Metal Hammer vs RockHard

Δεν νομίζω ότι θα είναι μέσα στην100άδα οι Firewind:!:
Το πολύ από τα Ελληνικά να είναι οι Rotting Christ:!:
Που το αξίζουν για αρκετούς δίσκους τους:!::!::!::!:

H λιστα που θα στελνα

1. Cynic - Focus
  2. Tool -Aenima
    3.Dream THeater - Images And words
  3. Megadeth - Rust In peace
  4. Watchrower - Control and resistance
  5. Metallica - …and justice for all
  6. psychotic waltz - a social grace
  7. queesryche - rage for order
  8. death - human
  9. depressive age electric scum
  10. atheist - elements
  11. sepultura - beneath the remains
  12. helloween - walls of jericho
  13. napalm death - scum
  14. slayer - reign in blod
  15. coroner - mental vortex
  16. testament - legacy
  17. exodus - bonded by blood
    19 arcturus - masquerade
  18. sabbat - dreamweavers
  19. sacred reich - ignorance
  20. artillery - by inheritance
  21. kreator - coma of souls
  22. voivod - killing technology
  23. iron maiden - iron maiden
  24. thorns - thorns
  25. anacrusis - manic impressions
  26. onituary - cause of death
  27. DRi - Thrash zone
  28. nuclear assault - game over

Πολύ πρόχειρα θυμάμαι να έχω βάλει ακριβώς αυτά, σε άλλες θέσεις, σε μια πρόχειρη λίστα.

Παντως δεν εβαλα καθολου πανκ που θα καταλαμβαναν αρκετες θεσεις, οπως επισης εβαλα ενα απο καθε συγκροτημα

Ωραία γιατί δεν την στέλνεις, έτσι για τον χαβαλέ:!:

A, δεν ειπα αν θα στειλω ή οχι… Παντως αν εστελνα στο Χαμμερ θα βαζα μονο punk ετσι για σπασιμο κ χααλε

οτι να ναι λες μου φαινεται…δεν καταλαβες τιποτα…

μαλλον σημερα θα κανω τη λιστα για τα καλυτερα αλμπουμς που εχει στο hammer.ευτυχως με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση ο καραολιδης λεγοντας που ειναι περιπου τα ορια του hard rock-heavy metal.αν και σωστα λεει οτι ειναι μαλακια ψιλο,το δημοψηφισμα,γιατι αδικουνται καποια αλμπουμ ετσι

σιγα και ο καραολιδης σου ειπε ποια ειναι αυτα τα ορια;; συ δεν εχεις κριση…και μαλακιες τα ορια ο καθενας τα αντιλαμβανεται διαφορετικα

εννοω οτι απο τη στιγμη που ενας συντακτης του περιοδικου εξηγησε τι θελουν περιπου,μπορουμε να βαλουμε σε καποια ορια.

Ο κήπος του προφήτη αυτού του μήνα δεν παίζεται όμως!

Ειδικά ο διάλογος Δαίμονα-Ντίνου:
-Τι είναι το ιχθυολογική μελέτη σε κατάσταση διέγερσης παρασυμπαθητικών υδρόβιων οργανισμών?
-Είναι τότε που έβαλα AGORAPHOBIC NOSEBLEED στις τσιπούρες!
#-o:lol::lol:

[QUOTE=Red Rum;646424]Ο κήπος του προφήτη αυτού του μήνα δεν παίζεται όμως!

Ειδικά ο διάλογος Δαίμονα-Ντίνου:
-Τι είναι το ιχθυολογική μελέτη σε κατάσταση διέγερσης παρασυμπαθητικών υδρόβιων οργανισμών?
-Είναι τότε που έβαλα AGORAPHOBIC NOSEBLEED στις τσιπούρες!
#-o:lol::lol:
[/QUOTE
Μαζί με του Κισατζεκιάν μακράν οι καλύτερες στήλες:!:

Χαχαχαχα όντως, έλιωσα κι εγώ όταν διάβασα τη συγκεκριμένη ατάκα. Αν και γενικά δε με τρελαίνει ο κήπος του προφήτη.

Η στήλη του Κισατζεκιάν για μένα είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το χάμμερ. Φοβερή.

Aγοραζω το Ηammer συστηματικα απο το Σεπτεμβριο του 99.
Μεχρι και πριν 4-5 χρονια θεωρω πως ειχε μια αλφα ποιοτητα,σημερα εχουν αλλαξει πολλα, πολλοι απο τους παλιους συντακτες ειτε σταματησαν ειτε γραφουν αραια και που ,εχουν μπει πολλα παιδακια μεσα που εχουν χασει τελειως τη μπαλα και εχουν γνωμη για τα παντα κι αν υπαρχει ενας λογος που το αγοραζω ακομα αυτος ειναι καθαρα και μονο η συνηθεια.

Περιστασιακα βγαζει καλα τευχη αλλα δεν ειναι οπως παλια.ισως να φταει και ο παραγοντας ιντερνετ που εχω αυτη την αποψη πλεον(downloading,ενημερωση κλπ) παντως οπως και να χει ειναι για μενα ανωτερο του Rock Hard το οποιο παντα ηταν πολυ light για τα γουστα μου.

κι εγω το αγοραζω εδω και αρκετα χρονια καθε μηνα.
ειναι γεγονος οτι το εντυπο παει απο το κακο στο χειροτερο.
εχει γεμισει πολυξερους, και δυστυχως πολυξεροι οχι μονο στη μουσικη…
σταθερη αξια το κομικ, που γαμει, και καποιες λιγες στηλες.
περα απο αυτο πιστευω οτι προωθει λιγα ειδη, αν και σε αυτο μπορει να ειμαι και λαθος…
πριν 4-5 χρονια οντως ηταν πολυ καλυτερο, γιατι προσωπικα μου εβγαζε μια πιο old school αισθητικη.
κι εγω λογω συνηθειας το αγοραζω ακομη…κακες συνηθειες που λεμε…:stuck_out_tongue:

Μαζί με Underground Kommandoz.

Kαι το εντιτόριαλ του Χρονόπουλου σπέρνει.

^^

:lol::lol::lol:

Πάντως αυτό το μήνα δεν είπε πολλές παρλαπίπες ε, να μαστε δίκαιοι. :stuck_out_tongue:

Εγώ το χω ξαναπεί, δηλώνω φαν του “Thinking Man’s Metal Page” (όχι εκείνου που το γράφει όμως!)

Γενικά από την ανανέωση μερικούς μήνες πριν το M.H. γίνεται όλο και καλύτερο, πάντα με τα κολήματα των συντακτών του:!:

:-k πως γινεται ακριβως αυτο που ειπες…λιγο οξυμωρο…μηπως εννοεις ξερω γω…εμφανισιακα καλυτερο;;;;…(γτι πλεον ειναι ''διαβαστε τα νεα των ονειρικων τιτανοτεραστιων αλαβαστρινων υπερσυντελικων firewind)