, τίποτα άλλο.
Λωλ, εσύ τι λες, υπάρχει μία στο δισεκατομμύριο να μην έχει;
Το θέμα είναι μέχρι πού το φτάνει το θέμα; Πχ έχει μέσα κανάν Άσιμο/Σιδηρόπουλο; Χέντριξ θέλω να πιστεύω πως ναι.
Άσιμο/Σιδηρόπουλο στο Χάμμερ;
Σιγά μην έχει και Μάικλ Τζάκσον ή Φρανκ Σινάτρα.
Εντάξει, δεν είπα τζεφ μπακλη :Ρ
Πιο πιθανό θα ήταν να δεις αυτόν!
Εκεί τους μισούν ρε, Άσιμο, Σιδηρόπουλο κτλ.
Α είναι θέμα μίσους. Δεν ήξευρα.
…αυτό μας έλειπε, να μην τον είχαν
:):!: