Metal Hammer vs RockHard

Μεγαλεια!!!

Μνημη ελεφαντα. Το γραμμα ηταν σε στυλ “και στις πυλες του παραδεισου θα ακουγεται το Ηarmony Corruption”…

H ανταλλαγη κασετων επαιζε στην ελλαδα. Καμια σχεση ομως με το tape-trading του εξωτερικου οντως

Τον τεράστιο “Nick the Dick” τον θυμάστε ρε;

:lol::lol3: θεουλας μεγαλος! Ευγε Γρακχο!

Αν την παλεψω καποια στιγμη θα σκαναρω ενα παλιο γραμμα μεταλ χαμερ που χε κανει παταγο, εφαμιλλο με του Νικ δε Ντικ…

:lol:Αυτός είχε πει πως τα είχε φτιάξει με μια τραβεστί?

Ολα τα λεφτά σ’ εκείνη την ιστορία δεν ήταν τόσο το γράμμα του Nick the Dick, όσο οι απαντήσεις που αν θυμάμαι καλά έρχονταν στο περιοδικό κοντά 3-4 μήνες. Αγαπημένη μου φάση ήταν όταν μια σκυλού ή κάτι τέτοιο είχε στείλει γράμμα και τα έχωνε στους άπλυτους μεταλλάδες που μιλάνε κι όλας, και στο τέλος έγραφε “πολλά φιλιά στην πιο γλυκιά φατσούλα του Πειραιά”. Οπότε στο επόμενο τεύχος της σκάει απάντηση από έναν υπερκάφρο που στο τέλος υπέγραψε ως “η πιο αξύριστη φατσούλα του Πειραιά”! :lol:

εντιτ: όχι τραβεστί ρε, με “μια κοπέλα που του άνοιξε τα μάτια και πλέον πήγαινε σε μέρη με ευχάριστη μουσική, χαμογελαστούς ανθρώπους, καθαρούς, με ωραία ρούχα”!!!

Αυτο το δισελιδο με τις επικουρες το εχω πετυχει και εγω.
Νικ δε ντικ ηταν θεουλης ετσι!

είχε βγει και “μαλάκς της χρονίας” κιόλας τότε!

ΡΙΣΠΕΚΤ στον Ήρωα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χα, ο Nick the dick ήταν κορυφαία μορφή, όντως, κάπου γύρω στο 2001- 2002 είχε εμφανιστεί, και όλοι το σκυλόβριζαν για κάμποσους μήνες.

Που τον θυμηθηκες αυτον ρε?:lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτος ειχε γραψει οταν το επαιρνα κι εγω.“Ο Σφακιανακης ειναι κορυφη” ελεγε εκει μεσα αν θυμαμαι καλα.
Α ρε σουργελα,πηγαινετε στου μπληντιν να σας χωσει κανα ΛεΠα τουλαχιστον.:lol::lol:

Το ότι ο Νικ Δε Ντικ είχε βγει “μαλάκας της χρονιάς” κλέβοντας την πρωτιά από τον Μπους δείχνει ποσο ΘΕΟΥΛΑΣ ήτανε… :lol::lol::lol::lol:

Α,και το καλυτερο απο τα Υ.Γ. που εφραψε αν θυμαστε

“Ευτυχως που ο Blackmore εφτιαξε τους Blackmore’s Night και ακουμε μουσικη”.:lol::lol::lol::lol::lol:

Εβγαλε η μυγα κωλο κι εχεσε το κοσμο ολο:p

Που τον θυμηθηκατε τον καραγκιοζη?:lol: Επισης αλλος ενας καπου το 98 που ειχε γραψει ενα γραμμα -αξιζει που εγινα μεταλλας?- και εγινε της πουταναρας μετά…:lol:

:lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow2:

Ωραια χρόνια ρε γαμωτο…:frowning:

Εγώ δε θα ξεχάσω τις φοβερές ατάκες του Πάνου Πιλάτου όταν έθαβε ελληνικά demo,
τύπου " φίλε παράτα τα και γίνε κομμωτής" και κάπου εκεί τελείωνε η κριτική ήταν όλα τα λεφτά :lol:

αυτο ητανε καταθεση ψυχης πραγματικα :!: βεβαια εκει κολλαγε το αφου σε χαλαει, τι το πινεις…

Γενικότερα, όταν έσκαγαν αυτά τα άθλια ντέμος και παρουσιάζονταν, έβγαινε τρελό γέλιο. Ο Αναστόπουλος (νομίζω) σε ένα τεύχος είχε πετύχει τρία τέτοια, τους είχε βάλει μηδέν, και στο 3ο είχε πει “νιώθω σαν κουλουρτζής στην Ομόνοια”!!! :lol::lol::lol::lol:

Εντιτ. Και επειδή το “Χωρίς Έλεος” στην πραγματικότητα ποτέ δεν έφυγε από κοντά μας…

[SIZE=“3”]Βεληγκέκας. Υπάρχει ΜΟΔΑ στην παντόφλα!!! [/SIZE]:smiley:

:lol::lol::bow2::bow2:

Εδώ μπορεί και να έχεις κάποιο δίκιο μιας και δεν τους έχω “κόψει” ακόμα όλους έναν πρός έναν για να δω τι ψάρια πιάνουν μιας και όπως είπα το διαβάζω ψιλοπεριστασιακά αλλά μέχρι τώρα κανένας δεν μου έχει γεμίσει το μάτι αρκετά ενώ από την άλλη(όσον αφορά το μουσικό μέρος κυρίως) θεωρώ Γιοβανίτη, Κισατζεκιάν, Καραολίδη, Κουρτογιάννη αρκετά εως πολύ καλούς γνώστες του αντικειμένου τους και αρκετοί από τους υπόλοιπους κατέχουν αρκετά και παλιότερα είχαν περάσει πάρα πολύ καλοί συντάκτες όπως ο Βενέρης. Από την άλλη στο Rock Hard δεν έχω ξεχωρίαει κάποιον ιδιαίτερα(ίσως λίγο ο Αλατάς). Όσον αφορά το 2ο σκέλος σε αυτό που είπες φαντάζομαι δεν εννοείς εμένα μιας και όσο και αν το προτιμώ για μουσικούς λόγους το Hammer, τόσο εμπαθής μαζί τους είμαι όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα και ενώ μου αρέσει να βλέπω τι άτομα είναι γενικότερα πέρα από το μουσικό τους γούστο, μου τη σπάει που τη βλέπουν μέντορες και δημαγωγοί τη ς μεταλλικής φυλής.

@Bleeding απόσο κατάλαβα πρέπει να ξεκινήσαμε να ακούμε metal και να διαβάζουμε Hammer τον ίδιο καιρό(μετά βέβαια το γύρισες ελαφρώς και ζητάς παντρολογήματα από τον Angmar:p:p). Μιας και μιλούσες για Cult μορφές στο παλιό Hammer μήπως θυμάσαι την Χάιπερ Καλτ αρχαία μορφή που ακούει στο όνομα Γιώργος Ροσολλάτος?

Ρε συ, το όνομα γαργαλάει ευαίσθητες χορδές στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τη δράση του… ρίχτα όλα!