Metal Hammer vs RockHard

Πρωτο-πρωτο στην κεντρικη!

5 Likes

ορίστε και have fun

Α, με πρόλαβε ο Παντελής

2 Likes

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς συνέβη με την ανάρτηση που αναφέρει το τρέχον τεύχος του Hammer, εναντίον της οποίας θα στραφεί νομικά;

Eξ αρχής να πω ότι δεν έχω ιδεά.
Που το λέει?

Στο τέλος των νέων του μήνα (σελ. 18). Έχει μία παράγραφο υπό τον τίτλο “Ξεπεράστηκαν τα όρια”.

Ναι το ειδα κ εγω χθες. Μαλλον καποιοι θα εγραψαν σε site κανα κραξιμο γιαυτους.
Πρωτη φορα παντως γινεται

Δεν το διάβασα ακόμα, αλλά μπορώ να υποθέσω ότι θα αναφέρεται σ’ ένα post που έγινε στο κουτσομπολίστικο section του Indymedia.

1 Like

Nαι εκει αναφερεται. Κατεβηκε απο το indymedia απ ο,τι ειδα

E πείτε μας και τι έλεγε

Αν θέλει ο cynic, εγώ κουτσομπολιά δεν αναπαράγω.

1 Like

Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ (και η “προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα” )

Iced Earth, τερηδονα και μεγαλοδημοσιογραφοι δεν πανε μαζι :stuck_out_tongue:

Ααα μάλιστα.

Γιατι δεν στελνετε λινκ, φοβαστε μην σας κανει μηνυση ο χακος;

https://athens.indymedia.org/post/1609526/

Αυτο βρηκα. (edit: Την πρωτη φορα το ανοιξε τωρα που ξανακανω κλικ δεν ανοιγει καν, περιεργο. Εν ολιγοις κατηγορουν τον Περβανιδη για προωθηση του σαφερ γενικοτερα τα τελευταια χρονια και για ξεπλυμα του. Και για ξεπλυμα των exarsis και του εξωφυλλου του new war order)

Μετα τα συμβαντα στο καπιτωλιο η επισημη σταση του Χαμερ παντως ηταν ενα ωραιο (μετριοπαθες και ψυχραιμο) κραξιμο και σε καμια περιπτωση υποστηριξη του παπαρα του Σαφερ.

Για τον Περβανιδη συγκεκριμενα δεν θυμαμαι ποτε να αναφερεται σε πολιτικη, ποσο μαλλον να κανει προπαγανδα. Μπορει και να εχω χασει κατι βεβαια, ουτε φανατικος ιδιαιτερα ειμαι του χαμερ, ουτε tv war βλεπω

1 Like

thanks

δεν ανοιγει ουτε σε εμενα

???

Γι αυτο το εξωφυλλο ειχαν κατηγορηθει για αντισημιτισμο.

Περισσοτερα για το θεμα εδω

Αν κρινουμε αυστηρα και μονο απο το εξωφυλλο, οντως βγαζει κατι τετοιο. Και το κομματι που αναφερουν προσωπικα δεν με πειθει πως αναφερεται στην ανοδο της ακροδεξιας, περισσοτερο κραξιμο στα διαπλεκομενα με την εξουσια media ειναι. Νομιζω καποιος βεβαια για να εχει πληρη αποψη πρεπει να διαβασει το full set των στιχων για να καταλαβει αν το εξωφυλλο ειναι αντισημιτικο ή μια ατυχης χρηση ραβινου και το μηνυμα ειναι κατα ολων των θρησκειων και οχι της συγκεκριμενης θρησκειας και λαου.

Και το indymedia ελεγε πως ο Περβανιδης τους υποστηριξε. Who knows. Και το Invader παντως τους στηριζει ξεκαθαρα.

Λογικό και επόμενο να τυγχάνουν υποστήριξης από το Hammer γενικότερα, από τη στιγμή που ο τραγουδιστής τους είναι και συντάκτης του περιοδικού!

Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, και αξιόλογοι είναι στο είδος τους, αλλά και οι κατηγορίες δεν θεωρώ ότι ευσταθούν. 'Να ‘χαμε να λέγαμε’ η φάση.

1 Like

Να πω κι εγώ τη μ@λακία μου: μου φαίνεται χαμένη ευκαιρία ένα μεγάλο ποσοστό thrash μπαντών να αντιγράφει το στυλ του Ed Repka, όχι μόνο σχεδιαστικά, αλλά και σημασιολογικά. Δηλαδή, συγκροτήματα εκτός των ΗΠΑ να φαίνονται ως Αμερικάνικα, επειδή χρησιμοποιούν μια κόπια της κόπιας από εικονογραφία και σύμβολα. Καταντάει παρωχημένο και βλάπτει και το είδος.

Edit: και ναι, προφανώς ο εύκολος αντίλογος είναι ότι πρόκειται για ένα είδος που άνθισε στις ΗΠΑ, και είναι λογικό κι επόμενο να διατηρεί κάποια χαρακτηριστικά του. Καταλαβαίνετε πώς το λέω, όμως, ε;

3 Likes

Ξαναλέω, ότι το αρχικό άρθρο θα το βρείτε αν γκουγκλάρετε “μέταλ χάμμερ ιντυμήντια”. Αν πατήσετε το άρθρο δε θα ανοίξει, μόνο αν ανοίξετε την προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα (από το βελάκι).

Λογικά κινούνται νομικά για αυτό που γράφτηκε για τον Χρονόπουλο στο υστερόγραφο και όχι γιατί ξεπλένουν τους Iced Earth/Exarsis και ζητούσαν προσκλήσεις για mgla.

Παλιά απειλούσε με μηνύσεις ο μπομπ βάγκνερ κατσιόνις επειδή κάποιοι έγραφαν σχόλια για την γκόμενά του τη μηλιαράκη που έγραφε στο χάμμερ και ο βασίλης χαζαρόπουλος για κάτι μπινελίκια για τους γκοστ.