…όχι,εγώ δεν επιλέγω, τα παίρνω όλα:p :!:
Δεν ανέφερα αρχικά πιο από τα δύο είναι εντυπωσιακό για μένα αν και είναι αυταπόδεικτο από τα συμφραζόμενα ότι εννοώ το εξώφυλλο με τους Suicidal Angels.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
To λιγότερο παράξενες οι επιλογές στα καλύτερα των In Flames (στο sigh of the hammer be my guide) και ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι άφησαν απ’έξω το whoracle :!:
Επίσης ο κήπος του προφήτη μήπως έχει πέσει ελαφρά μετά την μικρή αποχή που υπήρξε η μου φαίνεται;
To sigh of the hammer be my guide το έγραψε ο Σακελλαρίου οπότε δεν είχα ελπίδες να διαβάσω κάτι φυσιολογικό. Για τον κήπο του προφήτη είναι αλήθεια, ελπίζω σε ανάκαμψη όταν με το καλό δέσει η ομάδα.
Η στιγμή του τεύχους όμως ήταν μία:
.-
Ρε, τον Κήπο του Προφήτη το σκιτσάρει άλλος πλέον, ξενέρα. Ο Blacksmith μόνο σενάριο, λέει.
Γι’αυτό λέω μέχρι να δέσει η ομάδα. Το σκίτσο μια χαρά είναι, το πρόβλημα είναι στο σενάριο, τα 2 (καινούρια) επεισόδια ήταν επιεικώς μέτρια εκτός από 2-3 διάσπαρτες στιγμές γέλιου. Και δεν είδαμε και Δαίμονα. Για λόγους υγείας έγινε πάντως η αλλαγή
Για πείτε τι λέει για In Flames στο περίπου;
[U]All time classics [/U]
Clayman, Soundtrack to your escape
Eιδικά το δεύτερο εδώ μου φαίνεται παλαβή επιλογή. Ούτε για τα 5 καλύτερα δεν είναι το συγκεκριμένο
[U]Recommended[/U]
Colony, Reroute to remain, Come Clarity
Εδώ έπεσα κάτω με reroute. Το Come Clarity προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
Στα avoid πάει στα παλιά που οκ υπάρχει λογική μιας και είναι πολύ διαφορετικά και ο μέσος φαν δεν θα τα γουστάρει και τόσο. Αλλά το whoracle έξω!! ακόμα δεν το χωράει ο νους πως κάποιος που ακούει In Flames δεν προσκυνάει κανονικά το συγκεκριμένο. Για μένα και το The Jester Race είναι για 5αδα αλλά οκ.
το Soundtrack είναι δισκαρος.-
Το Soundtrack to your escape είναι ο δίσκος που έχει τον χειρότερο ήχο τυμπάνων ever. Ακόμα και από το St. Anger, η πατέντα δεν ήταν του Ulrich. Και προσωπικά αν και θεωρώ ότι έχει μέσα κομματάρες, δε μπορώ να τον ακούσω με τίποτα γιατί τον θεωρώ άθλιο παραγωγικά.
Το soundtrack έχω να το ακούσω από τότε που το είχα αγοράσει σχεδόν. Παραγωγή δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου είχε φανεί τόσο τραγική αλλά αυτό που θυμάμαι είναι 2-3 ωραία κομμάτια και μετά το χάος. Γενικά από το reroute και μετά οι In Flames για μένα απλά ψάχνονταν βγάζοντας μάλλον άνισα άλμπουμ αν και όχι άσχημα. Το Come Clarity είναι ίσως το μοναδικό που μπορώ να ακούσω από την αρχή ως το τέλος χωρίς να το βαρεθώ.
Αυτό. Kαι σε μένα αρέσει πολύ το soundtrack, αλλά ούτε μεθυσμένος δε θα το έβαζα στα 2 καλύτερά τους. Και μιλάω εγώ που θεωρώ καλύτερο τραγούδι τους τα τελευταία 10 χρόνια το metaphor.
Αλλά είπα, Σακελλαρίου. Τουλάχιστον βέβαια έγραψε σωστά τίτλους τραγουδιών και δίσκων, ο άλλος που είχε κάνει το ανάλογο για τους Savatage μπέρδευε τις ονομασίες
Κι εγώ το Soundtrack δεν το ειχα σε τόσο μεγάλη εκτίμηση, το έπιασα όμως ξανα τα τελευταία 2 χρόνια και το γουστάρω πολύ. Αλλά γουστάρω και το τελευταίο τους πάρα πολύ απότε είμαι φανμπους με λίγα λόγια.
Όσο για τα δυο καλύτερα τους θα έβαζα τα Colony και Clayman.
Προσωπικά θεωρώ το Colony αξεπέραστο και πολλά χιλιόμετρα μπροστά από τον δεύτερο. Μετά ίσως να έβαζα το Come Clarity, ενώ και το Sense of Purpose τον έχω για πολύ μεγάλο δίσκο. Γενικά είναι από τις μπαντες που έχουν βγάλει αξιολογότατες κυκλοφορίες και με μια σχετική διαφορετικότητα μεταξύ τους, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο ποιος ειναι ο καλύτερός τους… Και οι πρώτοι δίσκοι τους δισκάρες είναι…
Και βγάζουν και καινούριο φέτος οπότε περιμένουμε κάτι καλό και διαφορετικό ίσως…
Για τους Suicidal Angels λες; Το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε ήδη!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Χαχαχαχαχαχαχαχα
:lol::lol:
…γαμάτη η συνέντευξη Coroner:):!:
Και των Behemoth ήταν ωραία αν και ο Nergal την έστειλε την Βασιλείου στην αρχή όταν της είπε ότι δεν κατάλαβε την ερώτησή της!:lol: Α ρε Μαράκι τι τραβάς!