αν θελετε να ξερετε το total guitar με τις μεγαλυτερες πωλησεις στην ευρωπη τον εχει ως εναν απο τους καλυτερους.Δηλαδη μην δουμε εναν απο μας να διαπρεπει εξω αμεσως να τον φαμε.Λες και χρειαζεται το χαμμερ για να καταλαβουμε οτι ειναι και γ@μω τους κιθαριστες.
metal hammer αν κ την εχουν δει καπως
:lol:
το στανταρ “καλή γυναίκα μουσικός” ήταν η Lita Ford, έπαιζε πάντα!
Εγώ θυμάμαι ότι όταν είχε βγεί το Burn My Eyes είχε κάνει αρκετά μεγάλο πάταγο. αυτό που δεν μπορώ να θυμηθώ είναι αν το είχε σπρώξει το χάμμερ. Πολύ πιθανό ναι.
ΕΠίσης θυμάμαι αφιερώμα στο χάμμερ με τίτλο “Thrash Is Dead” κάπου στο 93 - 94, λίγο μετά δλδ την κυκλοφορία δίσκων όπως το Renewal και Chaos AD από τους κολοσσούς. Και θυμάμαι ότι δίπλα σε αυτά είχε και τους Faith No More σαν υπαίτιους.
Και για να μην είμαστε άδικοι, το χάμμερ είχε φιλοξενήσει αρκετά στις σελίδες του τους Soundgarden (συνεντεύξεις κλπ), παρ’όλα αυτά!
Όσο για το Ποπ κ Ροκ, έχωνε πολύ καλά αφιερώματα αλλά και συλλογές (Lazy Dog Records, Ano Kato Records κλπ).
Άσχετο, αλλά κάτι που πρόσεξα και με χάλασε στο Hammer είναι οι πολλές διαφημίσεις που πλέον βάζει. Μάλιστα στα 2 τελευταία τεύχη σπρώχνουν πολύ (και λογικό είναι) ένα κατάστημα που πρέπει να έχουν φτιάξει. ‘Νταξ’, βγάζεις λεφτά από το μαγαζάκι, αλλά βαριέμαι να το βλέπω πάνω από μία φορά σε κάθε τεύχος.
κανενα…
αkoμη και το Classic Rock πλεον εχει καταφανεστατα χουγια…
ΚΑΝΕΝΑ- ειδικά αυτό το Hammer, γράφει με έναν τρόπο που νομίζεις ότι αυτοί στους οποίους αναφέρεται είναι Θεοί από το υπερπέραν που ήρθαν να φωτίσουν εμάς τους ταπεινούς. Έλεος…
Εδώ και 1μιση χρόνο ενημερώνομαι βασικά απο το Rocking.gr - που και που να πάρω κανένα Classic Rock αν έχει κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Hammer. Άρχισα να το διαβάζω από το '95 με εξώφυλλο King Diamond και δώρο κονκάρδα Iron Maiden! Μιλάμε για επικά χρόνια. Δυστυχώς δεν το έχω πια αυτό το τεύχος, έχω όμως τα επόμενα με εξώφυλλο Paradise Lost(είχαν βγάλει το Draconian Times) και το επόμενο τεύχος που είχε δημοψήφισμα με τα 100 καλυτερα metal albums…μέσα από αυτό το δημοψήφισμα έμαθα πολλούς δίσκους που δεν μπορούσα να μάθω αν δεν υπήρχε το Hammer. Tα τελευταία χρόνια δεν το αγοράζω καθώς το Internet μου καλύπτει απόλυτα την ανάγκη για ενημέρωση.
Στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, θά’χει και μπλουζάκι AC\DC:!:
καλα το πηρα και ειχε αφιερωμα ακεντεκε.το μονο που με χαλασε ηταν οι βαθμολογιες του περιοδικου στους δισκους.βαζει στο for those…8 στο let there be rock,to ιδιο οπως και στο high voltage,ενω στα dirty deeds,razors edge 7.
και κρατηθειτε στο μαυρο παγο 8
Από που το πήρες το Hammer ? Εγώ πήγα σε 4 μαγαζιά εδώ και δεν το χε φέρει κανένας.
Τι μπλούζα είχε ? AC/DC ?
ναι.το μονο που με χαλαει ειναι κατω στην μπλουζα αυτο το μεταλ εντ χεβι μεταλ χαμμερ
το βρηκα πρωι πρωι στον ψιλικατζη της γειτονιας μου
Το συγκεκριμμένο περιοδικό από το 1990 μέχρι το 2000 (περίοδο που έπαιρνα όλα τα τεύχη του) έχει βαθμολογήσει με 8 και πάνω, εκατοντάδες δίσκους. Προφανώς όλοι αυτοί είναι ισάξιοι ή καλύτεροι από το let there be rock. Νομίζω τα σχόλια είναι περιττά!!! #-o#-o#-o#-o#-o
μα καλα ειναι δυνατον το μλακ αις καλυτερο απο το τιτανοτεραστιο ντερτι…?η το for those… ισαξιο με το λετ there be rock?
Ποιός είναι ο συντάκτης;
καποιος χαρης καραολιδης
Κρίμα. Παλιά ήταν σοβαρός.
ενταξει βεβαια ειναι και υποκειμενικο.κατα τα αλλα πολυ ωραιο το αφιερωμα.
γενικως σε ολα τα περιοδικα τι τους θελουν τους βαθμους?
ελα σιγα με το ρειζορς εντζ. εχει και αυτο το θαντερ θαντερ θαντερκατς που ειναι το πιο σουπα κομματι σε ολα τα ροκαδικα στην Ελλαδα. ειπαμε το καλυτερο δισκακι που εβγαλαν μετα το μπακ ιν μπλακ ειναι το στιφ απερ λιπ.
τωρα αυτο το λες σοβαρα?
πιστευεις δηλαδη οτι οι βαθμολογιες πρεπει να μπαινουν συγκρινομενοι με κλασσικους δισκους??
Δηλαδή εσύ αυτό το λες σοβαρά; Άλλη βαθμολογία θα μπαίνει όταν μιλάς για παλιούς δίσκους και άλλη για νέους; Στο Black Ice ο Καραολίδης έβαλε 10 τον Σεπτέμβρη και 8 τώρα; Δε νομίζω. Γενικά η βαθμολογία είναι μαλακία αλλά όταν την βάζεις πρέπει να έχει νόημα. Δεν μπορείς να βάζεις 7 στο dirty deeds και 8 στo Black Ice τό πιασες;