Ποια στηλη ειχε ο Ροσσολάτος?Αλήθεια την τρελλή μορφή Ανδρεας Βενέρης την θυμάστε?(ο οποιος ηταν ανταποκριτης στις ΗΠΑ αν θυμαμαι καλα και εχει δει live που εμεις ονειρευομαστε…)
Πραγματικα αξεχαστη περσονα-προσωποποιηση του κομπλεξ.Eπισης ποιος ξεχνα τη σκατοφατσα του να τρομαζει μερα μεσημερι παιδακια και γονεις,με σποτακια στο Σταρ Τσανελ αν θυμαμαι καλα,τραγουδωντας κατι που ανετα θα μπαινε στον λακκο με τα κωλοδαχτυλα,με το και καλα crossover μεταλ των Νιπτω τας Χειρας.“Η οργη-ναι-ειναι το κλειδι”.Και τσιμπα τους διθυραμβους για τη μπαντουλα του στη φυλλαδα του(history repeating ε,να μη ξεχνιομαστε…) και δωσε θαψιμο σε αλλες μπαντες με στυλακι γαμαουα.Μια χαρα ειναι-ηταν στο Penthouse,να γραφει κριτικες για κωλους.Ασε τη μουσικη σε κανεναν που εχει ιδεα.
Για αυτο και υπαρχουν δισκοκριτικές metal δισκων στο Penthhouse…Mεχρι και Nile ειχε μπει…:lol:
Σας είχε θάψει μάλλον ε;
:lol::lol::lol::lol:
Μπααα,ειχαμε παρει πολυ καλες κριτικες στο Χαμερ,αλλα οκ,δεν εχει να λεει κατι,παλι την ιδια αποψη εχω για την παρτη του.
Αυτη η μορφη μου εκανε περσυ μαθημα στην ασοεε!!Και πηγα και τον ρωτησα και μου λεει ναι εγω ειμαι!:lol::lol:
Οντως πολυ respect τυπος και σαν καθηγητης!8)
Το νέο μου άβαταρ και η νέα μου υπογραφή είναι αρκετά για να προκαλέσουν ρίγη συγκίνισης σε αρκετούς σεσημασμένους παλαίουρες χρήστες! 8)
Βεληγκέκας. Υπάρχει μόδα στην μπαντόφλα!
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΦΟΡΕΒΑ ΡΕ!!!
Καλα εκτος απο τη στηλη “Χωρις Ελεος” που πραγματικα ελιωνα στο γελιο, θεικη ηταν και το Sub Terra του Γιωργου Φλωρακη. Μιλαμε για την επιτομη του Underground. Μεσα απο το Sub Terra, εμαθα τους Satyricon εποχης Shadowthrone ή τους Ulver εποχης Kveldsannger.
Aξεχαστα χρονια. Ηταν ρε παιδι μου τοτε το Χαμμερ αλλη φαση. Πιο αγνο.
Θυμαται κανεις στην αλληλογραφια την κοντρα μεταξυ δωδεκαθειστων και χριστιανων???:lol::lol::lol:
επικα γραμματα…
Αμαν! Τι λες τωρα ρε! Τοτε περιπου αρχισα να το αγοραζω! Αν και δε θυμαμαι μονο κυριως παγανιστες-χριστιανους…
Μιλαμε για επικες κοντρες. Τοτε υπηρχε στις ταξεις του μεταλ υπηρχε ιδεολογικη διαπαλη, οχι μαλακιες!
Για πείτε ρε παιδιά και σε μας που ήμασταν μικρά και δεν τα προλάβαμε…
Listening to: Diabolical Masquerade - Blackheim’s Forest Kept The Season Forever
via FoxyTunes
εγω παντως δεν ηξερα οτι υπηρξε το παρακατω περιοδικο…σημερα το εμαθα…μαλλον ενα τευχος εβγαλε…
Πλάκα κάνεις!!! :o :o :o
Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο!
