με τίποτα, η καλύτερή τους έβερ ήταν μια συγκλονιστική κωλάρα, ασπρόμαυρη πικ, δε θυμάμαι τεύχος τώρα, θα την ποστάρω όταν τη βρω
…και ο Κήπος Του Προφήτη είναι απολαυστικός σαυτό το τεύχος…για την ακρίβεια, στα τελέυταία δυο τεύχη, τα σπάει:):!:
Γενικά τούμπανο αυτό το τεύχος από θεματολογία. Ωραίο και το αφιέρωμα στα δισκάδικα με αφορμή την Record store day που καλό είναι να τη στηρίξουμε.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
…τούμπανο όντως το τεύχος…για το r.s.d. εγώ θά’μαι Σέρρες, που έχει δυο-τρία δισκάδικα, που μάλλον δεν θα κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο…στη Θεσσαλονίκη τα δισκάδικα του αφιαιρώματος, είπαν ότι δεν έχουν ετοιμάσει κάτι…παίζει να κάνω όμως μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη, να δω τι παίζει:):!:
Καλά, σε ένα από αυτά στην σχετική ερώτηση ο τύπος απάντησε ότι δεν έχει ετοιμάσει κάτι! Υποτίθεται ότι αυτή ήταν και μια ευκαιρία διαφήμισης του καταστήματος!
Πάντως κάποιοι μου φάνηκε σα να απαντούσαν με βαρεμάρα. :?
Στην ερώτηση πέρι δισκογραφικών πάντως, η ποιο γελοία απάντηση αν και αναμενόμενο ήταν του No remorse! Ακόμα γελάω!:lol:
…και μετά τους φταίε το youtube:lol: :!:
δεκαράκι το dead congregation
^
ο:Ο
…και 9άκι οι Battleroar…θα τακούσουμε και θα δούμε το κατά πόσο πλησιάζουν αυτές τις βαθμολογίες…και κυρίως τα κείμενα που γράφουν οι συντάχτες:):!:
Το Battleroar δεν “πλησιάζει” απλώς αυτή τη βαθμολογία. Βάζει υποψηφιότητα για δίσκος της χρονιάς.-
Καλά, στο χώρο του δεν το συζητάμε. Αν βγει οτιδήποτε που να συγκρίνεται έστω μαζί του, θα μιλάμε για χρυσή χρονιά για το epic/power.
εντιτ
Και όλα αυτά με τον Γερμανό κατσαπλιά στο μικρόφωνο ε!
10 ? Γουατ δε φακ !
Καιρός ν’ αρχίσουν τα θαψίματα λοιπόν :!:
Δεν έχω γνώμη για battleroar, αλλα ναι ρε φιλε , Γερμανός κατσαπλιας !!!
Αν θυμαμαι καλα εχεις ακουσει καποιο μερος του δισκου.
Εννοειται οτι γουσταρω με τα χιλια το 10αρι που βαλανε στο δισκο.
Απλα μου κανει τρομερη εντυπωση.Οι DC παιζουν αρκετα αντισυμβατικη μουσικη και δεν
ειναι και τοσο φιλικη στα μη μυημενα αυτια.
Το ντεμπουτο ναι, ειναι αρκετα αντισυμβατικο. Εγω δηλαδη, παρολο που με επιανε δεος μπροστα στον ηχο, οταν εμπαιναν αυτα τα χαοτικα ριφφ και γινοταν της πουτανας δε καταλαβαινα τιποτα. Οπως και με το καινουριο Teitanblood (οχι οτι εχω ακουσει τα παλια :lol: απλα το εβαλα για να δω προς τι ο ντορος), ακουω ενα “θορυβο” με την πολυ ευροια εννοια, απο τον οποιο δε μπορω να διακρινω κατι που να με κρατησει. Ισως να φταιει που δεν ειμαι φαν της σχολης Suffocation με τα παρανοικα ριφφ και προτιμω το ντεθακι μου πιο στακατο, σουηδικο και ανοθευτο (που λεει και η υπογραφη σου). Για αυτο εχω παθει κοκομπλοκο με το Promulgation, ειναι αρκετα πιο προσβασιμο και κολλητικο και μαλλον για αυτο τσιμπησε το 10αρι
Δεν ειναι τοσο παρανοικα τα ριφ των Suffo ρε μαν.Τους εχεις παρεξηγησει.Οι αλλοι σε
-ation ειναι τετοιοι.Aπλα ειναι απο τις πρωτες μπαντες (η πρωτη κατα πολλους) που παιξανε
brutal death metal.Μπουκωμενο ηχο εχουν,βαρυ και ασηκωτο ναι.Δεν βρισκω την παρανοια
των Immolation πχ σε τραγουδια των Suffo.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4pIVIeQnfo Εγω αυτο το λεω DEATH METAL!
Απλα οι Σουηδοι που λες οτι σ’αρεσουν ειναι πιο πανκηδες,πιο mid-tempo στο death metal
τους σε σχεση με τους καφρους την Αμερικα.
Οσον αφορα το 10αρι θελω βιντεο αντιδρασεων απο μεταλχαμμερ ακροατες οταν ακουσουν
τον δισκο και νομιζουν οτι θα ακουσουν Arch Enemy.Μια καμερα καποιος !
Δεν υπονόησα ότι είχες σκοπό θάψεις εσύ (ειδικά εσύ!) το νέο DC, αλλά αμφιβάλλεις ότι σιγά-σιγά θ’ αρχίσουν να ξεπετάγονται παρόμοια σχόλια; Εκτός αν επιτέλους το κοινό έγινε ώριμο αρκετά ώστε να ξεφύγει από τη μίζερη και ισοπεδωτική λογική “α, για να αποθεώνονται από το χάμερ θα έχει πέσει προμόσιον, κοπρεμί, τους στάξανε φράγκα, ΟΛΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΛΕΜΕ!”. Μακάρι.
Ακούω τον δίσκο εδώ και κάποιο διάστημα και τα παλικάρια έχουν ξεφύγει, το δεκάρι (παρά τη δεδομένη αντιπάθειά μου για βαθμούς σε μουσικά έργα) αξίζει με τα χίλια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει 100% (και απορώ με όσους το κατέβασαν και μέσα σε μια ώρα αποφάσισαν ότι… ΓΑΜΑΕΙ), αλλά μέσα γίνεται της πουτάνας, πάνω που συνηθίζεις το μπλαστμπητ σου πετάνε 5 γαμάτα διεστραμμένα leads στη σειρά και πάνω που συνηθίζεις (αλλού) το doom σκάει το τσουνάμι.
Και πάρα πολύ ωραίοι στίχοι γι’ αυτό αξίζει να πάρετε τουλάχιστον το cd.
Καλά εδώ δεν έχουν πάρει δεκάρι άλλα κι άλλα που άξιζαν και ξαφνικά το πήραν οι DC, δεν πάμε καλά μου φαίνεται!
Όσο για το Battleroar έχει ωραίες ποιοτικές συνθέσεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα υστερεί και φταίει κυρίως ο τύπος που τραγουδάει. Άχρωμη και άψυχη η ερμηνεία του στα κομμάτια. Εννιάρι για μένα με τίποτα. Και ψηνόμουνα να το πάρω αλλά ευτυχώς το άκουσα πρώτα και τη γλύτωσα.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
:’’’)
Πέστα / γράψτα, πήξαμε στην κακογουστιά