Metal Hammer vs RockHard

Oποιος θυμαται κριτικη στο τελευταιο shadow gallery ας μας δωσει μια περιληψη:p…Η κατι 8αρια σε δισκους που μετα παντα θεωρουν ως κακους(majestic-gamma ray)…
Τον Ζαχαροπουλο τον παω για ορισμενα πραγματα που λεει και κυριως επειδη απο αυτον εμαθα σουηδιλες και τους Anekdoten…
Εχω καταληξει παντως οτι ο καλυτερος εκει μεσα ειναι ο Κισατζεκιαν…Κα ι πολλοι τον μισουν για τις συναυλιες και τα αυτογραφ απου εχει8)

Οσο για το δημοψηφισμα σημερα εκανα μια αποπειρα να το φτιαξω…Παντως λογικο εινα στις πρωτες θεσεις να περιεχει μεταλικα μειντεν(αν και πιστευω θα το ‘‘φτιαξουν ετσι’’ για να μη δημιουργηθει δυσφορια) αφου μιλαει για αλμπουμ που σε σημαδεψαν κλπ…

Ο Τάγκαλος αν δεν κάνω λάθος είναι μακαρίτης δυστηχώς. Το συντακτικό του ήταν φονικό.

Kι εγώ διαβάζω κάτι άσσους και διπλα΄, έχουν πολύ πλάκα(μάλλον διάβαζα). Ο Τάγκαλος είχε βάλει 4 το θυμάμαι κι εγώ, ήταν φανατικός οπαδός των Slayer και είχε βάλει στο Undisputted Attitude 10 #-o

Δεν το ήξερα για τον Τάγκαλο. RIP…

Ο Τάγκαλος ήταν ο τραγουδιστής των Sadistic Noise.
Πέθανε πριν 2-3 χρόνια περίπου… RIP

Oυπς,ούτε κ εγώ το ήξερα. Κρίμα.

το χω ήδη στείλει. Το Piece Of Mind πήγε πρώτο και τρίτο το Symbolic apo Death.

και όσα σιντι/συκγροτήματα δεν έβαλα εννοείται πως μπορεί να είναι πολύ γαμάτα και να μ’αρέσουν (από Πριστ π.χ. πολλά) , απλά έτυχε να ακούσω κάποια άλλα πιο πριν.

Γαμάει το Undisputted Attitude! Ντάξει όχι για 10 αλλά…

Για Τάγκαλο ούτε εγώ ήξερα.

Ο Καραολίδης μεγάλη μορφή (άσχετα με τους βαθμούς στους ACDC), παίζει να ήταν ο πρώτος που πήρε χαμπάρι τι παίζει με Slipknot (τους αποθέωσε).

Επίσης θυμάμαι 3 σε Rammstein για τον πρώτο δίσκο, δε θυμάμαι από ποιον.

Τον Σταματούκο να ειρωνεύεται Nine Inch Nails, White Zombie, Ministry που ήταν στη μόδα τότε ο ήχος αυτός, για να εξυμνήσει το μεγαλείο του νέου δίσκου των Sodom!

Και ο Γιοβανίτης όταν θάβει είναι επικός!

βασικα τις καλυτερες κριτικες θα τις διαβασεις απο αυτους που το κανουν σαν χομπι και οχι σαν επαγγελμα. και στην τελικη απο τη στιγμη που σημερα οι κριτικες ειναι λιγο πολυ αχρειαστες, αν ενα περιοδικο το μονο που εχει να προσφερει ειναι αυτο, κριτικες απο ατομα που απλα κατεχουν την μουσικη που ακουν και δεν διαθετει καμμια σοβαροτητα, τοτε δεν εχεις κινητρο να δωσεις τα 5-6 ευρω το μηνα.

metal hammer
γουσταρω πολυ τις στηλες και το ποσο ανθρωπινοι ειναι εκει μεσα.Λενε προσωπικες γνωμες και κανουν λαθη.Αυτο ειναι το πιο γαματο.

Πω ρε φιλε… φυσικα και τη θυμαμαι αφου μονο και μονο απο αυτα που εγραφε σε εκεινη την κριτικη, πηγα και αγορασα τον δισκο (room V)…!!

Δες εδω τι ελεγε το ατομο:

‘’ …συνθετουν υπερβατικη μουσικη ως εξωμητρια πλατωνικη συλληψη και ως Ανωτερη Τεχνη. Ειναι οι Χριστοι, οι Κεχρισμενοι. Τα κομματια τους ειναι εξιδανικευμενα ολοκληρωματα μεσα στα οποια αυλιζονται η Δυναμη, η Μελωδια και το Παθος σε απολυτες τιμες…’’

Ε λεω δεν μπορει ετσι οπως τα περιγραφει o τυπος, ο δισκος θα ειναι αριστουργημα…#-o
Δεν ξερω αν εσεις τον θεωρειτε αριστουργημα ή δισκαρα ή whatever (που μπορει και να ειναι δηλαδη, ειδικα για τους προγκρεσσιβαδες), αλλα εγω ζητημα να τον εχω βαλει να παιξει πανω απο δεκα φορες στα 4 χρονια που τον εχω. [-X