Βέβαια εγώ δεν τον πολυπρόλαβα, την χρονιά που ξεκίνησε να διδάσκει εγώ πήρα πτυχίο…
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάνα Site που να ανεβάζει παλιά τεύχη αυτών των περιοδικών(και ξένων περιοδικών θα με ενδιέφερε)σε PDF μορφή?
και με βάση τη γκρίνια που’χει πέσει στο ανάλογο θρεντ για τα τοπ των αναγνωστών του ρόκιν για το 2008, θυμάστε ρε τα επικά δημοψηφίσματα του χάμμερ στα 90ς, όπου έβγαινε στους “καλύτερους μπασίστες για το 96” ο… Cliff Burton, και “καλύτερη γυναίκα μουσικός” ο… Jon Bon Jovi, ή στα “καλύτερα άλμπουμ του 95” τα… Number of the beast και Ride the lightning??? :lol::lol::lol::lol:
Βασικά πλάκα είχε τότε, γύρω στα μέσα των 90’s με τις cult κριτικές και όλα αυτά που λεγόντουσαν και έκραζαν τα ελληνικά έντυπα.
Ευτυχώς όμως που και τότε αν κάποιος ήθελε, μπορούσε να προμηθευτεί κάποιο ξένο έντυπο (terrorizer, kerrang πχ) και να ενημερωθεί για τα συγκροτήματα που δεν ήταν δυνατόν να προωθηθούν εδώ.
Kyuss, Neurosis, Machine Head, Fear Factory και γενικώς πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα εκείνη την εποχή, λίγο πριν την επιβολή των Iced Earth* ως του απόλυτου must.
Και μην ξεχνάτε ότι κάποτε το ποπ & ροκ ήταν φοβερό περιοδικό με καταπληκτικά αφιερώματα και εξώφυλλα Soundgarden κτλ!
*παρεπιπτόντως, μέχρι και το Something Wicked ήταν μπαντάρα έτσι κιαλλιώς.
entaksei twra…
to metal hammer eida sta periptera, akousa k to number of the beast k apo tote akouw metal…
einia tetoio thema…
omws pernw k to rock hard kathe mina, gia kapoies gnwmes panw sta album k kapoies stiles p m aresoune idiaitera…
distixws dn mporw na diale3w :P…#-o#-o#-o#-o#-o
μπορείς όμως να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί τα greeklish απαγορεύονται…
ρε γαμωτο!
ελεος με τον gus g και την προπαγανδα του hammer…
δηλαδη εχει καταντησει αηδια πια… ειπαμε πολυ καλος ειναι ο τυπας…αλλα οχι και ετσι οπως τον παρουσιαζει αυτο το εντυπο…
επεσε στα χερια μου το τευχος φευρουαριου μετα απο πααααρα πολυ καιρο που ειχα να διαβασω χαμμα…
και βλεπω στ δημοψηφισμα καλυτερο κιθαριστα τον γκας…ε ειναι λογικο να ψηφιστηκε πρωτος μετα απο τετοια προοθηση των firewind καθε μηνα…θελω να πω οτι οκ κανουν που καλη προσπαθεια μπραβο τους και ετσι…αλλα οκ ειναι μια μεσου επιπεδου παουερ μπαντα…για αναλογου βενηλικους μπαντες γιατι δεν ψηφιζονται ποτε πρωτοι τα μελη τους σε τετοιες ψηφοφοριες…
Αυτ.ο το δημοψήφισμα είναι των αναγνωστών:!:
Δεν λες πάλι καλά που δεν βγήκε ο Smith των Iron Maiden που δεν ήχαν δίσκογραφική παρουσία το 2008:-k:!:
ναι ρε φιλος…προφανως…λεω οτι με τοσο προπαγανδα λογικο ειναι να βλεπουμε τετοια μαργαριταρια οιπως ο γκας καλυτερος κιθαριστας…αφου λενε οι αυθεντιες του χαμμα οτι ο γκας γαμει και δερνει τον ψηφιζει ο κοζμος…