Metal Hammer vs RockHard

κατσε. ενα ενα… :stuck_out_tongue:

…καλές εντυπώσεις απ’το ανανεωμένο Metal Hammer…καλό και το cd:):!:

Μου άρεσε η διακριτική ανανέωση, κάποια τμήματα έχουν πλέον ποιο πρακτική διαρρύθμιση. Το cd είναι μια αηδία και πήγε σύντομα στο κάλαθο των αχρήστων, τζάμπα το παραπανίσιο ευρώ!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Όσοι το πήρατε είναι εύκολο να μας πείτε ονόματα και tracklist.Μόνο την διασκευή των Firewind άκουσα μέχρι στιγμής,αλλά μου άρεσε.

Firewind - through the never, Nightrage - hollier than thou, Jaded Star - my friend of misery, Chronosphere - battery, Bio-Cancer - dyers eye, Beyond Perception - wherever i may room, Furor - fuel, Fadom - creeping death, Domination- damage inc, Parthian Shot - disposable heroes, Psycho Choke - one, Demolition Train - leper mesiah, Prejudice Reborn - phantom lord.

*Μην κοιτας ορθογραφικα

κανένα tribute στους Manowar θα γίνει να καλέσουν και μας? :roll:

13 καλές δεύτερες εκτελέσεις (αν εξαιρέσεις κάτι φάλτσα στις κιθάρες στην εισαγωγή του Battery, όλα τα τραγούδια δεν είχαν κάποιο θέμα) και μια φανταστική διασκευάρα-oρισμός “το κάνω δικό μου” των Psycho Choke στο Οne που πρέπει να την ακούσουν όλοι, και προπάντων οι ίδιοι οι Metallica.

Edit: ακούμε εδώ το One

Ανανεωσαν και το site τους… Ειναι η ιδεα μου,ή οντως δεν εχει πια forum(και τα σχολια θα δημοσιευονται μεσω fb);

…με μία πρόχειρη ακρόαση, μια χαρά μου ακούστηκε:):!:

Μια χαρά το Cdάκι. Μετά από Maiden και Sabbath τώρα έχουμε και Metallica. Αναμένουμε Manowar, Priest, και φυσικά Motorhead.

Επαναφέροντας ένα παλιό θέμα, στο χαμερ του Δεκέμβρη έχει μπει η κριτική για το νέο των Ανώριμων.

Νομιζω ότι το 6αρακι ήταν αρκετά σκληρό. Έχουμε δει 8αρια σε αλλα κι αλλα με παραγωγές υπογειου και αισθητική 12χρονου μεταλλά.

Το κείμενο είναι αυτό που κρατάω έχοντας ακουσει το αλμπουμ και συμφωνώ σε μερικές παρατηρήσεις για τις συνθέσεις. Αλλά όχι κι έξι δε πάσα μου Τσούνταρε.

άκουσα το cd
οι διασκευές είναι όλες αξιοπρεπείς αλλά αυτή των Psycho Choke όντως είναι μερικά επίπεδα πάνω. διασκευή με την πραγματική έννοια της λέξης

διάβασα και την κριτική στο ανοριμόσιντο
προσωπικά προσπαθώντας όσο μπορώ να αποστασιοποιηθώ από την κυκλοφορία, μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να πάρει ένα 6. όπως θα μπορούσα να καταλάβω και ένα 9αρι αν το έβλεπα κάπου. γιά 5 και γιά 10 δεν είναι πάντως :stuck_out_tongue:
παίζει μεγάλο ρόλο το πως αντιλαμβάνεται τη φάση ο εκάστοτε reviewer

Επικός Shermann στη συνέντευξη για το “Melissa”.

…λίγο με χάλασε στο σημείο που λέει ότι δεν τον πολύ έννοιαζε το περιεχόμενο των στίχων του King και ότι τον απασχολούσε μόνο η μουσική που έγραφε…καλά έκανε και έγραφε με μανία τηναπίστευτη μουσική του, απλά με ξένισε λίγο αυτό με τους στίχους:):!:

Ωραίο το νέο τεύχος και εντυπωσιακά εξώφυλλα, Suicidal Angels μπροστά και Iced Earth (τι άλλο θα βάζανε ενόψει και της συναυλίας;) πίσω!

… το Χόρορ έχει αυτό τον μήνα πολύ ωραίες συνεντεύξεις:):!:

δεν εχει καν νοημα να το κοροιδεψεις πλεον…

Όντως, πάιζει και τα περισσότερα εξώφυλλα του Hammer να είναι με τους Iced Earth! [-XΟκ, το περιοδικό το βλέπει καθαρά εμπορικά, αφού είναι δημοφιλείς στην Ελλάδα και τώρα μάλιστα κυκλοφορούν και νέο άλμπουμ συν ότι έρχονται για συναυλίες σιγά μη τους άφηναν στην απέξω! Τουλάχιστον αυτή την φορά βρίσκονται στο οπισθόφυλλο, είναι μια πρόοδος και αυτή!:stuck_out_tongue:

…είπε ο γιούζερ που χαρακτήρισε “εντυπωσιακό” το Iced Earth εξώφυλλο. :):!:

Όταν αγοράζετε Metal Hammer (αν αγοράζετε) το αγοράζετε επειδή σας αρέσει το εξώφυλλο?

Θέλω να πιστεύω όχι.