Οσο για το Majestic που του ειχε βαλει μια γυναικα στην κριτικη 8, συμφωνω μαζι της, ειναι παρα πολυ καλος δισκος και ειχα φαει μεγαλο κολλημα με τις τραγουδαρες του.
Μετα ο, κατα τ’αλλα συμπαθεστατος, Δ.Ζαχαροπουλος (οχι ο παπαρολογος, ο αλλος) ελεγε οτι το Land Of The Free #2, εκλεισε την παρενθεση των μετριων Majestic και No World Order…#-o
Ε οχι ρε μεγαλε, τα δυο αυτα ειναι δισκαρες και τουλαχιστον δυο επιπεδα πανω απο το Land #2

Αν και ψήφισα Hammer, στην εποχή του ίντερνετ το αγοράζω μόνο όταν έχω να ταξιδέψω ή να περιμένω πολλές ώρες σε αναμονή χωρίς να κάνω τίποτα (πρόσφατο παράδειγμα σε νοσοκομείο που ήμουν παρέα σε δικό μου άνθρωπο που έσπασε το χέρι του ήταν ο μόνος τρόπος να περνάνε οι ωρες). Αλλιώς μόνο ιντερνετ. Και πραγματικά δε βρίσκω λόγο κάποιος που έχει πρόσβαση στο ίντερνετ να αγοράζει σε μόνιμη βάση περιοδικό.

ειναι η χαρα στο να περνεις κατι ρε συ δεν γινετε μονο με internet
πληροφοριες τσουπ ιντερνετ
τραγουδια τσουπ download
δισκους τσουπ download
συναυλια ποιος πηγενει τωρα…τσουπ download
ε δεν γινετε δουλεια ετσι

αχαχαχαχαχ αυτην ακριβως την κριτικη ειχα στο μυαλο οταν εγραφα το προηγουμενο ποστ.

η 2η πιο επικη ηταν του Αγορου νομιζω που σε κιρτικη για το 1ο Ναϊλ ειχε γραψει “η απαντηση στον οχετο της συγχρονης μουσικης τυπου Μπριτνεϊ Σπιαρς”

ε λογικο μετα τα 15 να μην μπορεις να διαβασεις τετοια πραγματα.

Nαι αλλα το majestic το χε στη λιστα με τα 20 καλυτερα το 2005!!!

αγαπάμε Gamma Ray, αλλά Majestic και Νο World Order δεν παλεύονται κάστανο. με τίποτα όμως. καλά κάνεις και υποστηρίζεις τη μουσική που ακούς, αλλά ρε αδερφε είναι ο ορισμός του κλισέ και του copy/paste.

αδέρφια είναι οι 2 Ζαχαρόπουλοι btw, o τρίτος Ζαχαρόπουλος που έγραφε παλιότερα είναι “γνωστός” στο χώρο και ως Magus Vampyr Daoloth (Necromantia, Rotting Christ) και εκ των ιδρυτικών μελών του metal invader.

Η υπέρτατη ξεφτίλα είναι η ύπαρξη του δίσκου των Infidel στα 20 καλύτερα της χρονιάς στον οποίο τραγουδάει ο Πούσιος και μπάσο παίζει ο Kissadjekian.

Παράλληλα ρεζιλίκια ήταν όταν ο Κοσκόρης έβαζε στη λίστα του νο.5 το Dark Nova των οποίων είναι κιθαρίστας και συνθέτης ή όταν έβαζαν 10 στο demo των Sonichaos Aeon του Γιοβανίτη.

Δυστηχώς, έτσι πάει και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Παίζει να υπάρχει μεγαλύτερη. Φίλος που διάβαζε Metal Ιnvader, μου χει μεταφέρει (εγώ δεν το χα δει) ότι σε κριτική (νομίζω ντέμο) Sorrowful Winds , ο συντάκτης έγραφε: “o τραγουδιστής έχει φωνάρα”. Ο συντάκτης λεγόταν Δημήτρης Συργιάννης.#-o
Εδιτ: O Συργιάννης ήταν ο πρώτος τραγουδιστής των SW.

Λίγο άκυρο πάντως θεωρώ αυτό που λέει ο Vangelis για το Room V γιατί από τη μια το θεωρώ πολύ καλό δίσκο(οι μη Progsters δε θα το βρουν τόσο καλό γιατί είναι σαφέστατα πιο Prog-Oriented από το Tyranny που απόσο ξέρω παίζει να αρέσει σε όλους) και από την άλλη ο Ζαχαρόπουλος είναι γνωστός οπαδός τους με αποτέλεσμα ένα 8άρι τους να του φαίνεται αυτόματα 9+(αν δεν κάνω λάθος το είχε και σαν Album της χρονιάς) και από την άλλη σιγά την EMI/Warner που είναι η Inside Out και τους Maiden/Metallica που είναι οι Shadow Gallery για να είναι υποχρεωμένοι να το βγάλουν και δίσκο του μήνα. Απλά το άτομο είναι μέγας δήθεν, ελιτιστής του κώλου, παπαρολόγος και γράφει έτσι ούτως ή άλλως για να ψαρώνει όσους περάσαν την έκθεση με αντιγραφή στην 3η γυμνασίου.

Η αλήθεια είναι πως έχει περιορίσει κάπως τους ελιτίστικους βερμπαλισμούς του εδώ και κάμποσο καιρό.

Ναι το γύρισε από τη Fusion στην Ambient, είναι Minimal ελιτιστής τώρα.